ja tez mam nadzieje ze bedzie wszystko ok,jak radzilas wzielam no-spe forte i podzialalo,wiec moge chociaz ugotowac obiadek.ciesze sie ze Wasze dzieciatka sa zdrowe bo to najwazniejsze,ja tez chce pipke!!!!!!!!!!!!!!!Witam dziewczyny
Bershka no nareszcie jakies wiesci.... czekam jakie dziś bedą;-)
Paula tak urlop super sprawa, szybko z leci i bedzie sierpien
Pati taki ból to moze tez byc zagniezdzanie sie fasolki proponuje no-spe... i trzymam kciuki za fasolke
royanna ale Ci fajnie nad morzem sobie odpoczywasz, duzo słonka zycze bo u nas brzydka pogoda....
jarzębinko no wkoncu sie odezwałas,rozumiem zamieszanie jestes usprawiedliwionabos w ciązy
hehhe co do usg to coś ciekawie sie szykuje mi tez na poczatku powiedzilei synuś a na nastepnej wizycie ze ciezko okreslic bo dzidzius zle ułozony... a potem na 3D ze widzą pipke....
ale najwazniejsze zeby dizeciątko było zdrowe to przewyższa wszystko!!!!
Ja kochane jutro mam wizyte w klinice w której mam rodzic, a że zamykaja ją od 1-15 sierpnia to bede chciała zeby wywołali mi porod 31lipca ciekawe co na to powiedzą, stresuje sie tą wizytą ....
w sumie bedzie to 38 tydzien 3dni wiec juz bliziutko terminu... no zobaczymy co mi lekarz powie....
dzieciątko w brzuchu już tak duze ze jak wyciąga nozke to niesposób niepoznac ze to stopkasmiesznie to wygląda, w szczególnosci po bokach jak sie rozciąga hehe:-)
pozdrawiam Was wszystkie milego dnia
reklama
P
patrysia*
Gość
Patrysiu wiesz co w sumie nie wiem jak to jest w praktyce, nie znam żadnego małżenstwa chrzestnychale w moich stronach jest tak przyjęte że np. na komunię każde z chrzestnych kupuje jakiś lepszy prezent, a tak napisałam bo tak wydedukowałam że skoro chrzesniak dostaje coś i od chrzestnego i od chrzestnej, to powinien i od małżenstwa dwa prezenty dostać
hehe ale oczywiście tak jak piszesz może i jeden dostać, a zresztą prezenty nie są najwazniejsze, chrzestni nie po to tylko są żeby prezenty dawać
![]()
powiem tak;-) ogólnie jednego nigdy nie kupujemy tzn.np pieniążki plus coś jescze ale ogólnie jesto to ode mnie i M razem wspólnie

CZARODZIEJKA hello:-)
kiki750321
Fanka BB :)
witam dsziewczyny
bereshka super wiadomosci..no zobacz ze malutki ma taka czuprynke..zobacz silny zdrowy chlopak nawet z terminem jest do przodu..ja mam 15 usg ciekawe ile moja wazy i jaka jest.wszystko bedzie dobrze
agnieszka12 ty jeszcze troche i bedziesz tulic ksiezniczke w ramionach..och jak ten czas leci..
pati dobrze ze nospa pomogla i brzusio nie boli
czarodziejko mfajny taki maly urlop a nastepny juw w sierpniu to tez tuz tuz..
bereshka super wiadomosci..no zobacz ze malutki ma taka czuprynke..zobacz silny zdrowy chlopak nawet z terminem jest do przodu..ja mam 15 usg ciekawe ile moja wazy i jaka jest.wszystko bedzie dobrze
agnieszka12 ty jeszcze troche i bedziesz tulic ksiezniczke w ramionach..och jak ten czas leci..
pati dobrze ze nospa pomogla i brzusio nie boli
czarodziejko mfajny taki maly urlop a nastepny juw w sierpniu to tez tuz tuz..
kiki750321
paula i po urlopie co dobre to szybko sie konczy,,
royanna zycze super slonecznej pogody i udanego urlopu..
dziewczyny czuje sie strasznie wczoraj dostalam telefon z polski ze brat w ciezkim stanie w szpitalu ma transpirator w tchawicy nie potrafi sam oddychac..jest w spiaczce..straszne nie moge sie pozbierac nawet nie mam mozliwosci jechania do polski.mowie wam co przechodze oczy spuchniete od placzu cala noc nie spalam prze 7 rano zasnelam a przed 8 juz sie obudzilam bo brat mi sie snil ze przyszedl do mnie jakies kable naprawiac..uff juz sdama nie wiem co mam rodzic a moja kruszynka przechodzi to razem ze mna..
dziewczyny czuje sie strasznie wczoraj dostalam telefon z polski ze brat w ciezkim stanie w szpitalu ma transpirator w tchawicy nie potrafi sam oddychac..jest w spiaczce..straszne nie moge sie pozbierac nawet nie mam mozliwosci jechania do polski.mowie wam co przechodze oczy spuchniete od placzu cala noc nie spalam prze 7 rano zasnelam a przed 8 juz sie obudzilam bo brat mi sie snil ze przyszedl do mnie jakies kable naprawiac..uff juz sdama nie wiem co mam rodzic a moja kruszynka przechodzi to razem ze mna..
P
patrysia*
Gość
KIKI kochana tak mi przykro:-
-
-( ojejku :-(życze duuuuzo zdrówka dla brata i oby wszystko potoczyło się dobrze 

kiki750321
:-KIKI kochana tak mi przykro:--
-( ojejku :-(życze duuuuzo zdrówka dla brata i oby wszystko potoczyło się dobrze
![]()

Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
laseczki moje drogie.Wpadlam sie pozegnac na jakies 2 tygodnie;-) Raniutko jutro lecimy w koncu do PL - jupiii :-) A tam neta w domku nie mam
Od srody w PL maja byc cieple dni na co licze baaaardzo
udanych dni dla Was wszytskich .

Buziaki dla kazdej z osobna

paula i po urlopie co dobre to szybko sie konczy,,
Kiki tam mi przykro:-(a co sie stalo ze brat w takim ciezkim stanie jest??mial jakis wypadek??:-(
P
patrysia*
Gość
laseczki moje drogie.Wpadlam sie pozegnac na jakies 2 tygodnie;-) Raniutko jutro lecimy w koncu do PL - jupiii :-) A tam neta w domku nie mamOd srody w PL maja byc cieple dni na co licze baaaardzo
udanych dni dla Was wszytskich .
Buziaki dla kazdej z osobna
![]()
życze miłego pobytu w PL:-)ps.no mam nadzieję że przyjdą słoneczne dni ;-)
reklama
Kiki kochana to straszne co piszesz o bracie..:-
-
-( Kochana nie możesz być przy nim ale módl się za niego żeby wszystko było dobrze, żeby wrócił do zdrowia...Kochana jesteś przy nim duchowo i kochasz go a to bardzo ważne. Wiem że żadne słowa nie sprawią że będziesz mniej się denerwować ale pomyśl o córeczce, że ona przeżywa razem z Tobą...Kiki trzymaj się, musisz wierzyć że brat wyzdrowieje! 

Podziel się: