P
patrysia*
Gość
OKRUSZYNKA cudna córcia pulpecik mały:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez jestem juz niecierpilwa..bo z jednej strony chce juz miec caly porod i synka przy sobie a z drugiej chce zeby jeszcze jak najdluzej posiedzial w brzuszku bo mam l4 do 9.11 i wtedy moge rodzic i bede dluzej na maciezynskim z malym w domku...oj widze ze faktycznie Ci czop moze odchodzic:-)Gosia ja już się niecierpliwa zaczynam robić, chciałabym żeby Sebulek był juz z nami, no ale jak jeszcze sobie chce posiedzieć u mnie to dobrze, niech siedzi, 9 miesięcy wytrzymałam to i 9 dni wytrzymam...albo i więcej ;-)
A Ty się nie przejmuj tymi przesądami!
Po kolejnej wizycie w toalecie już jestem przekonana że to czop powoli odchodzi, bo teraz te strzępki śluzu są takie zbite i przezroczyste, jak Paula pisała...
Sorki że tak opisuję obrazowo
Idę trochę poprasować ...
a gdzie bezy dla nas??cos czuje ze Ty sie pierwsza z naszej trojki rozpakujesz skoro od pon juz jestes bez tabletek:-)dziwne ze Cie nie badala..mnie wczoraj badala...nie bylo to przyjemne i jak zawsze ona jest mega delikatna to wczoraj pierwszy raz poczulam lekki bol...sama ginka mowi ze ciezko jej bylo wlozyc wziernik...bo glowka tak niskoHej laseczki
Ja juz po wizcie. Przez 3tyg przytylam tylko 1kg, to juz ok. W nagrode od razu kupilam sobie napoleonke i ciastko bezowe, a co
))
Gin mnie nawet nie zbadala bo stwierdzila, ze na tym etapie nie ma takiej potrzeby, co ma sie dziac niech sie dzieje. Tabletki mam odstawic i moge rodzic. Ale ja stwierdzilam ze tak nagle nie odstawie, ale co dzien o 1/4 tabletki wezme mniej, czyli od poniedzialku bede bez tabletek. Powiedziala, ze jak nie urodze do 15go(tak mam termin i L4) to mam przyjsc do niej po urlop...To juz wole urodzic przed 15tym
I nie wiem czy szyjka dalej mi sie skrocila, czy rozwarcie powiekszylo itd...troche mi tego szkoda...choc Gosiu jak widze, ze Ty wiesz i dalej cisza, to moze lepiej nie wiedziec...
Moj tata dzis pojechal do rodzinki(40km dalej) na swieto, ja mialam zamir jechac tam na 1 dzien 1go, ale stwierdzilam, ze na drogach bedzie za duzy ruch i bede sie stresowac, wiec moze na cmentarz wybierzemy sie tu na miejscu, ale zobaczymy tez jaka bedzie pogoda...Bo nie usmiecha mi sie rodzic przeziebiona, a dzis mam jakis katar...
No i tyle co u mnie...
Patrysiu nie możesz tak myśleć że wynikła taka sytuacja dlatego że chciałaś juz mieć synka przy sobiewidzisz już 30ty tydzień zaczynasz, będziesz leżała i dasz radę wytrwać do końca, zobaczysz uda się
Royanna dobrze że wszystko ok po wizycie :-) czekałam na wieścija mam w poniedziałek wizytę i muszę mojego gina zmolestować żeby jednak mnie zbadał w środku i powiedział co i jak z szyjką i ewentualnym rozwarciem
A na groby też się pewnie nie wybiorę, jak już pisałam...
Wziernikiem to ona mnie ani razu nie badala w ciazya gdzie bezy dla nas??cos czuje ze Ty sie pierwsza z naszej trojki rozpakujesz skoro od pon juz jestes bez tabletek:-)dziwne ze Cie nie badala..mnie wczoraj badala...nie bylo to przyjemne i jak zawsze ona jest mega delikatna to wczoraj pierwszy raz poczulam lekki bol...sama ginka mowi ze ciezko jej bylo wlozyc wziernik...bo glowka tak nisko
Wziernikiem to ona mnie ani razu nie badala w ciazy, tylko recznie
![]()
Śliczna dziewczynka... i ma śliczne czarne kłaczki i takie piękne oczka.... marzy mi się taka córcia... tylko pozazdrościć maleńkiej królewny... Niech zdrowo rośnie.... :-):-):-):-)