reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Eliczek skarbie ja też tuż przed starankami w poprzednim cyklu miałam ochotę (i prawie to zrobiłam) spakować manatki i byle dalej od mojego męża. To chyba po części też nas stres przed - starankowy dobija. A może też i naszych facetów? Co jednakowoż nie zmienia faktu, że nie ma prawa wypominać ci, że nie pracujesz. Coś za coś. Jutro prponuję się sporo spóżnić z powodów bliżej nie znanych dla męża hihi. A wieczorkiem proponuję konkretną rozmowę w cztery oczy, żeby wiedział jak bardzo cię to boli i ty żebyś wiedział o co jemu tak naprawdę chodzi (może czepia się z innego powodu?)

reklama
dziewczęta, dzień dobry z rana
i wszystkim smutaskom przesyłam moc słoneczka, i aby ten tydzien przysniósł wiele radości, szczególnie dla Kasi i eliczka, oraz oczywiście pozostałym staraczkom
:happy2::happy2::happy2::happy2::-):happy2::happy2::happy2::happy2::-):happy2::happy2::happy2::happy2::-):happy2::happy2::happy2::happy2::-)

a pogoda nie nastraja najlepiej, wczoraj było deszczowo, śniegowo, wilgotno i mokro, brrrrrrrrr, :no: dzisiaj jest sucho ale za to wietrznie, :tak:pamietajcie więc o szalikach i rękawiczkach, ;-) bo fasolki czekaja na zdrwe mamusie, i tego wam zyczę, zdrowia i fasolkowych fluidków :tak::tak::happy2::tak::tak:
trzymajcie sie ciepło :-)

Czesc dziewczynki
Wszystkie prosze o usmiech z rana :-) choc poniedzialek !!!
w Krakowie zima na calego i dalej pada snieg
wczoraj wieczorem na podworku przed blokiem dzieciaki mialy frajde hehe
Ja owszem robilam wczoraj tescik ale I nawet slabiutkiej drugiej nie bylo wiec dzis odpuszczam testowanko bo mam tylko 3 testy jeszcze mam nadzieje ze dobrze kombinuje ze jakby dzis miala byc owulka to wczoraj jakas blada krecha byc powinna nie??

Czesc laseczki

K_asia dobrze kombinujesz, dobrze,

Eliczku nie smuc sie, ten typ tak ma. Pokrzyczy sobie i przejdzie mu, a Ty udawaj obrazona krolewne.

Dorotko witaj.

A u nas tez zimno i wietrznie i troszke sniegu....... ja chce lato, kurcze nie lubie zimy.

Cześć dziewczynki!
k_asiu z tymi kreskami to tak do końca nie wiem, czy powinna być jaśniejsza zanim pojawi się normalna...
mi w poprzednim cyklu też było szkoda teścików więc raz sobie odpuściłam, a jak zrobiłam na drugi dzień to już dwie grube krechy i odpuściłam staranka, bo nie wiedziałam, od kiedy już to LH występuje i wszystko wskazuje na to, że jeszcze w ten sam dzień była owulka....
teraz natomiast zamówiłam testy przez internet (20 szt + 2 ciążowe 46 zł), i tak w ramach ciekawostki... wczoraj rano wyszły dwie kreseczki (z tym, że ta testowa trochę jaśniejsza), a po południu testowałam i tylko jedna, dziś też tylko jedna ( i pewnei sobie jeszcze trochę poczekam) a z poprzedniego cyklu pamiętam, że druga blada kreseczka pojawiła się ze dwa razy, a potem przez parę dni po jednej...
Ale ty k_asiu chcesz chłopaczka, więc jak odpuścisz to nic się chyba nie stanie...

Gusia - ja te testy z allegro mialam i ani razu nie pokazalo mi owulki w sumie to sobie mysle ze wcale nie musialam miec owulki ksiazkowo czyli miedzy 12 a 14 dniem ( cykl mam 26dni) wiec wole poczekac. Przytulanka byly wczoraj rano wiec jak cos to stworzonka wytrzymaja do dzis zawsze mozemy poprawic jutro nie:-) Na razie objawow owulkowych nie mam - troche sluzu tylko ale powinno byc wiecej

buziaki :happy2:

Ja nie mam z allegro tylko z jakiegoś sklepu..., a odnośnie owulki - ja przez całe życie miałam 28 dniowe cykle i owulka równiutko w 14 (można było zegarek nastawić), po porodzie już cykle nie były tak regularne, ale owulka zawsze była 14 dni przed, a ostatnio szok... owulka w 18 dniu cyklu (wykazały ją testy i skok temperatury), a zero śluzu... normalnie susza, 10 dni po plamienie, a 12 po @...

Witajcie laseczki.
Pozdrawiam was serdecznie późną porą.
K_asia na 28 dni doradzano mi, żebym nie przerywała ani jednego dnia testując owu.
Jarzębinko pozdrawiam i dziękuję za słoneczka. Od razu mi raźniej sie zrobiło.
Gusia co u ciebie? No i gdzie są twoje suwaczki i odmierzacz cyklu?

reklama
Do góry