reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie sobotnio...

Paula i jak dziś się czujesz? jak to plamienie? No oby nam szybko zleciało do tego testowania:) jeszcze dobry tydzień. albo II kreseczki albo nowy cykl, co ma być to bedzie, ciążowo na pewno się nie czuję. nic mi nie dolega. tylko tyle że temp wysoka.

Kinga dziękuję że pytasz :happy2: krwawienia nie ma, rano wylaciało ze mnie coś brązowego a potem tylko jakaś wydzielina brązowawo-różowa :nerd: ale czuję się dziś nie najlepiej :-( sama jestem ciekawa co to było??? :nerd: narazie się obserwuję...

napiszę więcej po obiedzie...
Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
HEJKA:-)
Ja mam ogólnie fajny humorek:tak:M w domciu bo robote skonczył co czeka żeby jeszcze podeschło i pojedzie zawieść do klienta:tak:a ja sobie pofarbowałam włoski co teraz czuje się tak inaczej;-)jutro na zakupy pojedziemy kupić wkońcu mi i synkowi jakieś zimowe butki:tak:

CZARODZIEJKA BERSHKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WASZYCH SYNUSIÓW!!!!!!!!

Royanna o tym Twoim załatwianiu spraw w spółdzielni poczytałam na Listopadówkach, hehe widzisz jak brzuszek na ludzi działa :-D więc dobrze byłoby gdybyś doprowadziła tę sprawę do końca :tak:
A co do 3xS to właśnie mi przypomniałaś co oznacza pierwsze S...hehe schody...nie moglam sobie przypomnieć :-D ja mogłabym tylko na 2 piętro wchodzić i schodzić ;-) a co do sexiku to muszę tylko wprowadzić pewną modyfikację, tzn pozbyć się ubranek, bo do tej pory gin zalecał właśnie przytulanki w prezerwatywie, więc się słuchaliśmy :tak:

ja już też na twoim miejscu stosowała 3xS:tak:jeju normalnie tak wchodze na BB i czekam na wieści czy już GIEOSKA urodziła bądz się zbliża a czuje że tak:tak:i ty PYSZCZKU ROYANNA jeszcze troche i maleństwa będą z wami:-)

hej dziewczynki

dziekuje za pamieć o nas
piszę ze szpitala i nie mam wiele czasu, piszę póki Kubuś śpi.
Mieliśmy próbe karmienia bez jedzenia pozajelitowego. Kubuś wypijał po 80 ml ale robił badzo rzadkie kupy aż się odwonił biedaczek :-( niestety próba karmienia samym mleczkiem nie powiodła się. Kubuś burżuj karmiony jest w szpitalu mleczkiem specjalnym dla krótkiego jleita ELECARE kosztuje ok 200zł za puszkę :baffled: i póki co ładnie robipo nim kupki, trwade, zółte...
mamy swój mały pokoik z łazienką, warunki w spzitalu mamy super jeżeli tak można powiedzieć. Troszkę domu w spzitalu

Ok budzi się....jadę na weekend do domu ale nie bede mieć laptopa, zostawiam go w szpitalu mężowi. On mnie zastąpi na 2 dni....

bede w niedziele wieczorkiem.....napiszę wiecej bo jest o czym pisać...niestety!!!

Napisze tylko ze Kubus to mały śmieszek, tyle ma bólu a On do wszystkich się uśmiecha !

Obudził się..uciekam

witaj kochana:-)bardzo się ciesze że macie fajne warunki :tak:Kubuś silny chłopczyk i pełen szczęścia bo ma takich kochanych rodziców:tak:zdrówka zdrówka i zdrówka życze:tak:

Witajcie sobotnio...

Kinga dziękuję że pytasz :happy2: krwawienia nie ma, rano wylaciało ze mnie coś brązowego a potem tylko jakaś wydzielina brązowawo-różowa :nerd: ale czuję się dziś nie najlepiej :-( sama jestem ciekawa co to było??? :nerd: narazie się obserwuję...

napiszę więcej po obiedzie...
Buziaki

ajenka :sorry2:wiesz co może lepiej skontaktowac się z ginem bo nie ma co gadać i smucić się bo tak naprawde nie wiesz co jest grane i może się okazać że to nie ma nic wspólnego z fasolka :tak:

ajenka :sorry2:wiesz co może lepiej skontaktowac się z ginem bo nie ma co gadać i smucić się bo tak naprawde nie wiesz co jest grane i może się okazać że to nie ma nic wspólnego z fasolka :tak:

Witaj Patrysiu, to napewno nie ma nic wspólnego z fasolką :-( już sie pogodziłam z tym że ten cykl jednak jest stracony :-( jak narazie plamienie ustało, więc może to nic poważnego szczególnie że jak mówiłam we wtorek byłam na usg i wszystko mi tam dokładnie sprawdził i wszystko było ok, cytologia też ok.
Jeśli będe się gorzej czuła lub zauważe coś niepokojącego to napewno pójde do gina.

piszę ze szpitala i nie mam wiele czasu, piszę póki Kubuś śpi.
Mieliśmy próbe karmienia bez jedzenia pozajelitowego. Kubuś wypijał po 80 ml ale robił badzo rzadkie kupy aż się odwonił biedaczek :-( niestety próba karmienia samym mleczkiem nie powiodła się. Kubuś burżuj karmiony jest w szpitalu mleczkiem specjalnym dla krótkiego jleita ELECARE kosztuje ok 200zł za puszkę :baffled: i póki co ładnie robipo nim kupki, trwade, zółte...
mamy swój mały pokoik z łazienką, warunki w spzitalu mamy super jeżeli tak można powiedzieć. Troszkę domu w spzitalu

Ok budzi się....jadę na weekend do domu ale nie bede mieć laptopa, zostawiam go w szpitalu mężowi. On mnie zastąpi na 2 dni....

bede w niedziele wieczorkiem.....napiszę wiecej bo jest o czym pisać...niestety!!!

