reklama
Elenaa super, gratuluje i zazdroszcze.
Sama zapomniałam jak to jest, a powiedz lepiej jest mieć dziecko z dwuletnią czy trzyletnia przerwa ? Nie jest ciężej w którymś przypadku ?
No i jak to jest z 3. Duży przeskok ? Pojawiają się jakieś nowe trudności, wyzwania ?

No i jak to jest z 3. Duży przeskok ? Pojawiają się jakieś nowe trudności, wyzwania ?
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Znowu jestem wyjątkiemZastanawia mnie bezglutenowa dieta. Zauważyłam, że sporo dziewczyn, ktore wlasnie jest na takiej diecie rodzą córki. hmmmm
o kurcze.... a przestrzegalas diety dziewczynkowej przed staraniami?Znowu jestem wyjątkiemBardzo długo bylam na tej diecie bo gluten mi nie służy. Trzeci Syn w drodze
Ale ja to chyba jestem wyjątkiem od tych wszelkich reguł
![]()
kinga30
Ja też mam pomiędzy 2 i 3 3 lata a pomiędzy pierwszym a drugim niecałe 5 latElenaa super, gratuluje i zazdroszcze.Sama zapomniałam jak to jest, a powiedz lepiej jest mieć dziecko z dwuletnią czy trzyletnia przerwa ? Nie jest ciężej w którymś przypadku ?

kinga30
A ja zawsze jadłam gluten a mam dwie córki i syna w środkuZnowu jestem wyjątkiemBardzo długo bylam na tej diecie bo gluten mi nie służy. Trzeci Syn w drodze
Ale ja to chyba jestem wyjątkiem od tych wszelkich reguł
![]()

Elenaa
chyba największa rewolucja jest jak pojawia się pierwsze dziecko. Ja nie mogę narzekać, najmłodszy jest grzeczny więc jakoś gładko poszło to przestawienie się i zorganizowanie się na nowo. Zobaczymy jak będzie później :-) sama z trójką chodzę na 8 km spacery bo młody lubi długie spacery, dajemy rade, mam czas zjeść śniadanie czy napic się gorącej kawy (a z tym pamietam miałam problem jak pojawiło sie pierwsze dzieckoElenaa super, gratuluje i zazdroszcze.Sama zapomniałam jak to jest, a powiedz lepiej jest mieć dziecko z dwuletnią czy trzyletnia przerwa ? Nie jest ciężej w którymś przypadku ?
No i potwierdza się to że matka jest najbardziej zorganizowana jak jest sama, mąż miał 3dniowy wyjazd słuzbowy i cała trojka o 20 spała już w łózku
Łatwiej jak różnica jest 3 lata między najmłodszymi, niż jak było niecałe 2 lata między moimi starszakami. Choć jak patrzę jaki kontakt mają moje starszaki to nie żaluję i cieszę się że taka mała różnica jest między nimi :-)
Dwa+Trzy
Nieświadomie ale tako kurcze.... a przestrzegalas diety dziewczynkowej przed staraniami?
reklama
wow o czwartym, super! jak tak patrze na moejgo najmlodszego to ehh jest taki do schrupaniaNieświadomie ale taki ogólnie jak poczytałam zagraniczne fora jak już byłam teraz w ciąży, to spełniliśmy wszystkie warunki dziewczynkowe
Tylko my zamiast BDM pociągnelismy króliczki nawet 2xdziennie
Co wg tamtejszych "ekspertów" też jest "różową" metodą
Ogólnie zupełnie inna jest ta ciąża od poprzednich, Beta przyrastała jak szalona, owu z lewego jajnika, PH moczu bardzo niskie, Ramzi dziewczynkowy, wszelkie mity,wróżby,kalendarze i księżyce też
Nawet intuicja czuła cały czas dziewczynkę, do tego stopnia, że już miałam multum problemów w głowie bo ja to jednak lepiej się czuję jako Matka Synów
Koniec końców mamy Trzeciego Muszkietera i już myślimy o Czwartym
![]()
Podziel się: