reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@belle81 to, już wiem czemu czuję od Ciebie taki spokój :) mój mąż jest Lew - 1 sierpień :) córka 1 Styczeń, a ja 1 marzec, przypadek ? hehe. Ja bardzo chciałabym urodzić na wiosnę, najbardziej od marca do maja. Może uda się zaplanować :)
[emoji8]
Przypadek??? Nie sądzę;)
Bardzo ładne daty i takie spójne:D
Wiosna,bardzo dobry czas na dziecko.
"Z nową wiosną nowe życie"
Pamiętaj plany i marzenia są po to aby je realizować. Trzymam kciuki za pomyślność i sukces Twoich marzeń.

[emoji8]
Przypadek??? Nie sądzę;)
Bardzo ładne daty i takie spójne:D
Wiosna,bardzo dobry czas na dziecko.
"Z nową wiosną nowe życie"
Pamiętaj plany i marzenia są po to aby je realizować. Trzymam kciuki za pomyślność i sukces Twoich marzeń.

Dziękuję Ci serdecznie :) a Tobię życzę wytrwałości na ostatniej prostej ;)

Jak tak Was czytam to ja już sama nie wiem czego ja oczekuje. Cały czas ta myśl o 3 dziecku mnie nie opuszcza. Jakoś wierze w to ze będzie to wymarzona siostrzyczka dla mojej córki i syna. Metraż mamy spory (dom) praca stabilna. Nie wiem czego człowiek oczekuje.,.. chyba tych 100 tys dla każdego dziecka. Z drugiej strony my z M odrabialiśmy się sami. Ja jakbym zaszła teraz w ciąże to bym miała termin na swoje urodziny coś jest teraz z urodzinami

Ja jeszcze drugiego nie urodziłam, a czasami myślę o trzecim [emoji33] boję się, że ok 40 przyjdzie taki momet, że zapragnę rodzynka. Problem jest taki, że mam męża dużo starszego i raczej będę musiała sobie to, wybić z głowy. Przed tą myślą uratowałyby mnie chyba bliźniaki teraz [emoji23]
Ja też zbliżam się do 40,a instynkt zamiast slabnac,rośnie z dnia na dzień,więc może tak być u Ciebie jak piszesz. I wiesz...mężczyźni mogą do końca swoich dni,my nie mamy takiego komfortu:D

Jak tak Was czytam to ja już sama nie wiem czego ja oczekuje. Cały czas ta myśl o 3 dziecku mnie nie opuszcza. Jakoś wierze w to ze będzie to wymarzona siostrzyczka dla mojej córki i syna. Metraż mamy spory (dom) praca stabilna. Nie wiem czego człowiek oczekuje.,.. chyba tych 100 tys dla każdego dziecka. Z drugiej strony my z M odrabialiśmy się sami. Ja jakbym zaszła teraz w ciąże to bym miała termin na swoje urodziny coś jest teraz z urodzinami
Naomi,a może tak będziemy rozmyslaly co z tym 3 i w końcu wpadniemy jednak :) wiesz...im bliżej menopauzy,tym łatwiej o wpadkę;)

No widzisz... Ty już nie myśl,tylko działaj.
Dzieci się z myślenia nie biorą;)

reklama
Czyli znów inna historia. Dziękuje za odpowiedź. Super, ze staracie się o dwójkę. Życzę Wam dużo szczęścia. A ja może uporam się z moimi wątpliwościami.
@Megi_Meg ja ostatnio trochę zaszalałam. Okres nawet mi się spóźnił dwa dni ale okazało się ze owu się przesunęła. Czułam ze tak jest, zwracałam uwagę na objawy.
Do którego dnia doszliscie, bo przesuwalas coś ostatnio?

Nie martw się o różnice wieku, u mnie 10 i 13 a są zakochani w siostrze, a ona w nich. Pewnie że inna jest relacja z 14 latkiem a inna z niemowlakiem, ale to nie znaczy że się odsuwa starsze dzieci.

Do góry