Napisze tylko ze Kubus to mały śmieszek, tyle ma bólu a On do wszystkich się uśmiecha !

Obudził się..uciekam

Bershka dobrze że macie tam takie "domowe" warunki, Kubuś napewno dzięki temu czuje się lepiej no i Wy czujecie się lepiej w takich warunkach :tak: troszkę nieciekawie z tym mleczkiem ale napewno i to się wkońcu unormuje :tak: Kubuś tyle już przeszedł że napewno i z tym sobie poradzi :tak: czego z całego serca Wam życzę! Pamiętajcie że my tu wszystkiem bardzo o Was myslimy i czekamy na Wasz powrót do domku! :tak:
DUŻO DUŻO ZDRÓWKA DLA KUBUSIA!!!
A dla drugiego synka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!
Zobacz załącznik 175170

Paula wiesz najwazniejsze że ginekolog powiedział ci na ostatnim badaniu że jest wszystko ok! :) to juz powod do radosci jest kochana. Nie martw sie, krwawienie ustało i dobrze a jak bedziesz sie w pn gorzej czuła to pop prostu pójdziesz wtedy jeszcze raz do lekarza. 3maj się rybka!;-)

patrysia fajnie ze humorek masz dobry, włoski pofarbowane i widze mamusia gotowa do porodu:-);-)

agniesiak85 no jak widzi sie tą 1 to aż człowiekowi lżej:) tym bardziej że ja z rodziny rakowców i już raz leżałam w szpitalu na ginekologi tuż po porodzie...

Berskha dobrze że macie tam chociaż troche ciepłego klimatu w tym szpitalu. Kubusiowi zdróweczka dużo życzę a Tobie kochana wytrwałosci, zobaczysz bedzie dobrze.

A my po zakupach:)
Bylismy w Bomi kupilismy sobie na wieczór coś do jedzenia.
zaszłam do wójcika i kupiłam Filipkowi fajne rękawiczki na zimę mimo że ma już 2 pary to nie mogłam się oprzeć :-p

Miłego wieczorku życzę:happy2:

KINGA no mi jeszcze troszku do porodu zostało co pewnie jeszcze ze 2 razy zdąrze pofarbowac:-)

Ostatnio mi synek ( przedwczoraj)obrócił się że potem kopał w dół(lub główką się pachał już teraz nie wiem bo często mocno się wierci jakby obracał się)że aż dziwne uczucie takie jakby hmm zachcewało mi się siusiu (ale siusiu nie robiłam bo to tylko takie uczucie dziwne):blink:i wczoraj tak cały dzień aż do wieczora kopał w strone pochwy:baffled:dzisiaj już tak nie kopie w tą strone bardziej mi się wypycha raz to z prawej strony raz to z lewej(az czasem brzuszek zakoli w tym miejscu) co nieźle szaleje w brzuszku:cool2:

Czarodziejko dla Twojego synka, który kończy dzisiaj 3 latka...Najlepsze życzonka!!!
happy-birthday-with-balloons.gif

patrysia a no tak bo ty jeszcze troszke masz tyg przed sobą:-p:happy2: coś mi sie mylneło.
No nieźle Ci maluszek szaleje w tym brzuszku!:-) Ajj jak ja sobie przypomnę kopniaki mojego syna zwłaszcza od 28tyg ciąży w wzwyż to aż mnie teraz boli :-D i te jego przewroty, brzuch miałam tak zniekształcony momentami że aż śmiesznie wyglądałam ale to juz jakos pod koniec ciąży:)

A ja już nie pamiętam jak to jest jak dzidziuś tak mocno się wierci i kopie, ale bardzo bym chciała jeszcze to kiedyś poczuć :tak::tak::tak:

Kinga dziękuje Ci kochana za dobre słowo! :-)

reklama
patrysia a no tak bo ty jeszcze troszke masz tyg przed sobą:-p:happy2: coś mi sie mylneło.
No nieźle Ci maluszek szaleje w tym brzuszku!:-) Ajj jak ja sobie przypomnę kopniaki mojego syna zwłaszcza od 28tyg ciąży w wzwyż to aż mnie teraz boli :-D i te jego przewroty, brzuch miałam tak zniekształcony momentami że aż śmiesznie wyglądałam ale to juz jakos pod koniec ciąży:)

oj tak brzuszek potrafi mieć różne kształty:-Djeszcze troche i będzie u ciebie w brzusiu fasolka a potem kopniaczki;-)

PAULA i ty sobie niedługo przypomnisz;-)TRZYMAM MOCNE KCIUKI ZA WAS KOBITKI!

Do góry