Czarodziejka
Fanka BB :)
Sylwka ty to wiesz dokladnie czego mi potrzeba
))

normalnie cie Kocham
dzieki laski za wszystko

normalnie cie Kochamdzieki laski za wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

normalnie cie Kocham

:-):-):-) hehe ja zawsze w liceum to z fizyki ściągałam:-) babka zawsze jakoś oko przymykała bo wiedziała, że miałam alergie na to:-):-)
:-)
daj znać co wyszło:-)
;-) Oć nie sadze zeby moj sie nadawal na porodowke
. .ale jak bedzie chcial to nie ma sprawy.. zreszta obiecal mi to za 2 razem ..ale ze Kacperek sie nie spieszyl i po terminie tydzien sie urodzil to sie mu upeklo bo musial jechac
Ale mysle ze w razie czego wystarczy mi zeby byl "pod drzwiami" ;-)zebym wiedziala ze jest blisko
i że na porodowke to napewno idzie! niema ze On tylko przyjemnosci a ja najgorsze
nieprotestował nawet:-) ale gorzej było teraz jak staraliśmy sie o dzidzie to mówił czy to bedzie konieczne żeby był przy porodzie 

Sylwia, moj maz to na 100% sie nie nadaje! Prawie mdleje przy pobieraniu krwi! Dla mojego zdrowia psychicznego jak rodzilam za 1razem to nie chcialam aby sie nawet z pracy zwalnialOć nie sadze zeby moj sie nadawal na porodowke(..)Ale mysle ze w razie czego wystarczy mi zeby byl "pod drzwiami" ;-)zebym wiedziala ze jest blisko
![]()
, urodzilam o 22:50 on pracowal do 23, wiec o 23:10 zadzwonilam do niego i powiedzialam mu ze ma syna
. Ale teraz jak bede rodzic to bym chciala aby byl wlasnie pod drzwiami

:-):-):-), zresztą też mi się wydaje, że sprawca tego całego zamieszania powinien być przy finale:-):-):-):-)Royanna.. Nie bylas sama Kochana;-):-)