reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
jarzebinko widzę że nasi panowie są badziej niecierpliwi od nas i dlatego sami biora się za robienie dzieci :-)

a mnie niestety też ominie monitoring w tym cyklu, bo już nie ma miejsc do mojego ginka :crazy: a nie chcę do innego iść za bardzo... a znowu nie wiem jak się na przyszły cykl zapisać, bo przez tą lutinę mi się cykle wydłużają...buuuu pozostają mi testy owu no i strategia mojego M :sorry: :-)

Witam kobitki
Indigo Ty to masz cierpliwosc:tak: ale powiem Ci ze ja miałam leciusienka kreseczke ledwie widoczna , a na nastepny dzien zrobiłam znowu test i juz była ciemniejsza od poprzedniej, ale rob test koniecznie z rana.... ja robiłam z testu bobo test niebieski strumieniowy, ponoc wykrywa 3 dniowa ciaze w co nie wieze ale jest jednym z najczulszych bo przy stezeniu 10hcg wykrywa ciaze a te inne to wszystkie przy stezeniu 25hcg wiec duza roznica, moze sprobuj na takim tescie...

Kicia na kiedy Ty masz wizyte bo mi wyleciało z głowy... a nieprowadzisz karty na BB. szkoda..

pozdrawiam wszystkie

ps Ania córa przesliczna

reklama
Do góry