ja tez mam nadzieje ze bedzie wszystko ok,jak radzilas wzielam no-spe forte i podzialalo,wiec moge chociaz ugotowac obiadek.ciesze sie ze Wasze dzieciatka sa zdrowe bo to najwazniejsze,ja tez chce pipke!!!!!!!!!!!!!!!Witam dziewczyny
Bershka no nareszcie jakies wiesci.... czekam jakie dziś bedą;-)
Paula tak urlop super sprawa, szybko z leci i bedzie sierpien
Pati taki ból to moze tez byc zagniezdzanie sie fasolki proponuje no-spe... i trzymam kciuki za fasolke
royanna ale Ci fajnie nad morzem sobie odpoczywasz, duzo słonka zycze bo u nas brzydka pogoda....
jarzębinko no wkoncu sie odezwałas,rozumiem zamieszanie jestes usprawiedliwionabos w ciązy
hehhe co do usg to coś ciekawie sie szykuje mi tez na poczatku powiedzilei synuś a na nastepnej wizycie ze ciezko okreslic bo dzidzius zle ułozony... a potem na 3D ze widzą pipke....
ale najwazniejsze zeby dizeciątko było zdrowe to przewyższa wszystko!!!!
Ja kochane jutro mam wizyte w klinice w której mam rodzic, a że zamykaja ją od 1-15 sierpnia to bede chciała zeby wywołali mi porod 31lipca ciekawe co na to powiedzą, stresuje sie tą wizytą ....
w sumie bedzie to 38 tydzien 3dni wiec juz bliziutko terminu... no zobaczymy co mi lekarz powie....
dzieciątko w brzuchu już tak duze ze jak wyciąga nozke to niesposób niepoznac ze to stopkasmiesznie to wygląda, w szczególnosci po bokach jak sie rozciąga hehe:-)
pozdrawiam Was wszystkie milego dnia
reklama
P
patrysia*
Gość
Patrysiu wiesz co w sumie nie wiem jak to jest w praktyce, nie znam żadnego małżenstwa chrzestnychale w moich stronach jest tak przyjęte że np. na komunię każde z chrzestnych kupuje jakiś lepszy prezent, a tak napisałam bo tak wydedukowałam że skoro chrzesniak dostaje coś i od chrzestnego i od chrzestnej, to powinien i od małżenstwa dwa prezenty dostać
hehe ale oczywiście tak jak piszesz może i jeden dostać, a zresztą prezenty nie są najwazniejsze, chrzestni nie po to tylko są żeby prezenty dawać
![]()
powiem tak;-) ogólnie jednego nigdy nie kupujemy tzn.np pieniążki plus coś jescze ale ogólnie jesto to ode mnie i M razem wspólnie
tak samo jak na urodzinki do siostrzenicy to kupujemy wspólnie tak samo do chrześniaczki
jak są osobne chrzestni to tak kupują osobno bo każdy za siebie ale jak jest małżenstwo to nie ma że M swój a ja swój ogólnie razem się kupuje
niektórzy nawet robią tak że jak są chrzestni osobno a są blisko ze sobą tzn.przyjaxnią się cz ogólnie dogadują sie to nawet się składają razem ze sobą
a ja z M dla swojego chrześniaka razem kupujemy np.na chrzest potem nas będzie czekać komunia itd.i pewnie rower kupimy i może pieniążek i coś jescze typu zegarek ale tak samo kupują osobno chrzestni tylko się dzielą no chyba że każdy wogóle chce osobno ale w małżenstwie jest razem kupowany prezent
;-):-)CZARODZIEJKA hello:-)
kiki750321
Fanka BB :)
witam dsziewczyny
bereshka super wiadomosci..no zobacz ze malutki ma taka czuprynke..zobacz silny zdrowy chlopak nawet z terminem jest do przodu..ja mam 15 usg ciekawe ile moja wazy i jaka jest.wszystko bedzie dobrze
agnieszka12 ty jeszcze troche i bedziesz tulic ksiezniczke w ramionach..och jak ten czas leci..
pati dobrze ze nospa pomogla i brzusio nie boli
czarodziejko mfajny taki maly urlop a nastepny juw w sierpniu to tez tuz tuz..
bereshka super wiadomosci..no zobacz ze malutki ma taka czuprynke..zobacz silny zdrowy chlopak nawet z terminem jest do przodu..ja mam 15 usg ciekawe ile moja wazy i jaka jest.wszystko bedzie dobrze
agnieszka12 ty jeszcze troche i bedziesz tulic ksiezniczke w ramionach..och jak ten czas leci..
pati dobrze ze nospa pomogla i brzusio nie boli
czarodziejko mfajny taki maly urlop a nastepny juw w sierpniu to tez tuz tuz..
kiki750321
paula i po urlopie co dobre to szybko sie konczy,,
royanna zycze super slonecznej pogody i udanego urlopu..
dziewczyny czuje sie strasznie wczoraj dostalam telefon z polski ze brat w ciezkim stanie w szpitalu ma transpirator w tchawicy nie potrafi sam oddychac..jest w spiaczce..straszne nie moge sie pozbierac nawet nie mam mozliwosci jechania do polski.mowie wam co przechodze oczy spuchniete od placzu cala noc nie spalam prze 7 rano zasnelam a przed 8 juz sie obudzilam bo brat mi sie snil ze przyszedl do mnie jakies kable naprawiac..uff juz sdama nie wiem co mam rodzic a moja kruszynka przechodzi to razem ze mna..
dziewczyny czuje sie strasznie wczoraj dostalam telefon z polski ze brat w ciezkim stanie w szpitalu ma transpirator w tchawicy nie potrafi sam oddychac..jest w spiaczce..straszne nie moge sie pozbierac nawet nie mam mozliwosci jechania do polski.mowie wam co przechodze oczy spuchniete od placzu cala noc nie spalam prze 7 rano zasnelam a przed 8 juz sie obudzilam bo brat mi sie snil ze przyszedl do mnie jakies kable naprawiac..uff juz sdama nie wiem co mam rodzic a moja kruszynka przechodzi to razem ze mna..
P
patrysia*
Gość
KIKI kochana tak mi przykro:-
-
-( ojejku :-(życze duuuuzo zdrówka dla brata i oby wszystko potoczyło się dobrze 

