R
rouż
Gość
Witaj Czarodziejko 
Dziekuje
A Maciusiowi jeszcze raz 100lat !!! A ten torcik wyglada bardzo apetycznie!!!
Dziekuje

A Maciusiowi jeszcze raz 100lat !!! A ten torcik wyglada bardzo apetycznie!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
śliczne zdjecie! jak dmucha! :-) MaciuśJa sie moge pochwalić ze moja strasza pociecha skończyla 3 latka w Sobotę))))
(Załączam foteczke z imprezy
Ja sie moge pochwalić ze moja strasza pociecha skończyla 3 latka w Sobotę))))
I ja sie zwijam bo ide do apteki i rossmana na ostatnie chyba(mam nadzieje)zakupki. I musze znalezc swinke skarbonke dla synka. Mial taka fajna mala,ceramiczna(jeszcze za moich studiow kupiona)z ktora sie baaardzo zaprzyjaznil i wczoraj mu sie stlukla. Och co to byla za rozpacz! I obieclam ze kupie mu inna fajna. Zazyczyl sobie czerwona plastikowa...No, jak juz nigdzie takiej nie znajde, to ewentualnie ceramiczna. Tak wiec ide na polowanie
Do pozniej!
Patrysiu no ciekawa jastem co Twój M zrobi ;-)
moja derya po dzisiejszym spacerku..;-)
;-):-)
:-);-)
derya 8tyg obecna fotka dzisiejsza..derya na brzuszku ale za bardzo nie chce podnosic glowki..![]()
No to zleciał wam dzień miło jak widzę)
Dziękuję za kciuki kochana ;-) wiesz ja nawet nie myslę o tym... czekam do tego 2go i co ma być to bedzie.
Ślicznie stroisz tą swoją córeczkę!:-)
A Ty wyglądasz dobrze!ja sie na dietach nie znam wiesz.. ja np po ciąży ważyłam mniej niż sprzed ciąży. No ale Ty masz już 4dzieci!
:-) wiec i tak wygladasz super!
zobaczcie moj filipek 2miesieczny
zdjecie mało wyraźnie bo zrobiłam fotke telefonem z oryginalnego(nie moge znalezc w kompie zdjec..)
To i mi się wzięło na wspominkiszukałam szukałam i znalazłam płyte ze zdjęciami
tutaj z Kacperkiem w ciąży w 8 miesiącu
Zobacz załącznik 175227
tutaj Kacperek ma 2 miesiące
Zobacz załącznik 175229
tutaj 3 miesiące
Zobacz załącznik 175230
a tutaj 4 miesiące i pierwszy raz na basenie :-)
Zobacz załącznik 175228
A to zdjęcie ze spotkania dzieciaczków forumowych urodzonych w grudniu 2005:-):-)
Warszawa - Arkadia 06.08.2006r.
a ja mialam kiepska noc od wieczora pojawily sie skurcze,a nad ranem to juz byly takie dosyc mocne...ale sie teraz troche uspokoily...wiecie co juz mnie mecza te bole brzucha i chcialabym aby sie to skonczylo ale nic na sile...dzis chyba u nas ladnie i cieplo bedzie bo juz sloneczko zaglada:-)LADNY DZIS DZIEN NA POROD HEHE:-)
śliczne mamusie i śliczne dzidzolki.
kiki-a twoja mała to poprostu cudowna kobitka.
wczoraj dowiedziałam się,że pewna pani z mojej okolicy jest w ciąży dokładnie tyle co ja bym byla i ma termin na maj. ale mnie poniosło mają roczne dziecko,w domu patologia pijaństwo a mama pali jeden za drugim.to piewsze jest zaniedbane,wczaraj jak ją spotkałam dziecko miało śpioszki i wiatróweczki na nogach
spytałam czy nie zimno tak?jej odp.a niech sie hartuje.nie pojmuje tego świata.
A umnie lepiej jakby moje dolegliwości były spowodowane lekami jakie otrzymałam ze szpitala.psychicznie nadal ciężko.:-(
MILUTKIEJ NIEDZIELKI DZIEWUSZKI.
Też jestem z rodziny rakowców. Mojej mamie wycieli całą macicę, wsio. No ale teraz jest dobrze.
A to fotki z dzisiejszego spacerku![]()
hej dziewczynki ja znowu na szybkensa
cały czas poznajemy się z Kubusiem, musimy nadrobić zaległy czas ;-)
Kubuś jest bardzo grzecznym dzieckiem, potrafi zabawić się sam w leżączku, obserwuje świat a jak do niego się mówi jest zawsze uśmiechnięty. Lekarze mówią, ze na to co przeszedł to aż można podziwiać. Jest przyzwyczajony już do pobierania krwi z paluszka :-( prawie nie reaguje ale to wszystko dla jego zdrowia. Trzyma już ładnie główkę sztywno. Ma tysiące badań nieinwazyjnych typu : tomografia komputerowa głowy, eeg, usg głowki, neurologia, okulista etc i wszystko wychodzi prawidłowo.
Mamy wspaniałą lekarkę prowadzącą, twierdzi, ze jesteśmy jej pupilkami, którzy rozrabiająmówi, ze boi się nas zostawiać na weekendy bo co przychodzi zawsze coś się dzieje ale po tym weekendzie wszystko w porządku. Kubuś ma drugą próbę jedzonka ale o tym wspominałam, nie wiem jak będzie, czy tym razem poradzi sobie. Jesteśmy w centrum zdrowia dziecka cały budynek poswiecony jest dla dzieci więc narzekac nie mozemy :-)
powoli sobie juz gaworzy, jak płacze mówi lele lele pielegniarki twierdzi, ze nie niea jak się śmieje mówi ke ke. W sumie to mój M potrafi go tylko tak rozśmieszyć, ze mówi sobie przy tym
no i mam jeden problem mniej niż z moim starszym synkiem-Kubuś sam zasypia z pieluszką, nie trzeba go bujać
teraz sobie śpi a ja ide na kawkę i czekamy na panią profesor. Dzisiaj kolejna decyzja co do karmienia
miłego dnia
Ja sie moge pochwalić ze moja strasza pociecha skończyla 3 latka w Sobotę))))