reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Becia nie nie kochana- chodzi spać koło 10-11 :-p u mnie godzina do tylu jest :tak:A Martysia siedzi troche w tej szkole Ci powiem.Od 9-tej do 16.30 :sorry2: ale to dlatego,ze po głównych zajęciach mają małą przerwę i pozniej 2h zajęc dodatkowych na które sama chciała się zapisać- nie były obowiązkowe.Takze jak M po nią jedzie i wroca to juz malo dzionka zostaje.A niech sie uczy- nie ma nic innego do roboty:tak:No i odzywa tam - bo wiesz wszyscy mówią w końcu w jej jezyku to i ona porzadzi:-D Sylwia75 nie pospisz znow jutro- zobaczysz:-D Przełóz spanie na przyszły tydzien:confused::-D Buziale

reklama
Beti.. Kochana glowa do gory.. jeszcze bedziesz tulila malenstwo szybciej niz Ci sie wydaje;-)
wiesz.. ja czasem tak mysle sobie ze moze my za dluga przerwe mamy :szok::-) ..bo wczesniej to byla dzidzia ze tak powiem na "zawolanie" a teraz... ja to sobie mysle ze moze zemna cos jest nie tak:baffled: czekam teraz do @ i lece do ginka.. podrukuje sobie wykresy z 28 dni i pokaze:-)

Becia nie wspomnialam nic o Twoich badaniach:zawstydzona/y: wybacz... ale nie jest zle to i nie ma sie czym zamartwiac :-) i roztrząsac. Tylko pamietaj notuj wsio;-)

Sylwia brzmi smakowicie:-) jadę zaraz po zakupy to spisałam i kupię od razu składniki, będzie na zaś do podjadania:-)tym bardziej, że mój rzucił palenie i lodówka lata:-) będzie miał sałatkę jak znalazł:-)
Margaritko jak Martysia chce się uczyć to tylko pozazdrościć:tak: ale długo w tej szkole rzeczywiście, ale tam ma koleżanki więc to też inaczej:-)

wiesz co Sylwia może rzeczywiście za długo, ale u mnie ta cholerna prolaktyna blokuje wszystko, zobaczymy jak tabsy zaczne brać
ale to tak jak pisałam, w dobrych wiatrach to w sierpniu na urlop, bo jak tu się nie denerwować, tym bardziej, jak się współpracuje z.....echh nie warto
no właśnie też się zalogowałam do tych 28 dni jakiś czas temu, ale za bardzo nie mogę jeszcze dojść co do czego tam:-)
ja mam kalendarzyk na kompie co mi wykres robi i wszystko pokazuje:-)
Margaritka tam właśnie notuje, a potem drukuje i do mojej ginki niose

Beti.. tez nie wiedzialam tam co i jak..ale wsioo tam proste jest:tak:.. Ja mam nadzieje ze sie ginek nie bedzie smial w tych wykresow moich:-D.. MI ja ksie tym razem nie uda.. a raczej sie nie uda.. to potme dopiero najwczesniej od czerwca wchodzi w gre:tak: Wiec jak cos bedzie nas dwie:sorry2: . Bo Czarodziejka od wiosny zaczyna;-)
Szwagierka jeszcze robi pycha salatke.. oć ja jeszcze je nie robilam bo zawsze u niej podjadam.. ale wiem ze daje
kalafiora..brokuly wsioo oddzielic bb byly te "rozyczki tylko"podgotowac na pol twardo i fileta z kurczaka pokroic w kostke..usmazyc z dodatkiem przyprawy Gryos.. no i plus majonez.. pychotka:-)

hehe jeszcze troche to to wątek kulinarny będzie:-D:-D:-D:-D
ja brokuły uwielbiam, więc pyszniutka napewno jest:-)
a ja dziś zrobię mega szybkie i pyszne ciasteczka ryżowe, tylko muszę się w końcu zebrać do tego miasta:-)

coś wam wyślę:-)
znalazłam na połamanie jęzora:-) jak pijok się czuję jak próbuje to przeczytać:-D:-D

