reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć laseczki

Ja też chyba coś upiekę.....;-)

Medio czas leci expressem......hihihi.....;-)

Miłego dnia laseczki .....;-)

reklama
Hej Kobietki!
A ja mam przepis na dobre racuchy:
2 jajka
2 żółtka
szczypta soli
1/2 margaryny
1 szkl. mleka
4 łyżki cukru
5 dkg drożdży
1/2 kg mąki
Do mąki dodać utarte z cukrem jajka i żółtka ze szczyptą soli. Margarynę rozpuścić w gorącym mleku, ostudzić, wlać do miski. Na koniec wlać wyrośnięte drożdże. Wszystko dokładnie wymieszać i odstawić, aby wyrosło.
Miłego dnia.

czesc wam..
Aniu dzieki z aprzepis przyda sie,ja lubie pichcic wiec an pewno kiedys zrobie,,,buziaki

milego dnia wamm

jarzebinko super,ze zainteresowalaś sie tym,,,dzieki bardzo fajnie,ze mozemy pomoc,,,
dla nas to niewiele ale dla dzieci jednak sporooo:tak:
dzikeujeee:-)

Życzę wam miłego dnia, ja zaraz lece do cukierni po torta,:tak: bo mi sie rodzinka zwali dzisiaj.:sorry2:Zamówiłam lodowego torta z jagodami i bita śmietana,i owocami, szampana już kupiłam. W sumie fajnie, tylko juz roczek do przodu, -czas leci, aż strach, już 28 lat!!!!!:szok:A mi ciągle się wydaje,że mam z 23 hihihi, a tu za 2 lata 30:szok:. !!!!

Medio dziś są twoje urodziny... :-) Zatem życzę ci wszystkiego co najpiękniejsze w życiu, czyli zdrowia, ogromu miłości, mnóstwo radości, pociechy z dzieci (od razu w liczbie mnogiej życzę :tak:) no i przede wszystkim szybkiego zafasolkowania. Oby wszystkie plany ci się idealnie i jak najszybciej ziściły :tak::-)

Miłego dnia laseczki :-)

Ewciu sorki, że się nie dołączę do akcji ale ciuchy na bieżąco zdaję tutejszym potrzebującym :tak:

Cześć Kobietki!!
Miłego dnia wszystkim życzę!
Medio! Wszystkiego najlepszego!
W dniu Twojego Święta, dużo zdrówka i miłości, moc uśmiechu i słodkości. Mało smutku oraz łez, pełni szczęścia - jeśli chcesz.

hej ,ja juz wrocilam od ammy,Matus spi,usnala w auciei
ja sprawdzam prace dzieic,,bo tydzien wolnego,a ja nic nie sprawdzialm,hehee

Dorotko to nic,nie masz za co przepraszac,,,,,:-)

medio sto lat sto lat,,,wsyztskiego naj naj kochana,,,

reklama
Do góry