reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Tak badałam w tych samych dniach co ostatniego syna. No i jest zupełnie inaczej. Przy synach rosło o ok 130%, przy pierwszym były to akurat inne dni. A teraz prawie 400%. Samopoczucie przy drugim synku zupełnie mialam inne mdłości czego nie bylo przy pierwszym. Natomiast bylam w sumie w 4 ciążach i 3 poprzednie jedna rzecz łączyła- piersi, wrażliwe, duże, bolace. A teraz nic a nic się nie zmieniły.A byl to zawsze 1syndrom po którym poznawałam właśnie, ze jestem w ciazy. No ciekawe...

Tak badałam w tych samych dniach co ostatniego syna. No i jest zupełnie inaczej. Przy synach rosło o ok 130%, przy pierwszym były to akurat inne dni. A teraz prawie 400%. Samopoczucie przy drugim synku zupełnie mialam inne mdłości czego nie bylo przy pierwszym. Natomiast bylam w sumie w 4 ciążach i 3 poprzednie jedna rzecz łączyła- piersi, wrażliwe, duże, bolace. A teraz nic a nic się nie zmieniły.A byl to zawsze 1syndrom po którym poznawałam właśnie, ze jestem w ciazy. No ciekawe...
Ale duży przyrost bety 😍 córa jak nic ! Super 🙂 ja właśnie od początku ciąży mam takie piersi jak piszesz. A znasz może dokładna datę owulacji? Sprawdzimy jonasa 😉

No z owu mam problem kiedy dokładnie. Takze odpuszczę sobie Jonasa.
Ale duży przyrost bety 😍 córa jak nic ! Super 🙂 ja właśnie od początku ciąży mam takie piersi jak piszesz. A znasz może dokładna datę owulacji? Sprawdzimy jonasa 😉
25 bądź 26 marzec. Znak męski. Natomiast moj pierwszy syn byl poczęty w znaku zenskim takze nie bardzo wierzę.

Bebaby serdeczne gratulacje! Super, że się udało 😊 Czy powiedzieliście już komuś o ciąży?
Byłam na forum przez chwilę, miałam teraz przerwę i wracam bo w tym cyklu zamierzamy się starać 😀 Jestem zestresowana tym że to już, że może za chwilę będę w ciąży, a z drugiej strony nie mogę się już doczekać aby sprawdzić czy się uda od razu.
Dziewczyny, a gdzie sprawdzacie tego Jonasa? Ja znalazłam jakąś stronę i wyliczyło mi, że 8 kwietnia byłaby dziewczynka, a 8 maja chłopiec. Z tym że owulacja będzie dokładnie pomiędzy tymi datami 😁 Nie wiem jak mam to interpretować, chociaż interesuje mnie to tylko przez ciekawość, bo starania w tym cyklu będą na pewno.

Bebaby serdeczne gratulacje! Super, że się udało 😊 Czy powiedzieliście już komuś o ciąży?
Byłam na forum przez chwilę, miałam teraz przerwę i wracam bo w tym cyklu zamierzamy się starać 😀 Jestem zestresowana tym że to już, że może za chwilę będę w ciąży, a z drugiej strony nie mogę się już doczekać aby sprawdzić czy się uda od razu.
Dziewczyny, a gdzie sprawdzacie tego Jonasa? Ja znalazłam jakąś stronę i wyliczyło mi, że 8 kwietnia byłaby dziewczynka, a 8 maja chłopiec. Z tym że owulacja będzie dokładnie pomiędzy tymi datami 😁 Nie wiem jak mam to interpretować, chociaż interesuje mnie to tylko przez ciekawość, bo starania w tym cyklu będą na pewno.
Oj nie jeszcze nie mówimy. Raz poroniłam w 9 tyg. Jeszcze za wcześnie

reklama
53BEDC7D-9941-4A25-8FAD-C6553A1CC194.jpg

Dziewczyny a sprawdzalyscie czy Wam się zgadza w poprzednich ciążach ten kalendarz księżycowy? Podobno na zagranicznych stronach ma bardzo duża sprawdzalność i u mnie faktycznie z synami dobrze pokazuje ze zostali poczęci w tych dniach miesiąca co pokazuje boy a nie girl 😃

Do góry