reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No dziewczynki obiecane zdjecia mojego trzeciego mezczyzny... ALANKA...

aha zapomniałam Wam napisac ze lekarz niewydrukował mi zadnego zdjecia w 3D bo ani jedno niewygladało ładnie zawsze alnbo raczka albo nozka zasłonila ekran , i strasznie sie wiercił ciezko było ujac zdjecie... DSC02804.jpgDSC02802.jpgDSC02801.jpg

dziewczynki ja sie z Wami moze zegnac niebede bo napewno Was bede podgladac ale moja rola w tym forum juz sie skonczyła... sciskam Was mocno i życze samych fasolek.....

Czarodziejko wszystkieggo najlepszego z okazji urodzin!!!!:tak:wiem ze wczoraj miałas ale jakos tak wyszło z wrazenia ze zapomniałam:zawstydzona/y:

pyszczek ogromne gratulacje i szczesliwych 8miesiecy;-):-)

agnieszka sliczne fotki.jaki duzy juz alanek.czemu chcesz od nas odejsc.zostan z nami,bylas jedna z dobrych doradczyn..bedziemy plakac..

beti juz lepiej?

ptasiorek ja tez myslalam ze bedzie dobrze a to co widze to on ma szystko gdzies,wczoraj minely 2 tyg jak go nie widzialam..

pyszczek fajnego wypoczynku u mamusi zycze i szczesliwej drogi.

anufifi jeszcze na zakupach,czy juz po

wkleje wam dziewczyny fotki z ostatniego usg.sa troche niewyrazne bo robilam z telewizora telefonem jak ogladalam filmik..

kiki dziekuje za miłe słowa:zawstydzona/y:, ale doradzać juz niebede gdyż samej mi sie "niudało" z grzeczności poprostu wole nie "ryzykowac" na innych dziewczynach...

słabo widac na zdjeciach ale dzidzia napewno tam jest;-)

bede do Was zagladac:tak:

Ptasiorku powiem tak..bliskie spotkanie z panem K... zakończyło się oddaniem śniadania:baffled:nie wpływa jak narazie dobrze na mnie , no i tak jak napisałaś na 28 ta poranna poszła mi jeszcze raz niedawno:baffled: ale będę walczyć:-):-)

Aguś Alanek prześliczny:tak::-):-):-) następnym razem może będzie 3d:-):-)

Kiki kochana moja, fasolinka śliczna:tak::tak::-):-),tak się właśnie zastanawiam chłopczyk czy dziewczynka hehe:-).,a kiedy będziesz wiedziała płeć?:-)a ten Twój gamoń jak się obudzi to może już być za późno wrrrrr.... sorki kochana

Anufifi a co nam kupisz?:-):-):-):-)

reklama
aga ciesze sie ze bedziesz zagladac,zostan z nami,jak nie chcesz dorazac nie doradzaj ale zostan z nami.pisz jak alanek rosnie i dodawaj fotki z usg..

beti tez tak mysle co jest no wyglada na chlopca taki duzy jakis i tak czuje jak agnieszka ze bedzie chlopczyk.masz racje jak moj sie obudzi to ja najwieksze cierpienie przejde i juz nie bede chciala z nim byc.sama nie wiem co czulam jak z nim rozmawialam..kiedys na stare lata,poszukam sobie dziadzie i bede szczesliwa,jak narazie poswiece sie dzieciia a potem bede cos myslec..

Do góry