Bershka o kurczetrzymam kciuki zeby synek zaczekał jeszcze troche!!!
![]()
dzięki Paula, boję się żeby mnie nie chciał w szpitalu zostawić bo zatęsknię się za moim synkiem
:-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bershka o kurczetrzymam kciuki zeby synek zaczekał jeszcze troche!!!
![]()
dzięki Paula, boję się żeby mnie nie chciał w szpitalu zostawić bo zatęsknię się za moim synkiem:-(
na 100% nie zrobia mi wiecej bo pytalam jak mialam drugi cykl monitorowany... debile normalnie... jak patrze na nich to ja tez moge byc lekarka...Sandra kurcze może problem jest właśnie z pekaniem pęcherzykówrzeczywiście masz sytuację utrudnioną skoro tak do tych spraw podchodzą w uk. w takim razie pozostają testy owu, ale jeszcze może postaraj się pójśc chociaż na jeden pełny monitoring żeby zobaczyć czy pęcherzyk pęka. a Twojego męcz, nie ma rady
w końcu na pewno się uda
trzymam kciuki!