reklama
belle81
Fanka BB :)
[emoji8]@belle81 to, już wiem czemu czuję od Ciebie taki spokójmój mąż jest Lew - 1 sierpień
córka 1 Styczeń, a ja 1 marzec, przypadek ? hehe. Ja bardzo chciałabym urodzić na wiosnę, najbardziej od marca do maja. Może uda się zaplanować
![]()
Przypadek??? Nie sądzę
Bardzo ładne daty i takie spójne
Wiosna,bardzo dobry czas na dziecko.
"Z nową wiosną nowe życie"
Pamiętaj plany i marzenia są po to aby je realizować. Trzymam kciuki za pomyślność i sukces Twoich marzeń.
Megi_Meg
[emoji8]
Przypadek??? Nie sądzę
Bardzo ładne daty i takie spójne
Wiosna,bardzo dobry czas na dziecko.
"Z nową wiosną nowe życie"
Pamiętaj plany i marzenia są po to aby je realizować. Trzymam kciuki za pomyślność i sukces Twoich marzeń.
Dziękuję Ci serdecznie
Jak tak Was czytam to ja już sama nie wiem czego ja oczekuje. Cały czas ta myśl o 3 dziecku mnie nie opuszcza. Jakoś wierze w to ze będzie to wymarzona siostrzyczka dla mojej córki i syna. Metraż mamy spory (dom) praca stabilna. Nie wiem czego człowiek oczekuje.,.. chyba tych 100 tys dla każdego dziecka. Z drugiej strony my z M odrabialiśmy się sami. Ja jakbym zaszła teraz w ciąże to bym miała termin na swoje urodziny coś jest teraz z urodzinami
milla01
Ja też zbliżam się do 40,a instynkt zamiast slabnac,rośnie z dnia na dzień,więc może tak być u Ciebie jak piszesz. I wiesz...mężczyźni mogą do końca swoich dni,my nie mamy takiego komfortuJa jeszcze drugiego nie urodziłam, a czasami myślę o trzecim [emoji33] boję się, że ok 40 przyjdzie taki momet, że zapragnę rodzynka. Problem jest taki, że mam męża dużo starszego i raczej będę musiała sobie to, wybić z głowy. Przed tą myślą uratowałyby mnie chyba bliźniaki teraz [emoji23]
milla01
Naomi,a może tak będziemy rozmyslaly co z tym 3 i w końcu wpadniemy jednakJak tak Was czytam to ja już sama nie wiem czego ja oczekuje. Cały czas ta myśl o 3 dziecku mnie nie opuszcza. Jakoś wierze w to ze będzie to wymarzona siostrzyczka dla mojej córki i syna. Metraż mamy spory (dom) praca stabilna. Nie wiem czego człowiek oczekuje.,.. chyba tych 100 tys dla każdego dziecka. Z drugiej strony my z M odrabialiśmy się sami. Ja jakbym zaszła teraz w ciąże to bym miała termin na swoje urodziny coś jest teraz z urodzinami
belle81
No widzisz... Ty już nie myśl,tylko działaj.Jak tak Was czytam to ja już sama nie wiem czego ja oczekuje. Cały czas ta myśl o 3 dziecku mnie nie opuszcza. Jakoś wierze w to ze będzie to wymarzona siostrzyczka dla mojej córki i syna. Metraż mamy spory (dom) praca stabilna. Nie wiem czego człowiek oczekuje.,.. chyba tych 100 tys dla każdego dziecka. Z drugiej strony my z M odrabialiśmy się sami. Ja jakbym zaszła teraz w ciąże to bym miała termin na swoje urodziny coś jest teraz z urodzinami
Dzieci się z myślenia nie biorą
belle81
Kochana,jak już myślisz o dziecku to nawet jeśli zajdziesz w ciążę w tak zwanym między czasie to już nie jest wpadka
Naomi,a może tak będziemy rozmyslaly co z tym 3 i w końcu wpadniemy jednakwiesz...im bliżej menopauzy,tym łatwiej o wpadkę
![]()
martoosia04
Z drugiej strony, te wszystkie „wpadki” są najlepsze - bo przynajmniej nie zastanawiasz się czy jest teraz dobry czas czy nie.
reklama
Do którego dnia doszliscie, bo przesuwalas coś ostatnio?Czyli znów inna historia. Dziękuje za odpowiedź. Super, ze staracie się o dwójkę. Życzę Wam dużo szczęścia. A ja może uporam się z moimi wątpliwościami.
@Megi_Meg ja ostatnio trochę zaszalałam. Okres nawet mi się spóźnił dwa dni ale okazało się ze owu się przesunęła. Czułam ze tak jest, zwracałam uwagę na objawy.
Nie martw się o różnice wieku, u mnie 10 i 13 a są zakochani w siostrze, a ona w nich. Pewnie że inna jest relacja z 14 latkiem a inna z niemowlakiem, ale to nie znaczy że się odsuwa starsze dzieci.
Podziel się: