reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Medio chyba już nie będe mierzyć temp. zobacze. Testy owul to na 100% sobie odpuszczam, za dużo stresu.
Udanych zakupów....;-);-);-)

reklama
Beatkomasz dziś urodzinki??

OJ TO WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO ŻYCZĘ,spełnienia fasolkowych marzeń i jak najmniej trosk i..tylko pozytywnych wieści w piątek

Witam się z paniami hihi.
Beatko jeszcze raz wszystkiego naj, naj
A ja właśnie zajadam pomidoróweczkę z Knorra z chlebkiem

Dorotko to kiedy masz kolejna wizyte u poloznej?A co z badaniami krew, mocz, pewnie dostaniesz jakies skierowanie.:tak:

Spokojnego popoludnia wam zycze:-)!

Kasia2005 mocno trzymam kciuki, by sie udalo!:tak::cool2:;-)Zycie lubi zaskakiwac i nic nie wiadomo;-)moze zazieleni:happy2:.

Ja jutro mam duzo spraw do zalatwienia, musze oplaty porobic itd.Ten jutrzejszy dzien bedzie dla mnie troche zalatany.:sorry2:

Medio do lekarza GP idę w przyszły, tygodniu i podobno mam mieć pobraną krew. Do połoznej nic mi nie wiadomo, żebym miała chodzić. Na 13 maja mam wizytę w szpitalu. A tak na pierwsze dni kwietnia planuje wybrać się do mojej polskiej gin na kolejne USG

Witam wieczorkiem,właśnie jestem lekko umierająca-ogromny ból żołądka-chyba ptaszek zaszkodził. Wcinałam nogi pieczone..a teraz umieram i praktycznie nie wychodzę z kibelka..dawno tak nie miałam.W ogóle nie miewam kłopotów z żołądkiem..Coż zawsze musi być ten pierwszy raz

Teraz aplikuję sobie miętową herbatę..mąż radzi żoładkową gorzką..ale jakoś się cykam.,..wiadomo dlaczgo ;)

reklama
Kasiu 2005 kurcze zawsze coś, nie może być dobrze. Albo jesteśmy chore albo coś nam zaszkodzi......:baffled::baffled::baffled: Ale życzę szybkiego powrotu do zdrowia....:-D:-D:-D

Do góry