reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam

Nie wytrzymalam juz jednego dnia ale mam Bardzo Dobra Wiadomosc - Udało sie !!!!!!

Słodeczko dzis u mnie swieci najpiekniej:-)

Ewcia milego urlopiku wypoczywaj

reklama
Sofik Wielkie , Ogromne gratulacje :-) Uważaj na siebie :tak: Spokojnej ciąży :tak:
Ewcia udanego urlopu i wspaniałej pogody :-)
Medio dziękuję Ci bardzo za wyczerpujące informacje :-)
Udanej niedzieli :tak::-D

hej wam
ja wpadłam zyczyc wam udanego tygodnia a ja
wyjeżdżam na urlop
zmykam niedługo wiec do usłyszenia...

przyjemnego wypoczynku, słoneczka i jeszcze wiecej słoneczka i samych wspaniałych rodzinnie spedzonych chwil ....:tak::-D:tak:

Witam

Nie wytrzymalam juz jednego dnia ale mam Bardzo Dobra Wiadomosc - Udało sie !!!!!!

wielkie gratulacje ...... szczęśliwych klejnych miesięcy z dzieciątkiem pod serduszkiem ..... :tak::-D:tak:

asus...też udanej niedzieli :tak::-D:tak:

a ja właśnie śledzę aukcje na allegro, chciałabym kupić małemu motorek na akumulator, a że sprzedajacy jest z Poznania, to może odejda koszty wysyłki, to moge więcej zaoferowac za sprzęt, ale czy sie uda ..... zobaczymy

cześć dziewczyny,,
ja się czyje dobrze, nadal jest mi przykro z powodu tego, że po 7 tygodniach radości tak moja przygoda z dzidziusiem się zakończy ale mam nadzieje, że nie na długo, skoro się udało 2 razy za pierwszym razem to uda się i trzeci o ile mi czegoś w szpitalu nie spaprzą.
kolejnym razem jak zobaczę II na teście ciążowym już chyba do tego 7tc nie będę w stanie się cieszyć. o ile dobrze pójdzie zamierzam zacząć staranka od listopada czyli za 4 m-ce :-)
Wika juz zdrowa, po tzrydniówce nawet nie ma sladu, mi powoli mdłości ustępują więc przynajmniej fizycznie-objawowo wracam do normalności...
Czeka mnie koszmarny tydzień ale potem zaświeci słonce
miłej niedzieli

Sofik, serdeczne gratulacje!!!:-D

Ewa, milego odpoczynku:happy2:

Ja tak skapo, bo dopiero wrocilam z imprezy, padam z nog i musze sie koniecznie polozyc.
Do jutra.

Cześć!
Mojemu synkowi jeszcze pozostały 3 dni i wakacje!
Mam oststnio nadkwaśność i normalnie kwas mi podchodzido gardła brr, nic na to nie biore. Może dlatego odrzuciło mnie od kwaśnych potraw.
Miłego dnia!

witam z rana ... :tak:

Medio, nadkwaśność ...brrrrrrrrrrrrr, mało przyjemne uczucie ...... :-(

Kinga, dzisiaj pewnie już wypoczęta po weselisku ???? :-)

pixella77, widzę,że pozytywne myślenie pomalutku się włańcza i takiego nastawienia życzę, cierpliwie czekamy do listopada, będzie dobrze ....:tak:

a co słychać u Kasi_2005......., halo, halo, i Eliczka ......

miłego :cool2::cool2:

tak sobie ostatnio czytałam forum i mi sie przypomniała dorotka... ona w kwietniu przechodziła to samo co ja, ech dziewczyny, dlaczego takie straszne rzeczy sie na ziemi przytrafiają :-(

reklama
ech dziewczyny, dlaczego takie straszne rzeczy sie na ziemi przytrafiają :-(

na to pewnie nikt nie zna odpowiedzi.... ale tam na górze wszystko jest zapisane i ma jakis sens..... teraz zadbaj o siebie, a wierzę,że za niedługo i ty bedziesz najpierw nosiła malenstwo pod serduszkiem a potem je przytulisz i powiesz "moje malenstwo" ..... będzie dobrze, głowa do góry ...... wiara czyni cuda .... :blink::blink::blink::blink::blink:

Do góry