reklama
Hej Kobietki!
A ja mam przepis na dobre racuchy:
2 jajka
2 żółtka
szczypta soli
1/2 margaryny
1 szkl. mleka
4 łyżki cukru
5 dkg drożdży
1/2 kg mąki
Do mąki dodać utarte z cukrem jajka i żółtka ze szczyptą soli. Margarynę rozpuścić w gorącym mleku, ostudzić, wlać do miski. Na koniec wlać wyrośnięte drożdże. Wszystko dokładnie wymieszać i odstawić, aby wyrosło.
Miłego dnia.
A ja mam przepis na dobre racuchy:
2 jajka
2 żółtka
szczypta soli
1/2 margaryny
1 szkl. mleka
4 łyżki cukru
5 dkg drożdży
1/2 kg mąki
Do mąki dodać utarte z cukrem jajka i żółtka ze szczyptą soli. Margarynę rozpuścić w gorącym mleku, ostudzić, wlać do miski. Na koniec wlać wyrośnięte drożdże. Wszystko dokładnie wymieszać i odstawić, aby wyrosło.
Miłego dnia.
E
Ewcia81
Gość
czesc wam..
Aniu dzieki z aprzepis przyda sie,ja lubie pichcic wiec an pewno kiedys zrobie,,,buziaki
milego dnia wamm
Aniu dzieki z aprzepis przyda sie,ja lubie pichcic wiec an pewno kiedys zrobie,,,buziaki
milego dnia wamm
E
Ewcia81
Gość
jarzebinko super,ze zainteresowalaś sie tym,,,dzieki bardzo fajnie,ze mozemy pomoc,,,
dla nas to niewiele ale dla dzieci jednak sporooo
dzikeujeee:-)
dla nas to niewiele ale dla dzieci jednak sporooo

dzikeujeee:-)
Medio
Fanka BB :)
Życzę wam miłego dnia, ja zaraz lece do cukierni po torta,
bo mi sie rodzinka zwali dzisiaj.
Zamówiłam lodowego torta z jagodami i bita śmietana,i owocami, szampana już kupiłam. W sumie fajnie, tylko juz roczek do przodu, -czas leci, aż strach, już 28 lat!!!!!
A mi ciągle się wydaje,że mam z 23 hihihi, a tu za 2 lata 30
. !!!!

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Medio dziś są twoje urodziny... :-) Zatem życzę ci wszystkiego co najpiękniejsze w życiu, czyli zdrowia, ogromu miłości, mnóstwo radości, pociechy z dzieci (od razu w liczbie mnogiej życzę
) no i przede wszystkim szybkiego zafasolkowania. Oby wszystkie plany ci się idealnie i jak najszybciej ziściły
:-)
Miłego dnia laseczki :-)
Ewciu sorki, że się nie dołączę do akcji ale ciuchy na bieżąco zdaję tutejszym potrzebującym

Miłego dnia laseczki :-)
Ewciu sorki, że się nie dołączę do akcji ale ciuchy na bieżąco zdaję tutejszym potrzebującym

eliczek24
Fanka BB :)
Cześć Kobietki!!
Miłego dnia wszystkim życzę!
Medio! Wszystkiego najlepszego!
W dniu Twojego Święta, dużo zdrówka i miłości, moc uśmiechu i słodkości. Mało smutku oraz łez, pełni szczęścia - jeśli chcesz.
Miłego dnia wszystkim życzę!
Medio! Wszystkiego najlepszego!
W dniu Twojego Święta, dużo zdrówka i miłości, moc uśmiechu i słodkości. Mało smutku oraz łez, pełni szczęścia - jeśli chcesz.
E
Ewcia81
Gość
reklama
Podziel się: