reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bershka dziwnie ze lekarz Ci tak powiedzial...ja zawsze chcialam miec w wieku 29lat trojke dzieci i mam nadzieje ze uda mi sie to zrealizowac i chyba jak mi maluch nr 2podrosnie z 6mcy postaram sie o kolejne bo po co odkladac to w nieskonczonosc!!

Aniu dzieki za rade:-)

reklama
Patrysia dziwne ze Twoja znajoma nie zna plci..ale pewnie jest tak jak Bershka mowi ze albo zly sprzet albo dzidzia sie wstydzi:-)

Gosiu prosze bardzo

dziewczyny ja sie tyle naczytałam o metodzie leczenia którą wprowadził mi ginek ze widze duuuze szanse....tylko zeby mi z tego bliźniaki nie wyszły hehe chociaz w sumie czemu nie :)w kazdym razie wychodzi na to że za 3 cykle jak odstawie tabletki to powinnam byc płodna niemal caly cykl hehe:)

zmykam do synusiów

buziaki

Anufifi- doczytalam sie ze juz nie bedziesz planowac płci.
Uwazam Kochanie ze jesli bardziej pragniesz dzidziulka niz dziecko o konkretnej plci to nie ma nad czym sie w ogole zastanawiac!!!!!
A kto wie..moze przy tej milej okazji uda sie slicznotka:))))
Zycie czasem daje nam różne niepodzianki :))))

Poza tym to laski zeście naskrobaly ze ho ho ho..... :))))
My bylismy 2 godz, z mlodym na dworze....na placu zabaw....oczywiscie wyciągnąc go potem z niego masakra...teraz spi ae katarek go budzi...bo wczoraj zlapal...:baffled:

Pati pewnie, że my kobietki to silne jesteśmy:-)
Bershka moje dziewczyny wiedzą, a co lepsze to właśnie one pierwsze zaczęły o tym ,że chcą braciszka:-) ale czy braciszek czy siostrzyczka nieważne już, ważne by było i było zdrowe:-)

a ja właśnie zjadłam chińszczyzne i nie mogę się ruszać:-):-)

Dziewczyny apropos planowania płci....
Gdybym była zdrowa planowałabym napewno , ale w mojej sytuacji to by chyba było zadzieranie z Panem Bogiem , a tego nie chcę:-):-):-)....wierzę , że to on mi dał teraz tą nadzieje którą mam i nie chce jej zniszczyc ..tak więc nie będę Mu grać na nerwach :-):-):-):-):-):-)

cześć dziewczynki;-) pamietacie mnie jeszcze...:-p

wczoraj byłam na usg połówkowym które trwa koło 45min, z dzidzia wszystko w porzadku:-) lekarz pyta sie czy znam płec a ja mówie ze tak ze chłopczyk bedzie podobno a on ze on tu chłopca niewidzi ale ze wtakim razie sprawdzi dokładniej i sprawdzał długo prawie cała płyta która dostałam z tej wizyty ( trwa 35min) kreci sie wokół tego co ma miedzy nogami lekarz cały czas tam kamerował i prubował szukac pyrtka .... na koniec powiedział ze z jego obserwacji to dziewczyna... ale ze to jeszcze do sprawdzenia bo dziwi go to ze pyrtka było widac juz w 4miesiacu wiec na odwrot to rzadko zdarza sie pomyłka....
i oczywiście niewytrzymałam i poszłam dziś znów do lekarza ale całkiem innego w sumie miałam jeszcze jedną sprawe do niego i ta Pani dr. zrobiłą mi usg i mowi ze ona tu widzi dwie ładne wargi sromowe...
i ze na 100% dziewczynka wg niej....lekarka patrzy na mnie i pyta a co pani chciała chłopczyka ( bo sie omało niepopłakałam) a ja nie nie ja mam synusia teraz marzyła mi sie coreczka.... a ona to ciesze sie razem z pania..
tylko dziewczyny ja dalej niedowierzam ze mam w brzuchu dziewczynke:rofl2::rofl2::rofl2: pare fotek dla Was;-)

DSC03177.jpg
DSC03172.jpg
DSC03174.jpg
DSC03179.jpg
DSC03178.jpg

reklama
Do góry