reklama
Hope_2807
Fanka BB :)
Najmocniej przepraszam, ze po takim czasie ale...no właśnie od 1 lipca jestem w szoku, z którego do dzisiaj nie mogę wyjśćA test zrobiony?

Dwa+Trzy
Nawet nie wiesz, jak się cieszę :* Trzymam kciuki z całych sił!!!!Najmocniej przepraszam, ze po takim czasie ale...no właśnie od 1 lipca jestem w szoku, z którego do dzisiaj nie mogę wyjśćtak, zrobiłam test i to niejeden. A wczoraj byłam na usg - 7t 5d. Serduszko bije. A co będzie dalej czas pokaże.
Hope_2807
Dziękuję. Uwierzyć nie mogę. Nie spodziewając się tego w ogóle palilam sobie w najlepsze po terminie @, małe przemeblowanie robiłam w domu itp. Nie miałam testu to zrobiłam owulacyjny a tam dwie mocne krechy wiec sobie pomyślałam ze co? Owu tak późno? Niemożliwe.Nawet nie wiesz, jak się cieszę :* Trzymam kciuki z całych sił!!!!

Ciążowy a tam dwie tluste krechy, później elektroniczny i wyszło ze ciąża 3+. Umówiłam się, pojechałam z myślą „co tym razem” a tam szok. Wyglądało na wszystko w porządku. Termin - 8 marca.
a Ty jak się czujesz?
Gratulacje !!! Cudowne uczucie te kreseczki na teście? Jak się czujesz? Masz jakieś przeczucia co do płci?Dziękuję. Uwierzyć nie mogę. Nie spodziewając się tego w ogóle palilam sobie w najlepsze po terminie @, małe przemeblowanie robiłam w domu itp. Nie miałam testu to zrobiłam owulacyjny a tam dwie mocne krechy wiec sobie pomyślałam ze co? Owu tak późno? Niemożliwe.ale już wtedy tez mnie tknęło i tydzień po terminie @ zrobilam
Ciążowy a tam dwie tluste krechy, później elektroniczny i wyszło ze ciąża 3+. Umówiłam się, pojechałam z myślą „co tym razem” a tam szok. Wyglądało na wszystko w porządku. Termin - 8 marca.
a Ty jak się czujesz?
Anulka0207
Zaangażowana w BB
Dziewcyny odświezam temat, wg jakiego kalendarzyka w 2020 korzystacie? Marzymy z mężęm o córce, wiem,ze to śmieszne, ale mam dwóch synow i bardzo bymy chcieli zwiekszyc szanse na córke. probowalam z kilki z neta,ale raz wychdzoi dziewcyznka raz chłopiec z tych samych obliczen...czy ktoras moze mi pomoc? urodziłam sie 02.07.1978 r....kiedy w 2020 mozemy sie starc na córke?
Hope_2807
Dziękuję. Czuje się dobrze, ja w żadnej ciąży nie miałam objawów oprócz braku @. Jedyne co to mam co po chwile ochotę na czekoladę, za która na co dzień nie przepadam. Co do płci to różne przeczuciaGratulacje !!! Cudowne uczucie te kreseczki na teście? Jak się czujesz? Masz jakieś przeczucia co do płci?

reklama
Hope_2807
dziękuję.Hope gratulacje. Spokojnej ciąży.
A mam pytanko przed zajściem w ciążę z synami też palilas ? Więcej lub mniej ?
Tak palilam tzn przed pierwszym nie palilam nałogowo tylko okazyjnie wiec rzucenie było dla mnie nie problemem. W sumie w cyklu w którym się staraliśmy już nie palilam. Może ze dwa zapaliłam z koleżanką. Jak zrobiłam test to w ogóle do momentu jak syn skończył 2 miesiące. Poleciałam do Polski i tam zaczęłam. Później niestety się rozpalilam i jak zaszłam w ciąże z drugim to ściany gryzlam bo tak chciało mi się palić. I niestety nawet po zrobieniu testu kilka sztuk wypalilam. Później miałam kryzys jak byłam w 7 miesiącu (stres, nerwy) ale się powstrzymałam i wróciłam do palenia jak miał 5 miesięcy. I tak palilam cały czas, w 2017 miałam przerwę - rzuciłam na pół roku. Jak zaszłam w ciąże i po stracie nie wróciłam od razu do palenia. Sama w szoku byłam. Kilka miesięcy wytrzymałam. Mąż nie pali wiec chociaż tyle. Fajek w domu nie ma. Jakoś trzeba przetrwać ten okres, później będzie lepiej.
Podziel się: