reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Dorotka, to życze przyjemnego urlopu, a jedziesz rodzinnie z mężem i synkiem??? a mieszkanko, tzn. powrót do kraju??? więc powodzenia dla zrealizowania planów i zamiarów
:-)
eliczek, byle do soboty i byle bez @, trzymam kciuki
:-)
gusia 80, więcej cierpliwości a sukces gwarantowany

k_asia, a przeziebienie juz troszkę odpuściło, jak samopoczucie???

kasi jak i pozostałym starczkom dużo zdrowia 

a u nas dzisiaj świci słoneczko-jest pięnie i słonecznie( nie wiem czy mroźno) ale przez okno wygląda suuuuuuuuuuuuuuper :-)
miłego dnia

eliczek, byle do soboty i byle bez @, trzymam kciuki

gusia 80, więcej cierpliwości a sukces gwarantowany

k_asia, a przeziebienie juz troszkę odpuściło, jak samopoczucie???

a u nas dzisiaj świci słoneczko-jest pięnie i słonecznie( nie wiem czy mroźno) ale przez okno wygląda suuuuuuuuuuuuuuper :-)
miłego dnia

Hej girls:-)
juz mi lepiej katar dalej mam ale juz mnie tak nie meczy bioparox chyba pomaga aczkolwiek nie cierpie tego zapachu i smaku bleee
a co do onjawow przed @ to na razie brak a standardowo 7 dni przed byly
W Krakowie tez sloneczko
juz mi lepiej katar dalej mam ale juz mnie tak nie meczy bioparox chyba pomaga aczkolwiek nie cierpie tego zapachu i smaku bleee

a co do onjawow przed @ to na razie brak a standardowo 7 dni przed byly

W Krakowie tez sloneczko

eliczek24
Fanka BB :)
A u mnie leje kobietki.
Dzień doberek, mimo wszystko!!!
Jak na razie @ się nie pojawiła, ale nie ma co się cieszyć. Ta franca potrafi człowieka zaskoczyć.
Jak na razie piersi bolą i są wielkie, brzuszek jak na razie nie - więc trzymać kciukaski dziewczyny!!!!
Ja lecę, bo mam mnóstwo roboty, póki mój mały facecik jest w przedszkolu muszę wykorzystać czas i jak najwięcej zrobić. Obiadek posprzątać no i pranko powiesić.
Buziam i ściskam Was mocno!!!!
K_ASIU ! Dużo zdrówka słońce!
Gusia!!! Dobrze, że mam co robić w domu... też mało nie wyskoczę ze skóry żeby sprawdzić czy coś tam się zafasolowało.
Beatka! Jak słońce z Twoim kaszlem - lepiej?
Gosiu - Tobie też dużo zdrówka.
Dorotka!!! Jesteś jeszcze z nami, czy już w drodze do Polski?
Dzień doberek, mimo wszystko!!!
Jak na razie @ się nie pojawiła, ale nie ma co się cieszyć. Ta franca potrafi człowieka zaskoczyć.
Jak na razie piersi bolą i są wielkie, brzuszek jak na razie nie - więc trzymać kciukaski dziewczyny!!!!
Ja lecę, bo mam mnóstwo roboty, póki mój mały facecik jest w przedszkolu muszę wykorzystać czas i jak najwięcej zrobić. Obiadek posprzątać no i pranko powiesić.
Buziam i ściskam Was mocno!!!!
K_ASIU ! Dużo zdrówka słońce!
Gusia!!! Dobrze, że mam co robić w domu... też mało nie wyskoczę ze skóry żeby sprawdzić czy coś tam się zafasolowało.
Beatka! Jak słońce z Twoim kaszlem - lepiej?
Gosiu - Tobie też dużo zdrówka.
Dorotka!!! Jesteś jeszcze z nami, czy już w drodze do Polski?
eliczek24
Eliczek - trzymam kciuki MOCNO!!!!
kiedy testujesz???
K_asiu!!! Trzymaj, trzymaj!!!!
W sobotę o ile wytrzymam, bo zaczynam się trochę łamać.

Hausfrau
Ja te trzymam kciuki za nas wszystkie :-) no bo wszystkie chciałbyśmy zobaczyć dwie kreseczki.
U mnie działania pełną parą ale nie tak regularnie bo czasami jestem po prostu zbyt zmęczona na "heblowanko" ;-)
U mnie działania pełną parą ale nie tak regularnie bo czasami jestem po prostu zbyt zmęczona na "heblowanko" ;-)
reklama
Podziel się: