reklama
eliczek24
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!!!
Noooo, kto tu zaglądnoł do nas!!! Nianiu jaki śliczny brzuszek!!!.
Pozdrowionka ode mnie i życzę Ci spokojnego doczekania końca ciąży.
Kształt Zapachu - Trzymam kciukaski. Jak zatestujesz za jakieś trzy dni to zaraz daj znać!
Dorotka odczyniała, ostatniej nocy jakieś czary nad naszymi @. Dziś jest termin mojej... jak na razie nic. Poczekam jeszcze dwa dni. Ale ta franca się czai!
Pozdrowinka dla wszystkich!!!
Noooo, kto tu zaglądnoł do nas!!! Nianiu jaki śliczny brzuszek!!!.
Pozdrowionka ode mnie i życzę Ci spokojnego doczekania końca ciąży.
Kształt Zapachu - Trzymam kciukaski. Jak zatestujesz za jakieś trzy dni to zaraz daj znać!
Dorotka odczyniała, ostatniej nocy jakieś czary nad naszymi @. Dziś jest termin mojej... jak na razie nic. Poczekam jeszcze dwa dni. Ale ta franca się czai!
Pozdrowinka dla wszystkich!!!
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
No proszę, kto tu zawitał. WItam się tez NIANIU, ja także dalej na etapie staraczek..ten czas jednak już mnie nauczył, że chyba zaczyna mi być wszystko jedno co za płeć dziecka..Oby tylko było. Cudownie wyglądasz i cudowny brzusio, koniecznie pochwal się cudnym syneczkiem, który planowaliśmy razem na BB,na pewno będzie wyjątkowy,bo od razu zrobił nam psiukuska i pokazał swoją wyjątkowość przez to że własnie jest chłopczykiem.
Szczęśliwego rozwiązania.
Kształt Zapachu,potwierdzam co mówiła Beatka, spokojnie cien drugiej kreseczki to już coś..ale..w ciąży z Szymonkiem miałam test aptekowy i był cień (i tez mi mąż powtarzał że mam zwidy,bo on nic nie widzi)i mam pięknego syna...
Teraz kupuję testy allegro,te niebieskie..i faktycznie przez terminem @ pokazał mi cieniuteńką kreseczkę,dwukrotnie na testach, potwierdziłam testem z apteki,a tam cisza..a dzien później dostałam @..temeraturka była ciążowa,objawy wszystkie tez (ale tak mam co cykl) wiec dwojako mogło być..albo zaciek tych testów..albo samoistne poronienie...
Jeszcze trochę cierpliwości
) Trzymam kciukaski
Szczęśliwego rozwiązania.
Kształt Zapachu,potwierdzam co mówiła Beatka, spokojnie cien drugiej kreseczki to już coś..ale..w ciąży z Szymonkiem miałam test aptekowy i był cień (i tez mi mąż powtarzał że mam zwidy,bo on nic nie widzi)i mam pięknego syna...
Teraz kupuję testy allegro,te niebieskie..i faktycznie przez terminem @ pokazał mi cieniuteńką kreseczkę,dwukrotnie na testach, potwierdziłam testem z apteki,a tam cisza..a dzien później dostałam @..temeraturka była ciążowa,objawy wszystkie tez (ale tak mam co cykl) wiec dwojako mogło być..albo zaciek tych testów..albo samoistne poronienie...
Jeszcze trochę cierpliwości
reklama
Podziel się: