Czarodziejka
Fanka BB :)
WITAM.
Kochane jestem bardzo smutna:-(Ale najpierw z dobrych wieści to to ze synek zdrowo się rozwija :-)waży 1131No ale to na tyle z dobrych wieści bo mojemu dziecku śpieszy się na świat jest ułożony główka i już napiera i z tąd te bóle pochwy krzyża niekiedy twardnienie brzuszka:-(moja szyjka nie jest ciekawa musze leżeć i za 2 tygodnie czyli 9 listopada kolejne badanie szyjki i jeśli sie nie poprawi to musze iść leżec na patologie i mojemu dziecku podadzą sterydy:-(gin powiedział ze na szew jest za późno(nie wiem do końca o co chodzi z tym szwem)
mam zapisane leki które musze brać 3x1 co osiem godzin nazwa SCOPOLAN czy ktoś je już brał
nie moge już się tak zajmować dzieckiem nic dźwigać dużo odpoczywać ale wiadomo jak to jest mieć 2 latka w domu:-(nastraszył mnie że jak się niepoprawi to może dojść do porodu a ja przecież jestem w 29 tc to za szybko ja nie chce
:-(w nocy bolał brzuszek jak na @ jak chodze koli mnie w pochwie jestem zdołowana nawet się popłakałam ginowi jak robił usg szyjki:-(z tego co mówi że szyjka lepiej wyglada na usg ale ginekologicznie nie jest dobrze co nawet 2 razy badał i sam był nieciekawy z miny i tak poważnie mówił że emocje puściła co się popłakałam :-(ja nie mam nic do szpitala jestem nieprzygotowana jeszcze nie teraz niech dzidziuś się rozwija ja niechce aby podawano mu sterydy :-(nie mam humoru boje się każdego ruchu:-(nie spałam prawie całej nocy:-(nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim:-(
Patrysiu - dopiero doczytałam.....mogę Ci powiedziec ze chyba podobny wózek pchamy bo mi na ostatniej wizycie ginka tez powiedziala ze coś z moją szyjką nie tak jak być powinno....mam ją bardzo rozpulchnioną a to dopiero 26 tydzień!!!!!!
Kazala mi polegiwac..ale az sie boje nastepnej wizyty ktorą mam 3 listopada! Wczoraj wieczorem zacząl mnie pobolewac brzuch...podobnie jak opisujesz....wzięlam no spę....
Dzis tez podbrzusze pobolewa i sie zaczynam martwić czy aby z ta szyjką nic sie nie dzieje.....nie siała bym paniki gdyby to byl 37 tydzien a tu jeszcze tyle czasu..mam nadzieje ze ten ból to rozciągajaca sie macica!!!!!
Trzymaj sie Kochana i główka do góry....ja mam nadzieje ze obie szczesliwie donosimy!!!!!!

Pyszczku to dobrze ze OkDziewczyny Kochane już jestem i jeszcze nie urodziłam!!!Spałam, dopiero wstałam! I od razu przyleciałam do kompa grzecznie ale widzę że i tak za późno bo już się martwicie o mnie. Jestem jestem nadal w dwupaku, jak cokolwiek będzie się dziać a nie będzie już czasu siąść na kompa to napiszę smska do Pauli!
Ale ogólnie wszystko ok u mnieDziękuję że myślałyście o mnie
![]()
Ty już smialo mozesz rodzic.....bedziemy zaciskac kciuki
oj to się zmartwiłamczyli testy i temperatura nie są wiarygodne? Będę chodzić na monitoring i jestem przygotowana na koszty z tym związane
zamierzam pomóc naturze na ile to możliwe
![]()
Witaj Maleńka
Zawsze miło kiedy dolącza do nas ktoś nowy
Testy i temperatura są wiarygodne choc napewno monitoring bardziej....ja planowalam tyle razy ze zrobię monitoring cyklu ....ale nie zdążylam bo zaszlam w ciąze w pierwszym cyklu starań
Zycze Ci powodzenia

Witam Was dziewczynki
dawno mnie nie było ale jakos teraz przy dwójce dzieci mało czasu na wszystko....................
Nie dam rady nadrobić co naskrobałyscie tylko tak pobieżnie podczytałam kilka ostatnich stron.
Dziewczynki ciekawa jestem która się pierwsza rozpakuje. Dajcie znać koniecznie jak juz będzie po.
Pozdrawiam Was wszystkie.
.
Okruszynko- fajnie ze zagladasz!!!!
Jak tam Twoja malenka rosnie?
Jak dajesz sobie radę z dwojką maluszków?
bardzo cieplo Cie pozdrawiam!!!!!
No a u mnie laseczki nie zaciekawie....tak jak napisalam powyzej juz drug dzien boli mnie podbrzusze,,,zaczyna mnie to coraz bardziej martwic z uwagi na to ze na ostatniej wizycie szyjka nie byla w zbyt dobrym stanie!!!!!!
nie pamietam zeby ginka mowila coś o rozwarciu ale....o bardzo miękkiej szyjce.....
Prosze Was trzyajcie za nas kciuki zeby bylo ok...\caluje
Jak tam Twoja malenka rosnie?
Jak dajesz sobie radę z dwojką maluszków?
bardzo cieplo Cie pozdrawiam!!!!!

No a u mnie laseczki nie zaciekawie....tak jak napisalam powyzej juz drug dzien boli mnie podbrzusze,,,zaczyna mnie to coraz bardziej martwic z uwagi na to ze na ostatniej wizycie szyjka nie byla w zbyt dobrym stanie!!!!!!
nie pamietam zeby ginka mowila coś o rozwarciu ale....o bardzo miękkiej szyjce.....
Prosze Was trzyajcie za nas kciuki zeby bylo ok...\caluje