Paula25
szczęśliwa :)
Agnieszka, Patrysia wysłałam Wam zaproszenie na nk :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
sluchajcie jak to jest z tym sluzem bo zawsze na miesiaczke mialam duzo sluzu a teraz nic a @ ma przyjsc 25.07
nie czuju bolu piersi tylko podraznione sutki i wielki ciezar;-) i swedzenie;-);-):-)
robic test czy nie?!

moj tz zaczyna urlop od soboty wiec nie bede tak myslec o tym... pojedziemy nad ocean troche posurfowac wiec czlowiek nie bedzie tak myslal o tym... co ma byc to bedzie...
Sandrahaha-tez niestety nie znam sie na tych temperaturkach i tym podobnych rzeczach-tylko troszke o tym czytalam. Ale jak temperaturka poszla do gory to dobrze. Teraz powinna sie utrzymac na wyzszym poziomie do konca i bedzie fasolinka-chyba tak jest z tymi teoriami. I ne martw sie, jak nic nie wyjdzie zrob sobie przerwe w starankach, ale nie zalamuj sie. Po prostu jak jest zbyt duza presja to wtedy na ogol nic nie wychodzi, a gdy sobie juz odpuscisz a bedziesz sie po prostu cieszyc z przytulanek to wszystko wyjdzie! Ale do konca cyklu masz jeszcze troszke czasu wiec wszystko moze sie zdazyc![]()
Agnieszka, Patrysia wysłałam Wam zaproszenie na nk :-)
:-)
chodzę tylko w gatkach po mieszkaniu
na szczęście nie muszę nigdzie iść, bo z rana załatwiliśmy z M co trzeba. 

Jak będzie taki upał to chyba tam padnę 
ja nie chce kusic ale ja bym zatestowala skoro i tak @ ma termin za dwa dni:-)testuj jak jest fasolka to juz powinna sie lekko ujawnic:-)Dzien dobry az sie zdziwilam ze dzis jestem pierwsza hura hurasluchajcie jak to jest z tym sluzem bo zawsze na miesiaczke mialam duzo sluzu a teraz nic a @ ma przyjsc 25.07
nie czuju bolu piersi tylko podraznione sutki i wielki ciezar;-) i swedzenie;-);-):-)
robic test czy nie?!
Pyszczku super te noze wybralas..juz je zamowilas??ja tez sobie je zapisalam...one maja wg ciebie same dobre opinie??Witajcie :-)
U nas upał taki że szok, masakra normalniechodzę tylko w gatkach po mieszkaniu
na szczęście nie muszę nigdzie iść, bo z rana załatwiliśmy z M co trzeba.
A jutro idę na tą glukozę 75 gJak będzie taki upał to chyba tam padnę
Pozdrowionka dla wszystkich!