kiki750321
:-KIKI kochana tak mi przykro:--
-( ojejku :-(życze duuuuzo zdrówka dla brata i oby wszystko potoczyło się dobrze
![]()

Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
laseczki moje drogie.Wpadlam sie pozegnac na jakies 2 tygodnie;-) Raniutko jutro lecimy w koncu do PL - jupiii :-) A tam neta w domku nie mam
Od srody w PL maja byc cieple dni na co licze baaaardzo
udanych dni dla Was wszytskich .
Od srody w PL maja byc cieple dni na co licze baaaardzo
udanych dni dla Was wszytskich .Buziaki dla kazdej z osobna

paula i po urlopie co dobre to szybko sie konczy,,
Kiki tam mi przykro:-(a co sie stalo ze brat w takim ciezkim stanie jest??mial jakis wypadek??:-(
P
patrysia*
Gość
laseczki moje drogie.Wpadlam sie pozegnac na jakies 2 tygodnie;-) Raniutko jutro lecimy w koncu do PL - jupiii :-) A tam neta w domku nie mamOd srody w PL maja byc cieple dni na co licze baaaardzo
udanych dni dla Was wszytskich .
Buziaki dla kazdej z osobna
![]()
życze miłego pobytu w PL:-)ps.no mam nadzieję że przyjdą słoneczne dni ;-)
reklama
Kiki kochana to straszne co piszesz o bracie..:-
-
-( Kochana nie możesz być przy nim ale módl się za niego żeby wszystko było dobrze, żeby wrócił do zdrowia...Kochana jesteś przy nim duchowo i kochasz go a to bardzo ważne. Wiem że żadne słowa nie sprawią że będziesz mniej się denerwować ale pomyśl o córeczce, że ona przeżywa razem z Tobą...Kiki trzymaj się, musisz wierzyć że brat wyzdrowieje! 

Podziel się:

ale najwazniejsze zeby dizeciątko było zdrowe to przewyższa wszystko!!!!