Tak to prawda. Ale tez czytalam, ze ulozenie zależy od przekroju skanowania macicy... no nic ja będę we wtorek na usg i zapytam lekarza gdzie jest kosmowka. Czy się sprawdzi zobaczymyZdjęcie robione na tym samym sprzęcie i przez tego samego lekarza, więc nie wiem. Ramzi często się nie sprawdza i tak jak mówię, ja nie bardzo się sugerowałam tą metodą. Wielu lekarzy potwierdziło, że ta ocena nie jest wiarygodna![]()
reklama
No to jest właśnie dla mnie dziwne, że na polskim forum tak a na zagranicznym tak. Nie mogę tego ogarnąć mym małym rozumkiemTak pisałamzauważyłam ze na zagranicznych stronach jak zarodek jest na zdjęciu usg po prawej stronie to piszą ze dziewczynka a jak po lewej ze chłopiec natomiast na polskiej stronie piszą odwrotnie. Ja tez nie wiem gdzie jest ta kosmowka
![]()

Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Bo tam usg przezpochwowe to rzadkość. Od początku robi się przez brzuch więc z góry zakładają, że tak jest i u nasNo to jest właśnie dla mnie dziwne, że na polskim forum tak a na zagranicznym tak. Nie mogę tego ogarnąć mym małym rozumkiem![]()
belle81
@gorligorligor jak tam? Kulasz się jeszcze czy już się tulicie z malutką,pachnąca istotką[emoji7]
Koniecznie pokaż ciociom ten cud.
Całusy[emoji8]
Całusy[emoji8]
Dziewczyny, cześć wszystkim
Temat widzę już jest od bardzo dawna ale chciałabym poznać Wasze opinie
Myślicie, że jeśli ostatni seksik był w dniu pozytywnego testu Owu to jest większa szansa na chłopaka czy dziewczynkę ?
Jestem mamą dwóch łobuzów , nie ukrywam, że mała odmiana od samochodów itd bylaby miła
P.S. - 4ty tydzień ciąży u mnie

Myślicie, że jeśli ostatni seksik był w dniu pozytywnego testu Owu to jest większa szansa na chłopaka czy dziewczynkę ?
Jestem mamą dwóch łobuzów , nie ukrywam, że mała odmiana od samochodów itd bylaby miła

P.S. - 4ty tydzień ciąży u mnie

Dosłownie wszystkoJonas mi się przy chłopakach też sprawdził dlatego te wszystkie znaki na niebie + intuicja dawały mi prawie pewność, że to córka
Ale cieszyłam się jak głupia z Synka, mimo że przecież trzeci i powinnam chcieć odmiany
Jest przekochany, taki zupełnie różny od chłopaków. Daje popalić jak mało Kto
Kocham Go jak wariatka
z resztą całą Trójk
Ja trochę czytam zagraniczne fora o planowaniu i tam teoria odstępu od owulacji została obalona. Tam dziewczyny bardziej wierzą w częstotliwość stosunków plus dieta i suplementy. Na dziewczynke najlepiej jeden stosunek w dni płodne ewentualnie dwa a na chłopca częste seksy. Oczywiście u każdego co innego zadziałaDziewczyny, cześć wszystkim
P.S. - 4ty tydzień ciąży u mnie![]()

gorligorligor
Z czwarntym dzieckiem śnił mi się śliczny, duży chłopiec i urodził się taki chłopak a w piątej ciąży śniła mi się dziewczynka i jestDziewczyny, czy miałyście w ciąży przeczucia co do płci dziecka i czy później się sprawdziły czy było odwrotnie niż czułyście?![]()

gorligorligor
Cześć kochane Ciocie. 28.04.2021.@gorligorligor jak tam? Kulasz się jeszcze czy już się tulicie z malutką,pachnąca istotką[emoji7]
Całusy[emoji8]
Ostatnia edycja:
Szanse zawsze 50/50Dziewczyny, cześć wszystkim
P.S. - 4ty tydzień ciąży u mnie![]()
reklama
Cudowności!!! Gratulacje!!!Cześć kochane Ciocie. 28.04.2021.Zobacz załącznik 1265833
Podziel się: