reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak podpytałam sie o płeć ale kazałam jej tez napisać, zeby ją sprawdzić :-) jakiej płci mam obecne dziecko :-D no i napisała idealnie-ciemnowłosy chłopiec. Oli miał kruczo czarne włosy jak się urodził teraz jest szatynkiem

reklama
mi to wychodzi końcówka 4 miesiąca....

Medio, staranka już zakończone ... na szczęście sukcesem planowanym na rozwiązanie na przełomie września / października :tak::-D:tak: co do mieszkanka, to właśnie jestem na etapie wybierania umeblowania do sypialni, aby do końca sierpnia pozbyć się kartonów i dmuchanego materaca ....... a że sa juz fundusze, więc samam przyjemność .....

i cieszę się bardzo,że i u Was się wszystko tak fajnie poukładało, i widzę plany na córeczkę ..... powodzenia :tak::-D:tak:

Paula. znam ten ból dojazdów do pracy :baffled: ja dojeżdzałam do końca 8 miesiąca Jarocin-Poznań, na szczęście dobrze się czułam :tak: a że pracowałam na umowe o dzieło to też musiałam, bo nie miałam żadnych świadczeń, więc dobrze Cię rozumiem .....:tak:
Jarzębinko jejku tak się cieszę:tak:, gratuluję z całego serducha!!!:-) A jaką płeć maleństwa przewidujesz?

Medio fajnie, że chcesz mieć 3 dzidziątko

Jarzębinko, masz rację, przecież to końcówka 4 m-ca :rofl2: a ja sobie nie wiedzieć czemu liczyłam m-c jako 3 tygodnie :-D:rofl2:

Witam się i ja.Swieto dziś u nas zero szkoły małzowinka w domku i wiosna za oknem- miodzio.Mam chęc isc na tą parade,ale Niki spi a szanowny nie lubi tlumow:dry: fakt-poki co jest tam poł miliona ludzi :-D w Tv zobacze wiecej niz tam bym się dopchała i to z wózkiem jeszcze.

Becia mialas w domu siedziec-gdzie polazłas?:sorry2:
Kinga85 i tak bym testa zrobiła.Nie załamuj się przedwczesnie;-) Chyba,ze się rozkrecilo:sorry2:

Czarodziejko witaj "w domu":-D:-D fotki i relacje prosimy:tak:

Pozdrawiam cieplutko wszytskie razem i kazdą z osobna.

5110.jpg

witam dziewczyny jak jedna..

medio super ze napisalas ze karolek dobrze sie chowa jaki duzy chlopczyk dobrze przybiera na wadze..no widzisz jeszcze chcesz dzidziusia nastepna moze bedzie dziewczynka..

bereshka podaj prosze linka na ta wrozke i powiedz co i jak musze zrobic jak ta oplata i to wszystko..

margarito u nas tez dzisiaj wiosna super pogoda

beti no to nowy cykl zeby sie udalo trzymam kciuki

kinga piekny wierszyk super,no szkoda ze paskuda przyszla.a moze to tylko plamienie a nie miesiaczka..

paula witam

anufifi jak u ciebie dzionek mija..

no i dziewczyny bylam na usg i dzidzia lezala tak ze doktor nie widzial co jest no i nie wiem teraz termin mam na 8.04 to musze poczekac ale jestem smutna,dzis dzidzia spokojna byla w brzuszku nie fikala nie klaskala,sporo urosla..

Dziewczynki ja juz zmykam do domku...przepraszam ze nic więcej nie napisze ale musze już lecieć.....

Buziaczki i uściski dla Was!!!

Paaaaaaaa...

Witajcie Kochane :)))
Milo ze na mnie czekalyscie....choc i tak wam nie wierze...pewnie nawet nie zauwazylyscie mojej nieobecnosci:-D:-D:-D:-D:-D

Ale tak serio to było Bosko :))))
Bardzo potrzebowalismy takiego wyjazdu :)Zarowno ja, mąż jak i Maciej...choc oprócz milych wspomnien przywiozł katar:baffled: No nic...ale i tak warto bylo :)
Fotoski wgram Wam poźniej bo mlody wlasnie wstał....
Ogolnie jestem wypoczeta i zrelaksowana :)
Buziaki baboszki

reklama
Do góry