reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
wiem, ale do tej pory tego nie robiłam a tutaj potrzebna jest konsekwencja w działaniu, mam nadzieje, że mi jej wystraczy ;-):-)Obserwacja niestety wymagana hihi![]()
miłego wieczorku

kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dzieńdobrywieczór
)
No dla mnie niezbyt dobry..bo małpa jednak dopadła..

Teraz to ja już jej nie daruję!!!
Będę wypatrywać bocianów i mam nadzieje że w koncu których doleci do mnie
Dorotko,a propo wiesiołka, jak dziś mam wieksze plamienia to juz brać od dziś czy od jutra?? 2x2tabletki,tak??
Chyba zamówię sobie też ten termometr,który polecacie,ten owulacyjny,bo mam owulacyjny ale rtęciowy i zwykły elektoroniczny co pokazuje jak chce
A poropo roczników,to ja jestem '76 wiec wypada dziewczynka,tak?? choc wiecie,po tak długim staraniu to jest mi juz wszystko jedno,moga byc nawet chlopaki-blizniaki,oby tylko były
Beatkooj..no to sie zaczyna
) biedny S. naprawdę mu współczuje, bo jak sie kobieta rzuci..i to jeszcze jak ma owulację..to wyciśnie jak cytrynkę
)
No dla mnie niezbyt dobry..bo małpa jednak dopadła..

Będę wypatrywać bocianów i mam nadzieje że w koncu których doleci do mnie
Dorotko,a propo wiesiołka, jak dziś mam wieksze plamienia to juz brać od dziś czy od jutra?? 2x2tabletki,tak??
Chyba zamówię sobie też ten termometr,który polecacie,ten owulacyjny,bo mam owulacyjny ale rtęciowy i zwykły elektoroniczny co pokazuje jak chce
A poropo roczników,to ja jestem '76 wiec wypada dziewczynka,tak?? choc wiecie,po tak długim staraniu to jest mi juz wszystko jedno,moga byc nawet chlopaki-blizniaki,oby tylko były
Beatkooj..no to sie zaczyna
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dzieńdoberek KOBIETKI, wszystkiego NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO W DNIU ŚWIĘTA NASZEGO
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam sobotnio i popołudniowo :-)
młody śpi, mąż pojechał motorkiem na wycieczkę, a ja mam chwilke relaksu - obiadek dochodzi, pralka kończy a ja sie bycze na BB, ale tylko chwilke, bo mykam kończyc porządki
miłego świetowania i przyjemności 

młody śpi, mąż pojechał motorkiem na wycieczkę, a ja mam chwilke relaksu - obiadek dochodzi, pralka kończy a ja sie bycze na BB, ale tylko chwilke, bo mykam kończyc porządki

reklama
eliczek24
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki!
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta.
Oby ten dzień dla wszystkich był kwiecisty, słodki i naprawdę fajny.
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta.
Oby ten dzień dla wszystkich był kwiecisty, słodki i naprawdę fajny.
Podziel się: