reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@martoosia04 mnie tez już ciekawość zżera co Ci powie lekarz i już dłużej nie wytrzymam ale wierze ze jest Tosia
A u mnie trwa @ ahhh inni wpadaj są zaskoczeni a mi obserwacja cyklu tak dobrze idzie

Dziewczyny a licząc od piku to po ilu godzinach powinna wystapicowulacja ? Ja miałam test owu pozytywny rano w sb i wychodzi na to ze w sb tez miałam owu. Czy to możliwe ze pik był rano a owu wieczorem ?

Dziewczyny a licząc od piku to po ilu godzinach powinna wystapicowulacja ? Ja miałam test owu pozytywny rano w sb i wychodzi na to ze w sb tez miałam owu. Czy to możliwe ze pik był rano a owu wieczorem ?

Jasne, że tak. Obliczenia i teoria swoją droga a organizm i tak sam decyduje za nas. Dlatego ja zawsze starałam sie celować z przytulankami przed pikiem.

U mnie jest jakaś masakra, w poniedziałek rano miałam pik, 20h pózniej (czyli już wtorek )silny ból jajnika, czyli według mnie była owulacja. Dziś rano wyszedł mi znowu pik, a teraz zaczyna boleć mnie jajnik. Nie wiem, czy mam 2 owulacje, czy już całkiem mam tak zaburzony układ hormonalny, że bez monitoringu moge sobie wróżyć owulacje.

Spokojnie, ja ciemne pikowe kreski miałam czasem przez 5 dni [emoji23][emoji23][emoji23]
Przestałam robic testy i zaufałam naturze. Pierwszy ból jajnika byl u mnie najważniejszy i była owu i ciąża.

U mnie ból jajnika oznacza to ze pęcherzyk rośnie. Później jest śluz wodnisty to wiem ze owu była. Zawsze @ przychodzi 14 dni po owu i tam gdzie notuje ze wydaje mi się ze była to potem się zgadza. Ufam swojej intuicji.

reklama
Spokojnie, ja ciemne pikowe kreski miałam czasem przez 5 dni [emoji23][emoji23][emoji23]
Przestałam robic testy i zaufałam naturze. Pierwszy ból jajnika byl u mnie najważniejszy i była owu i ciąża.

No to świetnie, tym sposobem na pewno uda nam się spłodzić syna haha
No nic, za miesiąc mam wizyte u ginekologa, więc może coś się dowiem. A jak już będą docelowe starania, to skuszę się na monitoring dla pewności, chyba, że do tej pory wszytko będzie jak w zegarku.

Do góry