reklama
kitqa
Fanka BB :)
Elenaa twoja koleżanka jest mi pierwszym znanym przypadkiem zrobienia córki z pcos! No szok, dla mnie to oczywiste ze pcos=chłopak [emoji1326]
Dwa plus Trzy
jak się czujesz? Pewnie pisałaś ale ja teraz nie ogarniam co się dzieje na forum
który masz tydzien? I nie masz innej foty????
Megi
po drugim dziecku przejdzie ci ochota na nr trzy
haha choć różnie bywa.
Jak trudno będzie ci robić dziecko pod okiem lekarza, to ciepnij to wszystko w du....(_!_)
I przecież i tak w owu trafisz [emoji1326]
Dziecko robi się podczas owulacji tak czy siak[emoji28]

Dwa plus Trzy

Megi

Jak trudno będzie ci robić dziecko pod okiem lekarza, to ciepnij to wszystko w du....(_!_)
I przecież i tak w owu trafisz [emoji1326]

Dziecko robi się podczas owulacji tak czy siak[emoji28]
Megi_Meg
@kitqa - ja robiłam dużo przed owulacją
Córka gdzieś się dobrze ukryła i czekała na owulacje, do tej pory chowa się przede mną, a ja biegam po markecie prawie z zawałem - dla niej jest to, bardzo zabawne.
Też znam dużo dziewczyn które mają PCOS i mają synów, pytałam lekarza od niepłodności jak to jest, to stwierdził, że w klinice zazwyczaj zalecają starania tylko i wyłącznie w owulacje i przez to jest znaczny wzrost urodzeniowy chłopców. Moja koleżanka chodzi do zupełnie innego lekarza i Pani Doktor powiedziała jej, że jak chce córkę, to ma do niej przyjść to, da jej sprawdzoną receptę. Więc coś w tym jest, inaczej każdy lekarz byłby sceptyczne nastawiony i oficjalne mówiłby „nie da się”.

Też znam dużo dziewczyn które mają PCOS i mają synów, pytałam lekarza od niepłodności jak to jest, to stwierdził, że w klinice zazwyczaj zalecają starania tylko i wyłącznie w owulacje i przez to jest znaczny wzrost urodzeniowy chłopców. Moja koleżanka chodzi do zupełnie innego lekarza i Pani Doktor powiedziała jej, że jak chce córkę, to ma do niej przyjść to, da jej sprawdzoną receptę. Więc coś w tym jest, inaczej każdy lekarz byłby sceptyczne nastawiony i oficjalne mówiłby „nie da się”.
Hope_2807
Do mnie tez tylko ten odstęp tzn tego pilnuje tylkoDo mnie przemawia odstęp, po mimo, że nie jest to 100 % ale wydaje mi się, że zdecydowanie jest więcej niż 50%. Nawet jeśli ktoś by mi dopłacał to, nie odważyłabym się próbować „zrobić” syna przed owulacją, a córkę w owulacje.

Dziewczyny a czemu PCOS zawsze równa się syn? Przepraszam za głupie pytanie. Wtedy tylko seks w owu? Wiadomo ze nawet w owu można mieć córkę ale bardziej chodzi mi o to czemu tylko wtedy seks. Jednak zacofana jestem
Elenaa
Teraz jak ktos decyduje się na rodzinę wielodzietną to wg niektórych to efekt 500+ :-) i pewnie tego typu będą komentarzeI masz już odpowiedz przygotowaną![]()
A czemu mieliby Ci dogryzać?akurat to nie będzie trzecie dziecko tej samej płci co poprzednie
![]()
Hope_2807
Aaa rozumiem.Teraz jak ktos decyduje się na rodzinę wielodzietną to wg niektórych to efekt 500+ :-) i pewnie tego typu będą komentarze
Nie mieszkam w PL i zapomniałam o tym ale masz racje potrafią tak chamsko mówić/pisać. Neta przeglądam regularnie. Ale wypadło mi to z głowy.
Tym to bym się w ogóle nie przejmowała!
Megi_Meg
Do mnie tez tylko ten odstęp tzn tego pilnuje tylko [emoji849]
Dziewczyny a czemu PCOS zawsze równa się syn? Przepraszam za głupie pytanie. Wtedy tylko seks w owu? Wiadomo ze nawet w owu można mieć córkę ale bardziej chodzi mi o to czemu tylko wtedy seks. Jednak zacofana jestem
Kobiety mają więcej androgenów męskich i ponoć to, też sprzyja płci męskiej.
Hope_2807
Aha, dzięki.Kobiety mają więcej androgenów męskich i ponoć to, też sprzyja płci męskiej.
Ale to nie znaczy ze na 100% będzie ten syn? Może się zdarzyć córka? Z czystej ciekawości pytam.
reklama
Megi_Meg
Myślę, że lekarz z powołania zauważa dużo więcej i nawet widzi sens „w tym całym planowaniu”, a lekarz, który jest „konowałem”, nawet nie potrafi pomóc kobiecie ze zwykłą dolegliwością. Jak to jest możliwe, że jeden lekarz pomoże kobiecie z problemem niepłodności, a drugi będzie ją leczył całe życie i nie będzie widział nadziei. Jest wiele przypadków, że kobiety po zmianie lekarza zachodziły w ciąże. Zaufany lekarz, jest więcej wart od milionów, bo czasem nawet to, nie pomoże.
Podziel się: