reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja juz po ginu ctg dobre rozwarcia nie ma no i pozostalo czekac teraz termin mam w srode teraz bede biegac co dwa dni..do gina..moze do srody mnie cos zlapie...no zobaczy´my..

royanna narobilas smaka ta fasolka...

agnieszka napisz wieczorkiem co i jak z dzidziusiem..

patrysia ja mam te slonce lampe u ercana na suficie i jest super bardzo ladnie wyglada a kolo lozka ma ta gwiazdke niebieska a olo komody biedronke zielona..super te lampki ja tez lubie ikea duzo mebli mam tam kupionych..

reklama
GIEOSKA tak właśnie to słoneczko co na pierwszym linku baaardzo mi się podoba tak bajkowo:-)a że pokój na żółto chcemy przemalować(sufit to mamy kastony białe)no i elementy niebieskiego sa i puchatki co myśle ze fajnie tak będzie ;-)
Patrysia to ja tez kupie to sloneczko do synka do pokoju:-)bo on ma piaskowe 3sciany(czyli zolte)i tez w stylu puchatkowym bedzie wiec pasuje:-)dzieki za namiar na ta lampe:-)a ta druga co dalam dam do Mai do pokoju:-)Patrysiu na ktora masz ginka??

Kiki a pilas ten olejek rycynowy??

Bershka wlasnie nic sie nie odzywa??mam nadzieje ze u nich wszystko ok??

KIKI to czekamy ale i tak wiem że cię ruszy już niedługo:tak:i super że ta lampa sie sprawdza co teraz na pewno ją kupie:-)
GIEOSKA ta do Maii także bardzo ładna:tak:a ginka mam na 15 ale tak o 14 już wyruszam aby zdążyć być pierwsza:-p

Dzień Dobry :-)

Ja już po wizycie u ginka :) W sumie była to szybka wizyta, bo nic się nie zmienia, nadal wszystko ok :-):-D:-D:-D Z czego się bardzo cieszę :) Wyniki krwi i moczu dobre, robiłam jeszcze raz WR wyszło znowu ujemne, ponowne badanie grupy krwi - przeciwciał nie stwierdzono :) Szyjka zamknięta, ciśnienie zmierzone, no i od ostatniej wizyty przytyłam 1,4 kg :-) Czyli od początku ciąży na dzień dzisiejszy przybyło mi dokładnie 9 kg :) więc jestem zadowolona :tak:

Aha, serduszka naszego Maluszka posłuchałam i słodko sobie bije :-D Następna wizyta za miesiąc, ale jeszcze w przyszłą sobotę usg, więc wtedy pooglądamy naszego Syneczka :tak:

Patrysiu teraz czekamy na wiesci z Twojej dzisiejszej wizyty :tak:
Kiki wszystkie tu chyba czekamy na Twój szczęsliwy poród :-D;-) będzie dobrze, stres jest wiadomo, ale staraj się myślec pozytywnie :)
Czarodziejko fajnie że znowu jesteś z nami :-)
Royanna narobiłas mi smaku na fasolkę, już dawno nie robiłam, może jutro jak się zbiorę to zrobię :-D
Sylwuś, Beti Buziak !
Gosia mnie też się podoba ta lampa słoneczko :tak:
Agniesiak oglądaj wózki, oglądaj :tak::-D my z M niedługo też na zakupy :)

Kogoś pominęłam?? Mam nadzieję że nie..

Bershka i Agnieszka napiszcie choć trochę co tam u Was :sorry2:
Okruszynko a Ty jak się czujesz?

Anufifi, Pati, Paula pozdrawiam serdecznie ;-)

witam dziewuszki.;-)
dziękuje za odpowiedzi w sprawie neta:tak:
PATRYSIA -żadne jutro czekamy na relacje dzisiaj ;-)i to z niecierpliwością.;-)
a ja mam dziś 10dc. i jak nazłość M mnie wkurzył i nie wiem pewnie nici z dzisiejszych staranek-morze jutro:confused::-D
szkoda,że niemoge zobaczyć tych lampek o których mówicie bo mój net ani myśli takich stron otwierać:wściekła/y:
BUŻKA

pyszczku ciesze sie ze u ciebie wszystkie wyniki oki..

gioeska nie pilam jakos tego oleku moze wieczorkiem..boje sie dziwnie..

patrysia kup ta lampe jest fajniutka..

reszte dziewczyn pozdrawiam..za chwilke ide na plac zabaw tam mamy mala silownie to pocwicze troche moze ruszy na rowerku pojezdrze..hi hi..tulam was mocno

bereshka czemu nic nie piszesz napisz jak kubus,,

agnieszka a jak waneska..

witam dziewuszki.;-)
dziękuje za odpowiedzi w sprawie neta:tak:
PATRYSIA -żadne jutro czekamy na relacje dzisiaj ;-)i to z niecierpliwością.;-)
a ja mam dziś 10dc. i jak nazłość M mnie wkurzył i nie wiem pewnie nici z dzisiejszych staranek-morze jutro:confused::-D
szkoda,że niemoge zobaczyć tych lampek o których mówicie bo mój net ani myśli takich stron otwierać:wściekła/y:
BUŻKA
Tusiu, witaj:-)
Na swojego M sie nie wsciekaj, a jak sie popstrykaliscie, to pogodzenie moze byc calkiem przyjemne i gorace;-):tak::tak::tak: i 10dc wykorzystany w 100%;-):-)

reklama
odnosnie tematu watku :
"czy mozna zaplanowac plec dziecka...???"
mozna!!!!!!!!!

Bedziemy mieli CORECZKE :-):tak:;-):-D

pozdrawiam dziewczyny!!!!!

Do góry