reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Medio dzięki za stronkę. Mam nadzieję że jak dostaniesz już ten kalendarz to zdasz nam relację. :tak:Trzymam mocno kciuki za Twoją córeczkę i bardzo Ci kibicuję bo wiem co to znaczy bardzo chcieć córeczki, ale wiem też jak trudno ją począć. Ja za każdym razem chciała córki ale niestety za bardzo byłam niecierpliwa i przegięłam z terminem poczęcia. W każdym razie trzeba dobrze znać swój cykl żeby udało sie wcelować w dziewuszkę.:happy2:

reklama
Beatko podziwiam jak brniesz przez te burze dzielnie, nie przejmujesz się i wszystko masz zaplanowane więc myślę że sukces masz gwarantowany.;-)Byle tak dalej...do przodu...:cool2:

Pozdrowienia i kolorowych snów dla wszystkich:happy2::happy2::happy2:

Aniu, ja byłam jedynaczką, znaczy się niepełną, bo mam przyrodnie rodzeństwo niewiele młodsze,ale niestety nie dane mi było odczuć smak rodzeństwa(druga rodzina ojca)żałuję tego bardzo, i może stąd nieodparta chęć,aby mój syn miał rodzeństwo,bo wiem jaka siła i moc w nich jest,czasem bardziej niż rodzice.Rozumiesz o co mi chodzi? (chyba nie po polsku się wyraziłam) jeśli chodzi o bliźniaki..ja jestem ZA!!! Na USG, dopominalam sie od lekarki wypatrzenia drugiej dzidzi..No moze teraz tylko lekko bym protestowala w przypadku dwojki chlopczykow,ale zapewne tylko przez chwile.
Moi dziadkowie sa z blizniakow..wiec moze moze Bog da..

Co do planowania plci..hihi,no nasze pierwsze planowaczki NiaNia i Emi, jednak wcelowaly cudnych chlopaczkow..wiec po tym i ja troche wyluzowalam, Bedzie co ma byc i tak nie my o tym decydujemy

Oj,dziewczynki, na chwile obecna bardzo wam tych mdlosci zazdroszcze..ale oczywiscie rzycze jak najmniej

Dobrej nocki..

ps. Jakos dzis nie nie wyszlo z mojego cwiczenia na cudownym wehikule,czli jeden dzien do tylu. No ale,jeszcze koncowka wredoty,wiec mozna wybaczyc,ale od jutra...

Dobrej nocki zycze

Dziendobry laseczki
widze ze dzisiaj tutaj cisza
nie dziwie sie siedze w tej robocie i normalnie pokladam sie na biurku tak strasznie mi sie chce spac
dobrze ze mam wyluzowanego szefa bo ma gdzies co ja robie i jeszcze mi mowi zebym sie zdrzemnela :)))

milego popoludnia ;-)

Cześć Kobietki!
Ja dalej czuję się bleeee i do tego nudności się nasilają. No cóż, chciało się to się ma. Łudziłam się, że każda ciąża jest inna, ale chyba dzieciątko nie chce być gorsze od braciszka.
Trochę się podłamałam, bo w tym roku kończy mi się wychowawczy i powinnam wrócić do pracy.
Już przed ciążą, było wiadomo, że raczej zostanę tutaj z mężem i dziećmi, ale dziś właśnie dostałam wiadomość, od kolegi z pracy, że oni by się bardzo ucieszyli, gdybym wróciła do pracy.
A tu kaszana, ja w ciąży i na dodatek nie wiemy kiedy w końcu wrócimy do kraju.

No nic - kochane życzę Wam wszystkim udanego dzionka!!!

Aniu! Ja nie wiem co to zgaga, przy Bartusiu, miałam ją może ze dwa razy. A I tak moje dziecko urodziło się z takimi długimi włosami, że wszyscy chodzili go oglądać.
Jak miał 6 miesięcy, podobno, tego się nie robi - ale trzeba było chociaż obciąć mu grzywkę.
Za to nudności do końca 4 miesiąca. Mam nadzieję, że może tym razem będzie trochę krócej.
Nas w domu też było troje. Ja i jeszcze dwóch młodszych braci. I też nie wyobrażam sobie by Bartosz był jedynakiem.

cześć laseczki

:-D:-D:-DEliczku mam nadzieje że nudności szybko przejdą, bo jak nie........ to przyjade i przegonie te wstrętne dolegliwości.....hihihi.......

:-D:-D:-DAniu ja jestem tego zdania ,że każdy sam decyduje o ilości dzieci, jeżeli chcesz 3 to fajnie nikt nie może cię krytykować . :tak:To twoja sprawa, ty będziesz je wychowywać,:-D a ludzie zawsze mają jakieś ale i coś do powiedzenia-:-D:-D:-D jak masz jedynaka, to mówią jedno to za mało, jak dwoje- to może trzecie sobie zrobicie, :tak:a jak masz troje - to gadają że rodzina wielodzietna:wściekła/y:. I weż tu dogodż, nie ma co oglądać się na ludzi, robisz swoje i tyle.:-D

Beatko! A nie mogłabyś już teraz przyjechać i przegonić te moje nudności. Trochę trudno funkcjonować, jak człowiek tak źle się czuje.
Aniu! Beatka ma racje, każdy cecyduje ile chce dzieci i co najważniejsze, czy jest w stanie wychować je.

reklama
Do góry