reklama
Medio
Fanka BB :)
Jarzębinko jejku tak się cieszęmi to wychodzi końcówka 4 miesiąca....
Medio, staranka już zakończone ... na szczęście sukcesem planowanym na rozwiązanie na przełomie września / październikaco do mieszkanka, to właśnie jestem na etapie wybierania umeblowania do sypialni, aby do końca sierpnia pozbyć się kartonów i dmuchanego materaca ....... a że sa juz fundusze, więc samam przyjemność .....
i cieszę się bardzo,że i u Was się wszystko tak fajnie poukładało, i widzę plany na córeczkę ..... powodzenia
Paula. znam ten ból dojazdów do pracyja dojeżdzałam do końca 8 miesiąca Jarocin-Poznań, na szczęście dobrze się czułam
a że pracowałam na umowe o dzieło to też musiałam, bo nie miałam żadnych świadczeń, więc dobrze Cię rozumiem .....
![]()
, gratuluję z całego serducha!!!:-) A jaką płeć maleństwa przewidujesz?Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Witam się i ja.Swieto dziś u nas zero szkoły małzowinka w domku i wiosna za oknem- miodzio.Mam chęc isc na tą parade,ale Niki spi a szanowny nie lubi tlumow
fakt-poki co jest tam poł miliona ludzi
w Tv zobacze wiecej niz tam bym się dopchała i to z wózkiem jeszcze.
Becia mialas w domu siedziec-gdzie polazłas?
Kinga85 i tak bym testa zrobiła.Nie załamuj się przedwczesnie;-) Chyba,ze się rozkrecilo
Czarodziejko witaj "w domu"
fotki i relacje prosimy
Pozdrawiam cieplutko wszytskie razem i kazdą z osobna.
fakt-poki co jest tam poł miliona ludzi
w Tv zobacze wiecej niz tam bym się dopchała i to z wózkiem jeszcze.Becia mialas w domu siedziec-gdzie polazłas?

Kinga85 i tak bym testa zrobiła.Nie załamuj się przedwczesnie;-) Chyba,ze się rozkrecilo

Czarodziejko witaj "w domu"

fotki i relacje prosimy
Pozdrawiam cieplutko wszytskie razem i kazdą z osobna.
kiki750321
witam dziewczyny jak jedna..
medio super ze napisalas ze karolek dobrze sie chowa jaki duzy chlopczyk dobrze przybiera na wadze..no widzisz jeszcze chcesz dzidziusia nastepna moze bedzie dziewczynka..
bereshka podaj prosze linka na ta wrozke i powiedz co i jak musze zrobic jak ta oplata i to wszystko..
margarito u nas tez dzisiaj wiosna super pogoda
beti no to nowy cykl zeby sie udalo trzymam kciuki
kinga piekny wierszyk super,no szkoda ze paskuda przyszla.a moze to tylko plamienie a nie miesiaczka..
paula witam
anufifi jak u ciebie dzionek mija..
no i dziewczyny bylam na usg i dzidzia lezala tak ze doktor nie widzial co jest no i nie wiem teraz termin mam na 8.04 to musze poczekac ale jestem smutna,dzis dzidzia spokojna byla w brzuszku nie fikala nie klaskala,sporo urosla..
medio super ze napisalas ze karolek dobrze sie chowa jaki duzy chlopczyk dobrze przybiera na wadze..no widzisz jeszcze chcesz dzidziusia nastepna moze bedzie dziewczynka..
bereshka podaj prosze linka na ta wrozke i powiedz co i jak musze zrobic jak ta oplata i to wszystko..
margarito u nas tez dzisiaj wiosna super pogoda
beti no to nowy cykl zeby sie udalo trzymam kciuki
kinga piekny wierszyk super,no szkoda ze paskuda przyszla.a moze to tylko plamienie a nie miesiaczka..
paula witam
anufifi jak u ciebie dzionek mija..
no i dziewczyny bylam na usg i dzidzia lezala tak ze doktor nie widzial co jest no i nie wiem teraz termin mam na 8.04 to musze poczekac ale jestem smutna,dzis dzidzia spokojna byla w brzuszku nie fikala nie klaskala,sporo urosla..
Kiki tu masz namiar, trzeba napisać do niej albo emaila albo na gg i Ona Ci dalej powie co i jak T A R O T KABAŁA RUNY jedna wróżba tylko 25 zł !
Paula25
szczęśliwa :)
Dziewczynki ja juz zmykam do domku...przepraszam ze nic więcej nie napisze ale musze już lecieć.....
Buziaczki i uściski dla Was!!!
Paaaaaaaa...
Buziaczki i uściski dla Was!!!
Paaaaaaaa...
anufifi
tęsknię...
ja tez sie zbieram ...kiepsko sie jeszcze czuje ....idę na obiadek i chłopakom zrobie syrop z cebuli...alle potem tu wpadne...
Czarodziejka
Witajcie Kochane
))
Milo ze na mnie czekalyscie....choc i tak wam nie wierze...pewnie nawet nie zauwazylyscie mojej nieobecnosci

Ale tak serio to było Bosko
)))
Bardzo potrzebowalismy takiego wyjazdu
Zarowno ja, mąż jak i Maciej...choc oprócz milych wspomnien przywiozł katar
No nic...ale i tak warto bylo 
Fotoski wgram Wam poźniej bo mlody wlasnie wstał....
Ogolnie jestem wypoczeta i zrelaksowana
Buziaki baboszki
Milo ze na mnie czekalyscie....choc i tak wam nie wierze...pewnie nawet nie zauwazylyscie mojej nieobecnosci

Ale tak serio to było Bosko
Bardzo potrzebowalismy takiego wyjazdu
No nic...ale i tak warto bylo Fotoski wgram Wam poźniej bo mlody wlasnie wstał....
Ogolnie jestem wypoczeta i zrelaksowana
Buziaki baboszki
reklama
anufifi
tęsknię...
wpadłam na chwile , ale widze ze was nie ma wiec idę sobie...
Kiki dzieki jakos dzień leci , ale słaba jakas jestem.
Kiki dzieki jakos dzień leci , ale słaba jakas jestem.
Podziel się:
a ja sobie nie wiedzieć czemu liczyłam m-c jako 3 tygodnie