reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam was dziewczyny wszystkie jak jestescie,najpierw musialam pogratulowac pyszczkowi super wiadomosc tak sie ucieszylam..

beti przespij sie poczuj lepiej i wracaj do nas..masz racje ja bym tez chciala aby ta stronka byla zawsze,ze bedziemy pisac o naszych dzieciaczkach jak sie chowaja a kazdej nowej dziewczynie bedziemy kibicowac dodawac sil do walki,bo my bedziemy dowodem ze sie udalo..co nie?

anufifio slonko moja ja zafasolkowana i jestem z wami i nie uciekne szybko..obiecuje..

gieoska czekamy na twoj test w poniedzialek i nastepne napiecie.a moze zrob juz jutro tescik choc ja mysle ze jest ciaza jezeli byly dwie kreseczki

margarito kochana jestwes z dzieciaczkiem na kolanach siedzialas i czekalas na wynik..super

aga no wklej zdjecie alanka my doczekac juz sie nie mozemy

ptasiorek,piekne uczucie jak widzie sie ten punkcik na usg wiedzac ze to nasza kruszynka,ja juz 4 raz to przechodze i za kazdym razem to inne uczucie jest tak piekne ze nie idzie tego okreslic slowami..

czarodziejko witam

bereshka masz racje my juz w krotce bedziemy wiedziec ja mam termin na 17 marca bedzie to 18 tydzien to moze juz zobaczy lekarz co jest..pisalas ze dzidzia twoja duza to na kiedy przesunal ci termin i ile miala dzidzia centymetrow jak bylas na usg?

reklama
a jak u Ciebie kikus lepiej troszku?:sorry2: szanowny dał jakis znak albo co ?:dry: pamiętaj,ze spokój wewnętrzny najwazniejszy....
Sama tez ostatnio myślalam o asus ale nic nie wiem:dry:

margarito wczoraj zadzwonil do domu a ze mnie nie bylo zadzwonil na komorke i byl zly ze nie siedze w domku i powiedzial zwe to jest ostattni jego telefon do mnie nie zapytal o mnie o dzieci o nic tym razem.powiedzial ze jak nie siedze w domu nie czekam na niego to juz go nie ma..i juz sie nie meldowal..mysle ze bedzie zle ze juz nie bedzie tak jak kiedys..

ehhh- szkoda slow.Ale nikt nie powiedzial,ze bedzie łatwo... nie poddawaj sie kiki - czas bedzie najlepszym doradcą...
Ja tez ide coś pozytecznego zrobic;-)

Do pozniej laseczki.

Pyszczek w ciąży hehehe Pyszczek w ciąży hehe :-D:-D:-D

Dzień dobry, dzień dobry! No widze że dobre wiadomości!
Pyszczek moje wielkie gratulacje!!!!!!!!
Ja rzadko do Was zaglądam ale to dlatego, że żle się czuję, tzn. Mam mega mdłości i cały czas odpoczywam, czyli śpię, nic mi się nie chce. Poza tym jest ok. Mimo, że nie piszę regularnie, to codziennie staram się nadrobic zaległości. Zresztą bardzo miło jest tu, a przede wszystkim jest Wasze wsparcie.
Zastanawiam się co dalej robić, bo kończą się moje ferie (jestem pedagogiem i mam ferie), a nie bardzo mam siły iść do pracy. Mam nadzieję, że do poniedziałku poczuję się lepiej.
Dziewczyny, jak długo może trwać takie złe samopoczucie? :-)

Kiki bardzo Ci współczuję, że masz takie problemy, ale nie poddawaj się, może potrzebujecie trochę więcej czasu. Mąż napewno zmądrzeje. To napewno tylko mały kryzys. Powodzenia

witaj madzia3:-):-) No ja Ci nie pomogę niestety, bo przy obydwoch ciążach czułam się rewelacyjnie:tak: Gdyby nie rosnący brzusio nie wiedziałabym ,ze jestem w ciąży;-) Ale tak chyba gdzie po 3 m-cu mijają te niedogodnosci.Wklej jakiś suwaczek, bo nawet zapomniałam,ze Ty zafasolkowana jestes:zawstydzona/y:

reklama
Do góry