reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam dziewczynki ;-)
Witaj Medio no jakmalutki na cycu to faktycznie niemasz czasu ale osobiscie bardzo milutko wspominam karmienia juz niemoge sie doczekać ....
zycze duzo zdrowka i sił;-)

Asus w koncu sie nam pojawiłas Ty najblizej do rozwiazania wię c melduj się nam kochana co i jak....;-) rowniez duz zdrowka i sił ci zycze w tych ostatnich tygodniach...

Jarzebinka sie nam pojawiła ;-) wrociłas do pracy więc pewnie juz teraz bedziesz z nami na biezaca:-) a własnie jak wygladały twoje starania w tym miesiacu ile dni przed rzekoma owulka... buziaki

dziewvzynki a mnie wzieło juz na całego przeziebienie.... masakra, dopiero czrodzijce wspoczułam a od wczoraj sama juz sie niemoge z tym uporac a tu zostaje tylo naturalne leczenie... uff oby szybko przeszło bo zle sie czuje..

anuffi czekam na wiesci od profesjonalnego ginekologa strasznie jestem ciekawa jak podejdzie do planowania plci...

Kicia gdzie jesteś , jak sie czujesz???

pozdrawiam reszte dziewczyn z wątku;-)

reklama
Aga ja narazie super! tylko spiaca jestem i bardziej zmieczona niz zmalym.
co najwazniejsze mdlosci dalej nie mam :)
a ty jak pomijajac przeziebienie?

Anufifi daj znac koniecznie jak wrocisz!!

karmienie cycusiem to rzeczywiście jedna z najpiękniejszych chwil :tak::-)

ja okres karmienia bardzo miło wspominam, karmiłam 10 miesiecy .......... na szczęscie obyło sie się bez bolących ekscesów ............ juz tesknię za następnym ...... :tak:

Jarzebinka sie nam pojawiła ;-) wrociłas do pracy więc pewnie juz teraz bedziesz z nami na biezaca:-) a własnie jak wygladały twoje starania w tym miesiacu ile dni przed rzekoma owulka... buziaki

ten cykl, jak już pisałam, był pod dyktando M, więc i serduszkowania było całkiem sporo od 10 dc, więc w tym cyklu jakiekolwiek planowanie płci odpada.... poprostu wieczorki były spędzane bardzo przyjemnie ........... :tak:

Medio, ciesz się teraz każą chwilą z maluchami :tak:

Asus, a w Krakowie tez pewnie nie będzie tak źle, głowa do góry :tak:

i miłego popołudnia życzę......... ja mykam po małego do przedszkola :tak:

Dziewczynki jestem już .....
No i cóz mam wam napisac ...jeśli chodzi o mnie to czekaja mnie badania bo nadal mam torbiel poza tym nieszczęsnym mięsniakiem i to jest powód dla którego wogóle mogę nie zajść w ciąże ....jak zrobie badania ( rózne hormony i takie tam) mam sie pojawic w 5 dc zeby sprawdzic czy po @ torbiel zmaleje bo jesli nie dostane leki które wstrzymaja owulacje całkiem na conajmniej 1 cykl a jesli zmaleje to da mi leki regulujące cykl ....
Jesli chodzi o planowanie płci to usłyszałam to czego się chyba spodziewałam , że oczywiscie jest tylko jedna skuteczna metoda planowania płci wykonywana za granicą i polegająca na zapłodnieniu pozaustrojowym i ze naprawde mam sobie z tym dać spokój z planowaniem bo on ma doczynienia z poczynaniem dzieci i naprawde nie ma metody ,a słyszł o wszystkich o jakich sie potocznie mówi .....
ale jak wychodziłam powiedział zebym sie nie martwiła ze bedziemy działać zebym zaszła w ciąże i pojawił sie jak sie juz ubrałam i mówi: " aha i złozyłem juz zamówienie na dziewczynkę "

nie wiem jak sie u mnie potoczy sprawa i jak będzie wyglądało to leczenie i czy bede mogła jeszcze panować nad tym planowaniem płci tzn bede mogła okreslic owulke , ale jesli tak to spróbuje pomimo tego co kolejny z reszta lekarz mi powiedział ale nie wiem jak sie potoczy to leczenie a jesli nadal będzie ryzyko ze wogóle nie bede mogła zajśc w ciąze lub bede miec trudności to napewno odpuszcze ....
Na ta chwile tak naprawdę nie wiem dokładnie....

aha luteina w tych dniach kótre miałam brac nie wstrzymuje owulki tylko reguluje cykl wiec na szczęście niczym sama sobie nie zaszkodziłam
no to chyba tyle ....
:-:)-:)-(

A co tu tak jak nigdy :szok::confused:

to znaczy ........................... :szok:

a u mnie chyba wszystko się klaruje i ten wczorajszy ból to była owulka, bo dzisiaj juz jest biały śluz :tak: czyli termin @ na 18 ....

Anuffi ........ :tak::tak::tak: pewnie juz jesteś wyedukowana :tak: jednocześnie pisałysmy posty, wies już wszystko jasne i na dobrej drodze .... trzymam kciuki za powodzenie leczenia i sukcesu II kreseczek

Ostatnia edycja:
reklama
Anufifi Kochana..glowa do gory:tak: przynajmniej juz wiesz na czym stoisz!! I nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszalo.. gdybys nie poszla na monitoring nie wiedzialabys co sie tam kluje:tak:..Wiec tu jest tego plus!! A lekarz sadze ze teraz zrobi wszystko zeby Ci pomoc..a i zamowienie przeciez przyjal;-)..A i Tomus troszeczke podrosnie za te cylke i bedzie erdziej samodzielny i jak juz bedzie dzidzia to tylko Ci bedzie pomagal;-):tak:.. No i wyjasnilo sie z ta luteina... i nie jest tak jak tu pisano!!!:wściekła/y: ze to to samo.. i tylko niepotrzebnie sie wczoraj tak denerwowalas.. KOchana podsumowujac... GLOWA DO GORY BEDZIE DOBRZE!!!!!! i razem na zakupki sie wybierzemy napewno!!!:tak:;-) tylko obie musimy jeszcze poczekac:)
Buziaczki ogromne:)

Do góry