reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beata2710 kiedyś pisałaś, że masz w lutym urodziny, nie wiem czy były czy dopiero będą?

przyjecie_www_gify_liq_pl%20(31).gif

reklama
Medio 28 lutego są moje urodziny. ;-);-)

Ale było fajnie na sankach, byliśmy 2 godzinki a potem o 16 tak godzinkę. Oskar jest wykończony, teraz idziemy się troszkę uczyć.

hej dziewczyny,
jestem umowiona na ciecie 28lutego:) jeszcze 12 dni zostalo:)
dzisiaj zlapal mnie dol:( musze sie Wam wyzalic, bo nie mam z kim o tym pogadac:( Znajoma urodzilq corke i wyslala fotke na mmsa z podpisem Zuzia, zrobilo mi sie tak smutno,bo ja tez tak chcialam nazwac dziewczynke:( jakos nie moge sie pozbierac:( moze isc do psychologa?bylo juz dobrze, bylam taka szczesliwa,odliczalam dni do porodu i nagle dzis jakbym od nowa miala sie zbierac:(

Eni20 pomyśl sobie, że chłopcy też są milusi - nic nie poradzisz że będzie synek. Pomyśl sobie że inni wcale nie mogą się cieszyć rodzicielstwem. Głowa do góry!

Medio a ty z którego jesteś? Same rybki cudownie.

dzieńdoberek dziewczynki :))

Eni20kochana...rozumiem Twoje rozczarowanie..ale wiesz..robiłaś wszystko co tylko można aby była dziewuszka..jesli jednak mimo wszystko jest synuś.to znaczy ze tak miało być...nic nie zmienisz,ale mozesz bardzo wiele,kochać go najwspanialszą matczyną miłością.Nie wiń go za to,że nie jest dziewczyneczką.Jest TWOIM DZIECKIEM, cudownym i wspaniałym.
Wierzę, że jeśli tylko zobaczysz maluszka,w Twoich ramionach,wszelakie troski i smutki znikną, że nie jest dziewczynką.
Ale jeśli faktycznie,to uczucie nie zniknie...pomoże tu dobry specjalista. Przede wszystkim musisz być matką,cudowną dla tego maluszka i nie dać mu odczuć,w najmniejszym stopniu,że jest jakimś rozaczarowaniem. WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!
No i oczywiście życzę Ci spokojnego porodu i cudnownie zdrowego i ślicznego syneczka

hehe,a ja to Byczek jestem ;)

Cześć laseczki

Kasiu byczek jesteś a dokładnie to z którego?

Medio powiadasz że jesteś rybką z cechami skorpiona-- czyli uparta i złośliwa, tak ? Bo do mnie skorpion to raczej pasuje niż ryba. Jestem pamiętliwa i złośliwa , niekiedy mściwa a jak ktoś mi zalezie za skórę, to biada mu.........hihihi....... nie popuszczę, zgnębię, poniżę wdepcze w ziemię........hihihihi..........

Dorotko jak się czujesz?

Eliczku a co u ciebie?

Aniu witaj.

Wszystkim życzę miłej niedzieli, ale dziś jest brzydko- strasznie wietrznie, śniegu już jak na lekarstwo.

hej dziewczynki,
dziekuje za slow wsparcia, bardzo to doceniam, wszytsko przez hormony:) generalnie jestem bardzo szczesliwa i kocham tego malucha, czasami zdarzaja sie tylko takie sytuacje,lae juz niedlugo bedzie wszytsko dobrze, niech tylko maluch juz bedzie ze mna:)

reklama
Eni 20 będzie dobrze, to będzie twój pupilek a kto wie może kiedyś będzie córeczka. Moja koleżanka miała 3 dorosłych synów i przed 40 urodziła córkę- nigdy nie chciała 4 dzieci, ale ma tyle. Eni nigdy nie mów nigdy, głowa do góry. Ja też chcę córci ale będe zadowolona jak zajdę w ciąże, nie planuję płci bo w to nie wierzę.

Do góry