reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć Dziewczyny!!!
Noooo, kto tu zaglądnoł do nas!!! Nianiu jaki śliczny brzuszek!!!.
Pozdrowionka ode mnie i życzę Ci spokojnego doczekania końca ciąży.
Kształt Zapachu - Trzymam kciukaski. Jak zatestujesz za jakieś trzy dni to zaraz daj znać!
Dorotka odczyniała, ostatniej nocy jakieś czary nad naszymi @. Dziś jest termin mojej... jak na razie nic. Poczekam jeszcze dwa dni. Ale ta franca się czai!
Pozdrowinka dla wszystkich!!!

NiaNiu zaglądaj, zaglądaj. Ślicznie zapraszamy :tak:
Eliczek czary-mary małpo precz, bo jak nie to się poleje ale twoja krew hehehe :wściekła/y::-p

:-D:-DDoratko jak S przyjedzie, to w mojej sprawie też troszkę poczaruj. Teraz lepiej u mnie nie czarować, nie wiem jak bym się z tego wytłumaczyła....hahaha......:-D:-D:-D

No też tak sobie pomyślała, że w twoim przypadku teraz trochę by to nie za dobrze wyglądało w oczach S hihi. No to wedle życzenia, do ciebie jeszcze @ może ewentualnie przyjść

Dorotko oj przyjdzie chyba za 2 dni....hahaha...... sprzęt dziś w aptece kupiłam, ale w małych ilościach....hihihi....... Kupiłam na ten i na drugi miesiąc.......hihihi......

No proszę, kto tu zawitał. WItam się tez NIANIU, ja także dalej na etapie staraczek..ten czas jednak już mnie nauczył, że chyba zaczyna mi być wszystko jedno co za płeć dziecka..Oby tylko było. Cudownie wyglądasz i cudowny brzusio, koniecznie pochwal się cudnym syneczkiem, który planowaliśmy razem na BB,na pewno będzie wyjątkowy,bo od razu zrobił nam psiukuska i pokazał swoją wyjątkowość przez to że własnie jest chłopczykiem.
Szczęśliwego rozwiązania.

Kształt Zapachu,potwierdzam co mówiła Beatka, spokojnie cien drugiej kreseczki to już coś..ale..w ciąży z Szymonkiem miałam test aptekowy i był cień (i tez mi mąż powtarzał że mam zwidy,bo on nic nie widzi)i mam pięknego syna...
Teraz kupuję testy allegro,te niebieskie..i faktycznie przez terminem @ pokazał mi cieniuteńką kreseczkę,dwukrotnie na testach, potwierdziłam testem z apteki,a tam cisza..a dzien później dostałam @..temeraturka była ciążowa,objawy wszystkie tez (ale tak mam co cykl) wiec dwojako mogło być..albo zaciek tych testów..albo samoistne poronienie...

Jeszcze trochę cierpliwości :)) Trzymam kciukaski

reklama
Do góry