Spirytusik najwydestylowaniuchniejszy

Przygwoździ Bździągwa gwoździem źdźbło, to pobździ źdźbło

Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Na wyrewolwerowanym wzgórzu przy wyrewolwerowanym rewolwerowcu leży

Było sobie trzech Japońców: Jachce, Jachce Drachce, Jachce Drachce Drachcedroni. Były sobie trzy Japonki: Cepka, Cepka Drepka, Cepka Drepka Rompomponi. Poznali się: Jachce z Cepką, Jachce Drachce z Cepką Drepką, Jachce Drachce Droni z Cepką Drepką Rompomponi. Pokochali i pobrali się Jachce z Cepką, Jachce Drachce z Cepką Drepką, Jachce Drachce Droni z Cepką Drepką Rompomponi. Mieli Dzieci: Jachce z Cepką mieli Szacha, Jachce Drachce z Cepką Drepką mieli Szacha Szar Szaracha Jachce Drachce Droni z Cepką Drepką Rompomponi mieli Szacha Szarszaracha Fudżi Fajkę. Kto powtórzy bajkę?

wyrewolwerowany rewolwer wyrewolwerowanego rewolwerowca

Ma mama mamałygę

Czego trzeba strzelcowi do zestrzelenia cietrzewia drzemiącego w dżdżysty dzień na drzewie?

Intelektualistyczna Konstantyna Konstantynopolitanczykowianeczka.

Żyła sobie żyła a w tej żyle żyła żyła, a ta żyła już nie żyła, bo tej żyle pękła żyła.

Zarewolwerowany rewolwerowiec odrewolwerował zarewolwerowany rewolwer.

Pompka za trąbką, gąbka po trąbce, stąpają z pompką w Górnej Porąbce.

Z czeskich strzech szło Czechów trzech, gdy nadszedł zmierzch, pierwszego w lesie zagryzł zwierz, bez śladu drugi w gąszczach sczezł, a tylko trzeci z Czechów trzech osiągnął marzeń kres.

Siedzi Jerzy na wieży i nie wierzy, że w Białowieży na szczycie wieży jest gniazdo jeży.

Trzynastego w Szczebrzeszynie chrząszcz się zaczął tarzać w trzcinie. Wszczęli wrzask Szczebrzeszynianie - Cóż ma znaczyć to tarzanie? Wezwać trzeba by lekarza, zamiast brzmieć, ten chrząszcz się tarza! Wszak Szczebrzeszyn z tego słynie, że w nim zawsze chrząszcz brzmi w trzcinie! A chrząszcz odrzekł nie zmieszany: Przyszedł wreszcie czas na zmiany!

Zdemitologizowane i zdemistyfikowane niezidentyfikowane obiekty latające.

Czy tata czyta cytaty Tacyta?

Konstantynopolitańczykowianeczka.

Gżegżółki i piegże nażarły się na czczo rzeżuchy i rzędem rzygały do brytfanny.

Za parkanem wśród kur na podwórku,kroczył kruk w purpurowym kapturku,

nagle strasznie zakrakał i zrobiła się draka,bo mu kura ukradła robaka.

Kurkiem kranu kręci kruk, kroplą tranu brudząc bruk,a przy kranie, robiąc pranie, królik gra na fortepianie.

Waży żaba smar, pełen smaru gar,z wnętrza gara bucha para, z pieca bucha żar,mar jest w garze, gar na żarze, wrze na żarze smar.

Spadł bąk na strąk, a strąk na pąk. Pękł pąk, pękł strąk, a bąk się zląkł.

Wróbelek Walerek miał mały werbelek, werbelek Walerka miał mały felerek, felerek werbelka naprawił Walerek, wróbelek Walerek na werbelku gra!

Szły pchły koło wody, pchła pchłę pchła do wody i ta pchła płakała, że ją tamta pchła popchała.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Kokoszki :))))
Jestem.....
mlody spi. I przespal cala noc. Ma zapalenie krtani!!!!
zwiekszono mu dawke antybiotyku i zobaczymy, dostal tez sterydy wziewne:baffled:
najbardziej sie modle by temperatura juz mu nie rosla....
Dopiero kawe pije...bosze ostatnio to z niczym sie nie ogarniam...

Do góry