reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Royanna :eek::eek::eek: co to za specyfik???!!! :eek:

Ja też bardzo lubię dobrą herbatkę :tak: ale pyszna kawa z ekspresu to jest to :tak::-) może powinnaś spróbować Latte Macchiato :tak: pychota!!! :-)
Nie wiem co to za wynalazek, ale znalazlam kiedys taki przepis, a ze lubie kogel-mogiel to zrobilam i mi smakowalo :-D:-D:-D
Ale daaaawno nie robilam. Tym bardziej, ze moj M nie lubi kawy w ogole. Tylko na capuccino czasem sie skusi. No i teraz pije ze mna herbatke, bo wczesniej to woda i soki-niby zdrowiej...
Kawe zbozowa tez lubie.

Royanna my z M też oboje herbaciani i to bardzo :) Ale ja również bardzo lubię kawkę :tak: A szczególnie latte, mniam :-)

Patrysiu i ja tak chyba będę w szpitalu robić, bo weź tu szukaj wody przegotowanej chłodnej, a mineralna zawsze pod ręką :tak:

A to ja...

Pyszczek ślicznie wyglądasz!:-) masz taką młodzieńczą i bardzo dziewczęcą urodę do pozazdroszczenia!:-)

o prosze, tak ostatnio moj syn spedza czas jak mu sie nudzi...

gry gry gry old de time...:tak::laugh2: tz ma swój czas oczywiscie maks godzinkę.
W tatusia... (mąż jest informatykiem) pokazał synkowi i teraz ooo
W sumie działa to też w pewien sposob na rozwoj dziecka bo pisze na tej stronce:tak:
Dziewczyny! jak chcecie mieć chwile spokoju to pokażcie dzieciom gre online i juz dziecka nie ma:-p;-)

Patrysiu i ja tak chyba będę w szpitalu robić, bo weź tu szukaj wody przegotowanej chłodnej, a mineralna zawsze pod ręką :tak:

A to ja...

No właśnie woda była pod ręka a wiem że na pewno czysta itp.tak więc sobie ją wykorzystałam:tak:a najlepsze było to ze jeszcze jedną dodatkowa dla matki i dziecka dostałam wode mineralna 0.5 l w wyprawce którą dostaje się w szpitalu tak więc na niczym nie straciłam a rana czyściutka odświerzona:-p

Ślicznie włoski zrobione :-)ja musze sie tez zabrać za moje:zawstydzona/y:kupiona farba lezy bo już w tamta sobote miałam farbnąć sobie ale jakiegoś lenia dostałam co na bank w tą sobote wezme się za nie:tak:tym bardziej że w poniedziałek do gina jade i mamy to trzeba jakoś wgladac;-)

Pyszczku, slicznie :))) piekna mamusia:)
Kinga, moj M tez juz pokazal naszemu smykowi gry online chyba na disney stronie i Macio teraz kloci sie o kompa. Ale on juz kloci sie od roku, bo jego ulubione zajecie to pisanie literek w edytorze :// ...hmmm, przynajmniej edukacyjne...pisze ich cale linijki, potem je przesuwa, potem sciera(jak mowi)...

reklama
Do góry