Elenaa
Fanka BB :)
czyli miałaś 4 dni przerwy ? czy 12 dc coś jednak wypłynęło? a kojarzysz jaki miałaś śluz? bo mi się wydaje ze może to ma wpływ, czasem kobiety przed owulacją mają już typowo płodny i wysokim ph i stąd może chłopczyki z takim dużym odstepem. Ja myślę, że trzeba to planowanie traktować jako zabawę.. i dziekować Bogu za każde zdrowe dziecko. Myślę, że to jest trochę tak, że człowiek marzy o tym czego nie ma, albo co jest nieosiągalne dla niego. A jak to już ma, to wydaje się takie normalne.staranka 10 dc po dłuższej abstynencji (przerywany w 12 dc??), a owulka ok 14 dc. Nie wiedzialam tylko o tym nieszczesnym ph! Tzn czytalam ale nie sadzilam ze sie uda już w pierwszym cyklu
Alex811 doskonale wiem co czujesz.. BARDZO dobrze![]()
Ja dziś miałam skok temperatury, także mimo choroby owulacja jak w zegarku. No ale co z tego jak i tak nie mogliśmy nic działać. Ja tylko ze względu na to że mam 2 pokoje dla dzieci to wolałabym córkę, bo między synem a trzecim będzie już spora róznica wieku aby razem pokój dzielić, Ale mam ochote ogólnie po prostu starać się o dziecko i nic nie celować, a najlpeiej to o płci dziecka dowiedzieć się w dniu urodzin
Ostatnia edycja: