reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czarodziejka to zapraszam!:tak:;-) a co do tem to zawsze może spaść.. wiec się nie podniecam jakoś:sorry2:
Dziekuje Ci. No ja wiem że twoj synek miał urodzinki! :-)
Paula witaj :happy2:
royana fajnie że się zameldowałaś! tz że jeszcze 2w1:-)
Berskha ciesze się że lepiej :)) całuski dla Kubusia

I ja sie zwijam bo ide do apteki i rossmana na ostatnie chyba(mam nadzieje)zakupki. I musze znalezc swinke skarbonke dla synka. Mial taka fajna mala,ceramiczna(jeszcze za moich studiow kupiona)z ktora sie baaardzo zaprzyjaznil i wczoraj mu sie stlukla. Och co to byla za rozpacz! I obieclam ze kupie mu inna fajna. Zazyczyl sobie czerwona plastikowa...No, jak juz nigdzie takiej nie znajde, to ewentualnie ceramiczna. Tak wiec ide na polowanie :)
Do pozniej!

I ja sie zwijam bo ide do apteki i rossmana na ostatnie chyba(mam nadzieje)zakupki. I musze znalezc swinke skarbonke dla synka. Mial taka fajna mala,ceramiczna(jeszcze za moich studiow kupiona)z ktora sie baaardzo zaprzyjaznil i wczoraj mu sie stlukla. Och co to byla za rozpacz! I obieclam ze kupie mu inna fajna. Zazyczyl sobie czerwona plastikowa...No, jak juz nigdzie takiej nie znajde, to ewentualnie ceramiczna. Tak wiec ide na polowanie :)
Do pozniej!

udanych zakupow:-)a my mamy swinke z ikei plastikowa i jest super bo jak spada to sie nie bije hehe:-)

ja tez spadam ide okno myc:-)

Paula, Kinga, Kiki tak tak już niedługo niedziele będą w trójeczkę :-) już mi tylko jedna niedziela do terminu została, kolejna już będzie po terminie :)

Royanna ja już napisałam na nk co sądzę o Twojej nowej fryzurce :-) mnie się bardzo podoba, pasuje Ci ten kolorek :tak: a ja za to mam takie bóle promieniujące nie do kości ogonowej, tylko to okolicy lędźwiowej kręgosłupa ... ciekawe co to oznacza..

Bershka cieszę się że piszesz co tam u Was, widzę że wszystko jest na dobrej drodze, super, cieszę się :tak: I tak jak Dziewczyny piszą podziwiam za wytrwałość i tyle siły którą co dzień w sobie znajdujesz, a przy tym piszesz o trzecim dzieciątku! Bershka wszystkiego dobrego Wam życzę, trzymajcie się ciepło i ucałuj Kubusia ;-)

Dzastina trzymam kciuki za fasolkę i oby tempka była nadal tak wysoka :-);-)

Gosia a ja myślę że z naszej trójki ja będę rodzić ostatnia :-D najpierw Ty a potem Royanna ;-) tylko nie przesadzaj z tymi oknami i firankami! No widzisz jaki M chce Ci zrobić Mikołajkowy prezent - przeprowadzka! :-) Super, w końcu będziecie na swoim! :)
Odjazdowe te mebelki ;-)

Czarodziejko Spóźnione ale szczere Sto lat dla Synka! A tort....mmmmniam :-D

Miłego dnia wszystkim, ja idę zaraz trochę poprasować ..

WITAM:-)
Ach wczoraj miałam taaaki ciężki dzień:baffled:zakupy i inne robótki w domu tak mnie wykończyły że az brzuszek kolił i wydawał mi się ciężki:dry:no ale butki sa kupione co teraz śnieg może przyjść;-)a M się uparł że upiecze serniczka i tak z nim się bawił do 00.0:szok:no ale bynajmiej zjadałm sobie dzisiaj po śniadanku:-pDzisiaj moja wizyta u ginekologa:-D

Patrysiu no ciekawa jastem co Twój M zrobi ;-)

oglądał w internecie :-D

moja derya po dzisiejszym spacerku..;-)

derya 8tyg obecna fotka dzisiejsza..derya na brzuszku ale za bardzo nie chce podnosic glowki..:tak::no:

No to zleciał wam dzień miło jak widzę :))
Dziękuję za kciuki kochana ;-) wiesz ja nawet nie myslę o tym... czekam do tego 2go i co ma być to bedzie.

Ślicznie stroisz tą swoją córeczkę!:-)
A Ty wyglądasz dobrze! :tak: ja sie na dietach nie znam wiesz.. ja np po ciąży ważyłam mniej niż sprzed ciąży. No ale Ty masz już 4dzieci!:-p:cool2::-) wiec i tak wygladasz super!

zobaczcie moj filipek 2miesieczny

zdjecie mało wyraźnie bo zrobiłam fotke telefonem z oryginalnego(nie moge znalezc w kompie zdjec..)

i tutaj ja z synkiem... ah wspomnienia wróciły az mi sie łezka zakręciła.... był taki malutki

To i mi się wzięło na wspominki :tak: szukałam szukałam i znalazłam płyte ze zdjęciami :tak:

tutaj z Kacperkiem w ciąży w 8 miesiącu
Zobacz załącznik 175227

tutaj Kacperek ma 2 miesiące
Zobacz załącznik 175229

tutaj 3 miesiące
Zobacz załącznik 175230

a tutaj 4 miesiące i pierwszy raz na basenie :-)​

Zobacz załącznik 175228

A to zdjęcie ze spotkania dzieciaczków forumowych urodzonych w grudniu 2005 :tak::-):-)

Warszawa - Arkadia 06.08.2006r.​

cuuudne zdjątka dzieciaczki takie kochaniutkie:-)ps.KIKI ja nosiłam pas poporodowy i dzięki temu brzuszeks zybciej się wstąpił;-)a co do okragłości kochana mój M bardzo się cieszy jak mi one przybieraja bo jak to mówi kobiecość jest piękna:-)tak więc mi tu niegadaj że źle wygladasz bo ślicznie:tak:

a ja mialam kiepska noc od wieczora pojawily sie skurcze,a nad ranem to juz byly takie dosyc mocne...ale sie teraz troche uspokoily...wiecie co juz mnie mecza te bole brzucha i chcialabym aby sie to skonczylo ale nic na sile...dzis chyba u nas ladnie i cieplo bedzie bo juz sloneczko zaglada:-)LADNY DZIS DZIEN NA POROD HEHE:-)

no kochana to do dzieła z okienkami i zobaczymy czy się uda:-)

śliczne mamusie i śliczne dzidzolki.
kiki-a twoja mała to poprostu cudowna kobitka.
wczoraj dowiedziałam się,że pewna pani z mojej okolicy jest w ciąży dokładnie tyle co ja bym byla i ma termin na maj. ale mnie poniosło mają roczne dziecko,w domu patologia pijaństwo a mama pali jeden za drugim.to piewsze jest zaniedbane,wczaraj jak ją spotkałam dziecko miało śpioszki i wiatróweczki na nogach :szok:
spytałam czy nie zimno tak?jej odp.a niech sie hartuje.nie pojmuje tego świata.

A umnie lepiej jakby moje dolegliwości były spowodowane lekami jakie otrzymałam ze szpitala.:dry:psychicznie nadal ciężko.:-(
MILUTKIEJ NIEDZIELKI DZIEWUSZKI.

kochana tak to już jest:-(ja takze nie moge znieść takich matek:wściekła/y:a ty się nie smutaj przyjdzie czas na twoja fasolinke :tak:tulam:tak:

Też jestem z rodziny rakowców. Mojej mamie wycieli całą macicę, wsio. No ale teraz jest dobrze.

ja ostatnio sie dowiedziałam od mamy że jej całą macice wycieto bo miała raka szyjki macicy:-(myślałam że to inna przyczyna tego ale pewnie nie chciała mi mówić aż się wygadała bo w tym czasie rozmawiała z moja starszą siostrą która ma tez jakieś "problemy"i ja to usłyszałam co teraz bardzo się boje że i mnie to może czekac:-(

A to fotki z dzisiejszego spacerku:-D

ślicznie :-)i włoski ciemne bardzo ładnie pasuja:tak:

hej dziewczynki ja znowu na szybkensa

cały czas poznajemy się z Kubusiem, musimy nadrobić zaległy czas ;-)

Kubuś jest bardzo grzecznym dzieckiem, potrafi zabawić się sam w leżączku, obserwuje świat a jak do niego się mówi jest zawsze uśmiechnięty. Lekarze mówią, ze na to co przeszedł to aż można podziwiać. Jest przyzwyczajony już do pobierania krwi z paluszka :-( prawie nie reaguje ale to wszystko dla jego zdrowia. Trzyma już ładnie główkę sztywno. Ma tysiące badań nieinwazyjnych typu : tomografia komputerowa głowy, eeg, usg głowki, neurologia, okulista etc i wszystko wychodzi prawidłowo.
Mamy wspaniałą lekarkę prowadzącą, twierdzi, ze jesteśmy jej pupilkami, którzy rozrabiają :zawstydzona/y::-D mówi, ze boi się nas zostawiać na weekendy bo co przychodzi zawsze coś się dzieje ale po tym weekendzie wszystko w porządku. Kubuś ma drugą próbę jedzonka ale o tym wspominałam, nie wiem jak będzie, czy tym razem poradzi sobie. Jesteśmy w centrum zdrowia dziecka cały budynek poswiecony jest dla dzieci więc narzekac nie mozemy :-)

powoli sobie juz gaworzy, jak płacze mówi lele lele pielegniarki twierdzi, ze nie nie :-D a jak się śmieje mówi ke ke. W sumie to mój M potrafi go tylko tak rozśmieszyć, ze mówi sobie przy tym :dry::blink:
no i mam jeden problem mniej niż z moim starszym synkiem-Kubuś sam zasypia z pieluszką, nie trzeba go bujać

teraz sobie śpi a ja ide na kawkę i czekamy na panią profesor. Dzisiaj kolejna decyzja co do karmienia

miłego dnia

kochana bardzo się ciesze że synek taki szczęśliwy :-)z mleczkiem to smutne że troche problemy się zrobiły ale bądz dobrej myśli:tak:buziaczki dla Kubusia:tak:

Ja sie moge pochwalić ze moja strasza pociecha skończyla 3 latka w Sobotę :)))))

(Załączam foteczke z imprezy:)

super zdjęcie jak ładniutko zdmu****e świeczki:-)a torci przesłodki:-)​

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Patrysiu Witaj :-) A o której dzisiaj Twoja wizyta? Dasz nam znać co tam u Alanka słychać, prawda? Ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek..jesli oczywiście dotrwam bo to już będzie 40ty tydzień ...;-)

Do góry