reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny witam Was wszystkie po koleji :)
niemam szans nadrobic tego co tu skrobiecie...:-(
ale widze ze Kiki urodziła a wiec wielkie Gratulacje malenka jest przekochana, przesliczna , cudowna!!!
to ktora teraz pierwsza do rozpakowania?
posyłam moc buziaczków dla was kochane :*****
i dołanczam pare fotek :)
mała ma juz 7tygodni...
( to ostatnie zdjecie jak miala 2tyg)
Zobacz załącznik 164362Zobacz załącznik 164363Zobacz załącznik 164364Zobacz załącznik 164365Zobacz załącznik 164366Zobacz załącznik 164367Zobacz załącznik 164368Zobacz załącznik 164369
Cudowna!:tak::-D:-D:-D

reklama
Hej dziewczynki :-)

Ja tylko na chwilkę bo jestesmy na dworze tylko przyszłam zrobić sobie harbatkę :tak: posprzątałam już, troche poprasowałam, następne pranie się suszy (i tak na okrągło pranie - prasowanie:-p), po obiedzie poszliśmy na dwór ja czytałam książke, Kacper grał z wujkiem w piłkę a mój M robi chuśtawkę taką ławkę bujaną :tak:
wieczorem może napalimy sobie ognisko i na kolacje zjemy kiełbaskę :-)
Zmykam do swoich chłopaków :tak::happy:
Paula fajnie macie:-):tak:
Miłego wieczorku życzę wam

My sobie siedziemy razem z M. i czekamy na "mam talent" :)
Filip już zasnął.

Agnieszko masz cudo córeczkę !!

Dzisiaj jak przyjechałam do Kubusia płakał i Panie nie umiały go uspokoić, jak mnie zobaczyły to powiedziały, że dobrze ze jestem. Dały mi małego na ręce, otuliły w rożek i Kubuś tak pięknie na mnie patrzył, uśmieszki słał po czym zasnął :-) Położne powiedziały, ze muszę koniecznie zostać z nimi całą noc :-D coś brzydkiego jakieś liszaje wyskoczyły mu na policzkach :crazy: posmarowałam je bepanthenem ale na jutro wezmę maśc majerankową, moze pomoże :confused:

no to kończę bo jestem po dwóch drinkach i cięzko mi się pisze :-D:-)

Agnieszko masz cudo córeczkę !!

Dzisiaj jak przyjechałam do Kubusia płakał i Panie nie umiały go uspokoić, jak mnie zobaczyły to powiedziały, że dobrze ze jestem. Dały mi małego na ręce, otuliły w rożek i Kubuś tak pięknie na mnie patrzył, uśmieszki słał po czym zasnął :-) Położne powiedziały, ze muszę koniecznie zostać z nimi całą noc :-D coś brzydkiego jakieś liszaje wyskoczyły mu na policzkach :crazy: posmarowałam je bepanthenem ale na jutro wezmę maśc majerankową, moze pomoże :confused:

no to kończę bo jestem po dwóch drinkach i cięzko mi się pisze :-D:-)
Na liszaj dobra jest maść cholesterolowa:tak: lub krem trój aktywny Emolium P (nie działa od razu, zmiany widać dopiero po min tygodniu) :happy:

No i widzisz dziecko najlepiej czuje się przy mamusi, od razu się uspokoił i zasnął maluszek :-)

Pozdrawiam was

reklama
AGNIESZKAcorcie masz przecudna i przesliczna,ja tez chce taka!!!
BERSHKA synek wyczuwa mamusie i sie uspokaja czujac bicie jej serca,cudowne uczucie,prawda?!!!:-):-):-):-):-)

Do góry