reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dorotka, to życze przyjemnego urlopu, a jedziesz rodzinnie z mężem i synkiem??? a mieszkanko, tzn. powrót do kraju??? więc powodzenia dla zrealizowania planów i zamiarów :happy::-):happy:

eliczek, byle do soboty i byle bez @, trzymam kciuki :laugh2::-):laugh2:

gusia 80, więcej cierpliwości a sukces gwarantowany :tak::-D:tak:

k_asia, a przeziebienie juz troszkę odpuściło, jak samopoczucie??? :-p:baffled::-pkasi jak i pozostałym starczkom dużo zdrowia :tak::rofl2::tak:

a u nas dzisiaj świci słoneczko-jest pięnie i słonecznie( nie wiem czy mroźno) ale przez okno wygląda suuuuuuuuuuuuuuper :-)

miłego dnia:happy::laugh2::happy:

Hej girls:-)
juz mi lepiej katar dalej mam ale juz mnie tak nie meczy bioparox chyba pomaga aczkolwiek nie cierpie tego zapachu i smaku bleee :eek:
a co do onjawow przed @ to na razie brak a standardowo 7 dni przed byly :baffled:
W Krakowie tez sloneczko :tak:

A u mnie leje kobietki.
Dzień doberek, mimo wszystko!!!
Jak na razie @ się nie pojawiła, ale nie ma co się cieszyć. Ta franca potrafi człowieka zaskoczyć.
Jak na razie piersi bolą i są wielkie, brzuszek jak na razie nie - więc trzymać kciukaski dziewczyny!!!!
Ja lecę, bo mam mnóstwo roboty, póki mój mały facecik jest w przedszkolu muszę wykorzystać czas i jak najwięcej zrobić. Obiadek posprzątać no i pranko powiesić.
Buziam i ściskam Was mocno!!!!
K_ASIU ! Dużo zdrówka słońce!
Gusia!!! Dobrze, że mam co robić w domu... też mało nie wyskoczę ze skóry żeby sprawdzić czy coś tam się zafasolowało.
Beatka! Jak słońce z Twoim kaszlem - lepiej?
Gosiu - Tobie też dużo zdrówka.
Dorotka!!! Jesteś jeszcze z nami, czy już w drodze do Polski?

Ja te trzymam kciuki za nas wszystkie :-) no bo wszystkie chciałbyśmy zobaczyć dwie kreseczki.
U mnie działania pełną parą ale nie tak regularnie bo czasami jestem po prostu zbyt zmęczona na "heblowanko" ;-)

Hausfrau- za ciebie tez trzymam kciuki !!! w sumie mozesz testowac wczesniej niz ja:-)
Eliczek - co sie łamiesz testuj jutro rano!!!! Najwyzej powtorzysz w sobote przeciez juz jestes po terminie @

:tak:Czesc dziewczynki:-)
:-DK_asia kciuki zacisniete.:tak:

:happy:Eliczku testuj kochana.:-D
:-DHausfrau witaj.:-D
:-DKaszel jest juz przykrym wspomnieniem, ciekawe czy na dlugo?:szok:
:laugh2:Milego wieczorku.:happy:

reklama
Do góry