reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Beatkomasz dziś urodzinki??
OJ TO WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO ŻYCZĘ,spełnienia fasolkowych marzeń i jak najmniej trosk i..tylko pozytywnych wieści w piątek
OJ TO WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO ŻYCZĘ,spełnienia fasolkowych marzeń i jak najmniej trosk i..tylko pozytywnych wieści w piątek
Medio
Fanka BB :)
Spokojnego popoludnia wam zycze:-)!
Kasia2005 mocno trzymam kciuki, by sie udalo!
;-)Zycie lubi zaskakiwac i nic nie wiadomo;-)moze zazieleni
.
Ja jutro mam duzo spraw do zalatwienia, musze oplaty porobic itd.Ten jutrzejszy dzien bedzie dla mnie troche zalatany.
Kasia2005 mocno trzymam kciuki, by sie udalo!

Ja jutro mam duzo spraw do zalatwienia, musze oplaty porobic itd.Ten jutrzejszy dzien bedzie dla mnie troche zalatany.

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Medio do lekarza GP idę w przyszły, tygodniu i podobno mam mieć pobraną krew. Do połoznej nic mi nie wiadomo, żebym miała chodzić. Na 13 maja mam wizytę w szpitalu. A tak na pierwsze dni kwietnia planuje wybrać się do mojej polskiej gin na kolejne USG
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witam wieczorkiem,właśnie jestem lekko umierająca-ogromny ból żołądka-chyba ptaszek zaszkodził. Wcinałam nogi pieczone..a teraz umieram i praktycznie nie wychodzę z kibelka..dawno tak nie miałam.W ogóle nie miewam kłopotów z żołądkiem..Coż zawsze musi być ten pierwszy raz
Teraz aplikuję sobie miętową herbatę..mąż radzi żoładkową gorzką..ale jakoś się cykam.,..wiadomo dlaczgo
Teraz aplikuję sobie miętową herbatę..mąż radzi żoładkową gorzką..ale jakoś się cykam.,..wiadomo dlaczgo
reklama
Podziel się: