Bershka o kurczetrzymam kciuki zeby synek zaczekał jeszcze troche!!!
![]()
dzięki Paula, boję się żeby mnie nie chciał w szpitalu zostawić bo zatęsknię się za moim synkiem
:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Bershka o kurczetrzymam kciuki zeby synek zaczekał jeszcze troche!!!
![]()

rzeczywiście masz sytuację utrudnioną skoro tak do tych spraw podchodzą w uk. w takim razie pozostają testy owu, ale jeszcze może postaraj się pójśc chociaż na jeden pełny monitoring żeby zobaczyć czy pęcherzyk pęka. a Twojego męcz, nie ma rady
w końcu na pewno się uda
trzymam kciuki! 
dzięki Paula, boję się żeby mnie nie chciał w szpitalu zostawić bo zatęsknię się za moim synkiem:-(
póki co nie myśl o tym, bierz nospe i dużo odpoczywaj
i właśnie może lepiej wybierz sie wczesniej do gina 
na 100% nie zrobia mi wiecej bo pytalam jak mialam drugi cykl monitorowany... debile normalnie... jak patrze na nich to ja tez moge byc lekarka...Sandra kurcze może problem jest właśnie z pekaniem pęcherzykówrzeczywiście masz sytuację utrudnioną skoro tak do tych spraw podchodzą w uk. w takim razie pozostają testy owu, ale jeszcze może postaraj się pójśc chociaż na jeden pełny monitoring żeby zobaczyć czy pęcherzyk pęka. a Twojego męcz, nie ma rady
w końcu na pewno się uda
trzymam kciuki!

do dwoch dni po skoku temp... ale niestety temp jeszcze nie podskoczyla.... oj moj biedny tz... pewnie siedzi w pracy i sie modli zeby temp skoczyla bo jak nie to ja mu zyc nie dam i go zamecze... :-):-):-)

wszystko byloby ok gdyby to bylo normalne przytulansko ale ja na kilka dni przed owulka i w owulke mam taki bol ze nawet przytulanka sprawiaja mi bol... i moj tz sie boi i niepotrzebnie denerwuje... ja go rozumiem... ale czego sie nie robi dla takie slodkiego bobasa... ja to bym wszystko zrobila...
Widziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest oki
DOstaliśmy zdjęcie z usg, ale wstawię poźniej, jak zeskanuję
A od pielęgniarek, które jestrują pacjentki dostaliśmy z M taką torbe z gazetkami, próbkami dla niemowląt itp
No i mam już kartę ciąży

Przepraszam, że nie nadrobiłam od wczoraj zaległości, ale wpadłam na moment bo moja mama z bratem na obiad przyjeżdżają
może powinnaś pójść do gina i zgłosić ten ból, bo ja nie wiem czy to jest normalne żeby aż do tego stopnia bolało. im wcześniej zdiagnozujesz problem tym szybciej uda się zajść w ciążę
ja też się spinałam jak się staraliśmy i denerwowałam i dopiero w tym cyklu co odpuściłam i wyluzowałam to się to się udało :-) a ja myślę że największe szanse sa przed skokiem tempki bo jak jest skok to znaczy że już po owu więc przytulajcie się teraz skoro dwie kreski na teście i jeszcze tempka nie podskoczyła to duże szanse są!