reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A propo planowania płci to mój doktor mówił że jak się chce zwiększyć szansę np. Na dziewczynkę to trzeba się jakoś miesiąc powstrzymać od współżycia bo wtedy facet ma więcej X w spermie......ale nie spróbowałam jeszcze
Nam z kolei gin powiedział zupełnie odwrotnie jak odkrył u nas dziewczynkę :)miesiąc może nie ale ok tygodnia na chłopaka należy się wstrzymać

reklama
Nam z kolei gin powiedział zupełnie odwrotnie jak odkrył u nas dziewczynkę :)miesiąc może nie ale ok tygodnia na chłopaka należy się wstrzymać
To już w sumie nie wiadomo każdy mówi co innego w sumie mnie to zdziwiło bo wszędzie pisze właśnie odwrotnie jak w Waszym przypadku. Ale miesiąc to trochę długo może jest tak że jak się długo nie serduszkuje to zostaje najsilniejsze........ciekawe

reklama
Biedronka gratulacje zdrowego dzidziusia

Miss kciuki za poród oby poszło dobrze mój M nie przekonał pepowiny. A jak dwa dni poczeka to też dobrze bo będzie najstarsza w grupie A nie najmłodsza a ptorem w szkole to ten rok to bardzo dużo

Do góry