reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufifi może masz rację:-) i niech jak mąż Jarzębinki weźmie sprawy w swoje ręce:-) bez stresu planowania:-)
ja też zaraz zmykam
a tak w ogóle to co się dzieje z Asus?? dawno jej nie było ma ktoś z nią kontakt?? bo już od paru dni jej wyglądam i zaczynam się martwić
no i ciekawe jak tam Medio z maluszkiem:-) jakiegoś fotonka mogłaby nam tu wkleić:-)
śpijcie słodko moje drogie:-) a tak w ogóle Kiki to ja mówię poważnie o tych naleśnikach:-) jak będziesz w Polsce i będziesz miała na nie ochotę to zapraszam:-)
Anufifi powiedz, że styczeń nasz:-)
buziaki kochane:-)

jeszcze godzina nie minęła od ostatniego mojego postu, ale co tam myślę, że moderator mnie nie nakrzyczy :-))chciałam Wam dobranoc powiedzieć:-)

buziolki:-)

dzień dobry;-):-)
Anufifi jak Ci dobrze:-), ja muszę sama sobie kawkę zrobić, bo mój to chrapie w najlepsze jeszcze:-)

Witam niedzielnie:)))
Ja w trakcie kawki:-) Beti oćć ja Ci zrobie bo moj tez jeszcze sie wyleguje hihihih::-).. Tak czytalam co pisalyscie jeszcze wczoraj i moj pali :baffled: ja nie :sorry2:wiec ciort wie co to z takiego mixu bedzie :-D.. Ale chlopcy sie pojawlil jak palil ale tak z doskoku:blink: ..ale spie po prawej stronie wiec kto wie:-D buahah sie juz zamotalam z tymi wszystkimi metodami:-D
Milego dnia dziewczynki:))

hej Sylwuś:-)dobra to ja się ubieram, i idę do Cie na kawuchę:-)wstawiaj wodę zaraz będę:-):-) tych metod tyle, że już głupiejemy:-D:-) a słuchaj kochana odnośnie tamtego :-)czy Ty też tam pracujesz?czy tylko Twój?:-)

reklama
Do góry