kaarinka
Zaciekawiona BB
A przed chłopcem też byli chłopcy? Z których dni cyklu?
Mam jeszcze 2 synów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A przed chłopcem też byli chłopcy? Z których dni cyklu?
I tu mój błąd.Myślałam,że sok żurawina 100%,cytrynian magnezu,codziennie kefir i płyn lactacyd ph3,5 wystarczą do zakwaszenia, a widocznie mogłam zrobić jeszcze więcej.A teraz ciężko mi się pogodzić z niespełnionym marzeniem." Bardzo istotnym czynnikiem jest, jakie środowisko stwarza organizm kobiety dla plemnika. Okazuje się bowiem, że mikrośrodowisko dróg rodnych kobiety może ułatwiać zapłodnienie jednemu z rodzajów plemników określających płeć. Odbywa się to poprzez cykliczne (hormonalne) zmiany właściwości środowiska dróg rodnych, szyjki macicy i pochwy. Płeć potomstwa wyznacza określone pH i lepkość śluzu szyjkowego. Czynniki te zmieniają się cyklicznie pod wpływem hormonów jajnikowych. Środowisko zasadowe ma sprzyjać plemnikom odpowiedzialnym za rozwój płci męskiej. W środowisku kwaśnym natomiast plemniki z chromosomem Y łatwiej giną niż większe od nich plemniki z chromosomem X. "
Wi
I tu mój błąd.Myślałam,że sok żurawina 100%,cytrynian magnezu,codziennie kefir i płyn lactacyd ph3,5 wystarczą do zakwaszenia, a widocznie mogłam zrobić jeszcze więcej.A teraz ciężko mi się pogodzić z niespełnionym marzeniem.
Ja zrobiłam tak samo przy córce. Nie wyrzucaj sobie, ze zrobiłaś za mało. Ja już potem tez trochę odpuściłam.Wi
I tu mój błąd.Myślałam,że sok żurawina 100%,cytrynian magnezu,codziennie kefir i płyn lactacyd ph3,5 wystarczą do zakwaszenia, a widocznie mogłam zrobić jeszcze więcej.A teraz ciężko mi się pogodzić z niespełnionym marzeniem.
Alex,a może Twój organizm po prostu odrzuca zenskie plemniki i choćby niewiadomo co robial,to i tak miałabyś syna. Gdyby te metody były pewne,to lekarze chętnie udzielaliby takich porad!Wi
Wi