reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufifi Dziękuję pieknie i z całego serduszka!!!!!!:-) Ja niespokojnie spałam w nocy, budziłam się, w końcu nie wytrzymałam i poszłam zrobić test gdzieś o 6.30. A potem się jeszcze położyłam na trochę. Jej, sama nie mogę w to uwierzyć....Kurcze wypadałoby na betę pójść co? Może w poniedziałek pójdę :-) Mam tylko nadzieję że wszystko bedzie ok. Jejku już mi się lęk włącza żeby tylko dzidzia była zdrowa!:szok:

Eee chyba nie szłam bym na bete...po co? Dwie grybe krechy....
Jeden wynik bety nic nie da ...musiałabys potem isc drugi raz i sprawdzic czy przyrasta jak juz bardzo chcesz :)

Jak rano nie było neta to już chciałam do brata dzwonić żeby wszedł na konto moje na nk i wysłał Ci Anufifi wiadomość żeby przekazała reszcie dziewczyn na forum że nie mam neta i dlatego mnie nie ma! :-) Ale już włączyli :tak:

Urodziny mojej mamy są dokładnie 3go marca, czyli we wtorek ale dzisiaj jedziemy juz na torta, bo to weekend i mama dzisiaj robi małą imprezkę rodzinną. Ale jeszcze nie powiem, chyba...raczej na pewno, chcę najpierw pójsc do lekarza i potwierdzić

pYSZCZEK CZEKAMY NA ZDJECIE TESCIKU;-) bardzo sie ciesze ze ci sie udalo..tez mialam przeczucie ze zafasolkujesz:p....no to nastepna do testowania jestem ja:p w pon no chyba ze meza namowie i jutro tescik trzasne:p

reklama
PYSZCZEK ...NO MOŻE I SŁUSZNIE ....

Do góry