reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pyszczku... nie ma za co ..;-) ..my tez wysocy wiec jestesmy zadowoleni ze wreszcie mamy wygode:-) .. a zerknac na to przy okazji mozna..to nie kosztuje ;-):-)..napewno cos sobie upatrzysz:tak:
Patrysia.. dziekuje;-) Twoja tez widzialam..ale ja juz mialam nabita glowe tym modelem i koniec hihih:-D:-D
Robale.. faktycznie masz problem co sie dzieje.. moze hormonki szaleja..albo faktycznie fasolka..:tak: ..chyba najprostrzym rozwiazaniem bedzie wizyta u ginka.. da Ci jasna odpowiedz i bedziesz spokojniejsza..Umow sie jaknajszybciej .. i wracaj do nas z dobrymi wiesciami:tak:;-)
Gieoska.. wiesz ..sa rozne gusta..i nie kazdemu sie podoba to samo ..ile ludzi tyle gustow .. a Twoj ma pewnie innym jak Ty ..hehe nie powiem nie masz wesolo.. moj mi powiedzial ze mam wybierac co mi sie podoba.. i juz ;-)..
Ławe mam szklana.. a pod tv polke szeroka a niska.. teraz ta lawa ma inny troszke ksztalt.. niz moja..to znaczy moj jest prostokatny a ten juz ma zaokraglone kanty..
IKEA | Stoliki kawowe i stoliki nocne | Stoliki kawowe | KLINGSBO | Stolik
IKEA | Meble na TV | Rozwiązania dla TV do 25" | LACK | Szafka pod TV tylko mam w jasnym kolorze..:-p

GIEOSKA tak tak ja mam tą białą bez nakrycia kupowaliśmy bo miałam swoje nakrycie ten właśnie misiek:tak:;-)
ROBALE ojojku nieciekawie to wygląda co ja także proponuje ginekologa jakby była fasolka to juz powinno widać:tak:

A ja farbnełam sobie włoski po obiadku:-pmoje odrosty wołały pomocy to szybko chwyciłam się za nie:-D

Tu jest problem, wg moich obliczeń, w lipcu był dopiero 5 może 6 tydzień ( wg też bety na której pokazało że się dopiero zagnieździło ). a do lekarza mam dopiero jechać w listopadzie. Tak czy inaczej powtórzę test w dniu spodziewanej @

a ja mam do was pytanko o internet
bo niedługo i nareszcie kończy mi sie umowa
jednego wielkiego badziewia :wściekła/y::crazy:
morze polecicie coś fajnego
albo napiszcie co macie i za ile.:happy2:
jakby to nie był problem.;-)
bo wybór trudny żeby znowu sie nie nadziać na mine :-D

Robale... jak to w listopadzie??? :szok::szok: szoruj juz teraz....!!
Tusia.. mam dobrych znajomych informatykow fachowcow .. i mi powiedzieli tak.. jak masz mozliwosc neta z UPC chello to bierz..jak nie trzymaj sie neostrady.. i takim sposobem mam neostrade :-p bo u mnie nie ma UPS ..ja sobie ją chwale.. ;-)

Mamcie przyszłe i obecne,proszę Was o poradę. W czercu miałam robioną betę, wysżła pozytywna. W lipcu pojechałam na usg nic nie było widać. ( lekarza powiedzieli mi że prawdopodobnie poroniłam ). Pod koniec lipca roiłam test, wyszły 2 kreseczki tyle że ta druga bardzo cieniutka jakby ryska. W dzień kiedy dostałam niby @ bo trwało to 2 dni, powtórzyłam test już negatywny był. Dziś kiedy jest 10 dzień mojego cyklu znowu pozytywny. Dodam że po @ dzień po w sumie miałam plamienia po stosunku z mężem, co sądzicie
Strasznie dziwna sytuacja.. Ja bym poszła mimo wszystko do ginekologa na usg. Tam powinno już być widać dokładnie co jest grane..

Tu jest problem, wg moich obliczeń, w lipcu był dopiero 5 może 6 tydzień ( wg też bety na której pokazało że się dopiero zagnieździło ). a do lekarza mam dopiero jechać w listopadzie. Tak czy inaczej powtórzę test w dniu spodziewanej @
Nie możesz Kochana tak długo czekać bo tu chodzi o życie Twojego dziecka! Poszukaj innego gina skoro ten o którym piszesz nie ma wcześniej miejsc wolnych. Beta też dobra, ale ja wolałabym widzieć czarno na białym wszystko a obecnie widziałabyś.

Czesc Kobietki!
Nie zagladalam od rana, bo zaraz po sniadanku wyruszy wruszylismy na zakupy aby uzupelnic lodowke :) i zaopatrzyc sie w urodzinowe kubki, talerzyki i czapeczki-Macio powiedzial, ze koniecznie musza byc(mial w zeszlym roku i do tej pory je pamieta)a pozniej nie bedzie kiedy kupic. Po powrocie szybciutko robilismy obiadek, a potem tak mnie zmoglo, ze zasnelam. Kurcze, zadko mi sie to w dzien zdarza.A teraz moi chlopaki poszli na rower. Tzn Maciejek na rower, a moj M biegiem za nim :)

Kiki-oj coreczka bierze Cie na wytrzymalosc. Moze umyj okna, zmien firanki to sie pospieszy;)
Pyszczku-nasz maluszek tez bedzie z nami w sypialni. A my nadal ja mamy na rozowo w ksiezniczki, hihihi!!! Macius z nami przez 2 lata dzielil sypialnie i nie robilismy nic "pod niego". Dopiero wlasnie wlasny pokoik dostal na 2 urodzinki i ma dzieciecy. Za jakis czas podzieli sie z braciszkiem swoim katem. Oj, pewnie bedzie sie klocil na nie...;)
Gosiu, jak Kacper Ci sie podoba to nie szukaj na sile innego imienia :) jest naprawde sympatyczne. Meza przygotowuj delikatnie, a najlepiej zacznij od Mai. Jak ona zacznie mowic, ze bedzie miala braciszka Kacpra to i Twoj M odpusci inne! Wiem co mowie :)
Agnisiak-dobrze, ze jestes, bo juz bez Ciebie pusto bylo:)
Sylwia, te kanapy naprawde fajne :) ja ciagle zaluje, ze u nas nie ma Ikei. Do pokoju Maciejka moj szwagier specjalnie z Niemiec przywozil mebelki bo i tak do nas jechal, a po drodze sie w Berlinie zatrzymywal-wiec dostal liste i przykaz co kupic. Ale z duzymi to bylby problem.
Robale-kurcze, trudna sytuacja...faktycznie najlepszym wyjsciem jest wizyta u gin i sprawdzenie na usg czy jest ta fasolinka czy nie...I tak dlugo zyjesz w tej nie pewnosci...
Anufifi i Betii-a Wy gdzie sie chowacie???
Okruszynko-ciagle nic???
Tusiu, Pati, Patrysiu, Agnieszko, Jarzebinko, Georginio sle buziaczki!
Dawno Kicia nie zagladala...
A Czarodziejka dalej sie urlopuje?
Chyba nikogo nie pominelam...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No lekarz kazał mi się zgłosić w listopadzie, jak przyjadę do PL. Powiedział ze nie ma sensu abym tak zjeżdżała do Pl, skoro nic się nie dzieje. A o teście i krwawieniu takim mówiłam mu. To usłyszałam że tak po prostu jest. Niby to nie @ tylko krwawienie podobne do niej. Na usg ujrzał tylko macicę powiększoną, kazał się cieszyć od od lipca boli mnie podbrzusze

Do góry