reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzieńdobrywieczór :))

No dla mnie niezbyt dobry..bo małpa jednak dopadła..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Teraz to ja już jej nie daruję!!!
Będę wypatrywać bocianów i mam nadzieje że w koncu których doleci do mnie

Dorotko,a propo wiesiołka, jak dziś mam wieksze plamienia to juz brać od dziś czy od jutra?? 2x2tabletki,tak??

Chyba zamówię sobie też ten termometr,który polecacie,ten owulacyjny,bo mam owulacyjny ale rtęciowy i zwykły elektoroniczny co pokazuje jak chce

A poropo roczników,to ja jestem '76 wiec wypada dziewczynka,tak?? choc wiecie,po tak długim staraniu to jest mi juz wszystko jedno,moga byc nawet chlopaki-blizniaki,oby tylko były

Beatkooj..no to sie zaczyna :)) biedny S. naprawdę mu współczuje, bo jak sie kobieta rzuci..i to jeszcze jak ma owulację..to wyciśnie jak cytrynkę :))

Cześć

Kasiu przykro mi z powodu @. Teraz się uda, razem będziemy szaleć.....:-D:-D

Jarzębinko, Medio, Stokrotko, Dorotko.....:-);-):-)

Ja już przygotowana na jutrzejsze spotkanie......:-D:-D:-D wszystko w domu zrobione, ugotowane, kupione.:tak::tak::tak:

Hej laski

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet.

My o 11 jedziemy na urodzinki do Oskara koleżanki w domu będziemy o 15, o 15-30 jadę na lotnisko. ;-);-);-)

Miłego weekendu, chyba mąż schowa mi komputer....hihihi....;-)

Wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet :)))
Kasiu skoro @ przyszła to czas włączyć wiesiołek. @ razy po dwie dziennie
Beatko hihi, dziś twój wielki dzień

witam sobotnio i popołudniowo :-)
młody śpi, mąż pojechał motorkiem na wycieczkę, a ja mam chwilke relaksu - obiadek dochodzi, pralka kończy a ja sie bycze na BB, ale tylko chwilke, bo mykam kończyc porządki :tak::-D miłego świetowania i przyjemności :-D:tak:

reklama
Do góry