reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja na razie zmykam, wroce okolo 14tej i mam nadzieje, ze juz bedzie po tesciku :)
Pewnie jak mnie nie bedzie, to wszystko sie rozegra...
Do pozniej :)

Dzień Dobry! :-)

Royannka a ja tez dzisiaj rano byłam badac morfologię i mocz :-):tak:
Gosia chyba wszystkie tu do lekarza w poniedziałek idziemy :-D co raz któraś pisze że ma wizyte 1go czerwca ;-)
Bershka trzymam kciuka oczywiście .Pozdrawiam serdecznie :-)
Kiki Twoja mała od początku prawdziwa kobieta - taka tajemnicza :-D;-) może w końcu się pokaże mamusi. A jak Twoje samopoczucie?
Anufifi może napisz chociaz przybliżoną datę rozpoczęcia Twoich staranek, żebyśmy wiedziały kiedy zacząć kibicowanie ! Buziaki
Agniesia ale Cię namawiają Dziewczyny! Ja się swego czasu nie dałam namówić i zrobiłam test później a i tak wyszła fasolka :-) Oby i u Ciebie @ się nie pojawiła ;-)

Chciałam powiedzieć że mi Ptasiorka brakuje...ciekawe co u niej..:eek:

Patrysia a Ty jak się czujesz? Pozdrówki! :-)

A ja musze jeszcze do sklepu skoczyć w ten deszcz po wędlinkę bo mieli dowieść świeżą, a dzisiaj wieczorem moja Mami przyjeżdża więc na kolację muszę nas zaopatrzyć :-) A jutro odwozimy z M moją Mami do domu i będziemy tam nocować, przy okazji zobaczymy pomnik mojego Taty bo wczoraj już został zamontowany ... cieszę się, zawioze Tacie świeże kwiatki do wazonu :tak: niedawno był Dzień Ojca..

Aha i jeszcze muszę niedlugo łazienkę posprzątać i moge już się potem brac do pisania - wczoraj naskrobałam 5 stron i dzisiaj też chce 5 napisac i pierwszy rozdział gotowy! Trochę się schodzi, gdybym miała pisac po polsku byłoby znacznie szybciej.

Miłego dnia, mimo że pochmurno i pada! :-)

Pyszczku , tylko że ja nie wiem kiedy będą te staranka ...może w lipcu ...wszystko zalezy od tego czy torbiel zniknie ...póki co męczę się przy tabletkach które źle znoszę.....

Kochana a dzien ojca to nie jakos 23 czerwiec???

WITAM:-)
A ja się ciesze bo przyszła paczka z moimi spodniami:-Dsuper pasuja i fajnie się tez będą rozciągac na brzusiu:tak:
No to kochane czekamy na wizyty:-)
Ach no widze że tu gorąco sama się ciekawie czy nasza AGNIESIAK ma fasolke:-)
POZDRAWIAM ps.ja się dobrze czuje:tak:

reklama
WITAM:-)
A ja się ciesze bo przyszła paczka z moimi spodniami:-Dsuper pasuja i fajnie się tez będą rozciągac na brzusiu:tak:
No to kochane czekamy na wizyty:-)
Ach no widze że tu gorąco sama się ciekawie czy nasza AGNIESIAK ma fasolke:-)
POZDRAWIAM ps.ja się dobrze czuje:tak:
Super Kochana, że sie dobrze czujesz i że spodenki takie wspaniałe:tak:
No ja jeszcze z tescikiem poczekam..:sorry::tak:;-)

Do góry