reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

DZIEŃ DOBRY:-)
Ja bardzo dobrze się czuje:-)badania zrobione i jutro po 12 beda wyniki:tak:
GIEOSKA ROYANNA PYSZCZEK to czekamy dalej:-)
ROYANNA śliczny kącik:-)
MALEŃKA witaj po nieobecności:-)

Witam Was dziewczynki.

Wpadam odrazu zobaczyc czy jakies wieści ale cisza....
Kochane jak wiecie ja tu cały czas was czytam ,
Dzisiaj miałam byc w Lublinie , ale we wtorek byłam u mojego gina , który zdecydował , że w styczniu wycinamy mięsniaka ....
bardzo się ciesze że z nami jesteś:tak:myśle że bardzo dobra decyzje podjeliście :tak:trzeba się pozbyć:szkodnika"a potem staranka:tak:no i nie ma to jak zaufany ginekolog ja także mam zaufanie do mojego i jakby cos to tylko do niego pojade;-)wierze że już tylko bedzie lepiej:tak:hehe te syneczki oj tak potrafia dac w kość no ale to jest właśnie urok tego wszystkiego:-);-)
PAULA i jak @ jest troche się bawi z toba noooo chyba że fasolka:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
maleńka09- ja mam tę ksiązke i jeszcze dwie inne tj jedna Karola Wójcika a druga .....jakiejs kobiety ale nia pamietam tytulu...

Książkę Karola Wójcika też mam :) Już przeczytałam, ale słyszałam że ta którą teraz zakupiłam dokładniej wszystko opisuje. Czekam niecierpliwie.....
Przepraszam za pytanie ale Tobie się udało zalanować płeć?? Wybacz ale ja nie pamietam czy już Ciebie o to pytałam. Nadal mam pewne problemy w poklejeniem historii i loginów :-:)-:)-(

Royanko pokoik super, a łóżeczko PRZEPIĘKNE :tak::tak:

Dzieki dziewczyny :) Ciesze sie ze pokoik sie podoba :)

Pyszczku-umowa stoi!!!

U nas wyszlo slonko wiec ide z Maciem do tej spoldzielni. To niedaleko domu a spacer nam obojgu sie przyda! Wiecie, najgorsze, ze i mnie przeziebienie chwyta...narazie kicham i zaczynam ciagac nosem. Chyba po drodze kupie cebulke na syrop :)
Narazie zmykam, bede pozniej. Pa!

Czarodziejko Ty pisałaś że Twój Synek ma tego laptopa co Gosia dawała linka Fisher Price - mogłabys napisac mi coś więcej o nim? Tzn czym się tam dziecko bawi i co jest ciekawe, bo w tych opisach z aukcji allegro to niewiele jest informacji...a pokazałam tego laptopa M i mnie męczy żeby zamówić, bo musimy jakiś prezent kupić dla M chrześnicy do przyszłej soboty, więc przydałoby się juz zamówić żeby zdążył dojść...ale jeszcze chciałabym wiedziec coś więcej o nim, czy na pewno warto..pliss :happy2:

Gosia dzięki za te życzenia :-) czyli widzisz, najpóźniej 13.11 jesteśmy obie w szpitalu! :tak: i tak samo będę ściemniać żeby nie mogli mnie odesłać! :-D lepiej sobie założyć taki cel, niż codziennie dołowac się myślami - dlaczego to jeszcze nie dziś...a być może nasze Maluchy sprawią nam miłą niespodziankę wczesniej ;-)

Mój M kontuzjowany, więc humorek ma trochę popsuty, ale postaram się jakoś umilić mu czas powrotu do zdrowia, tym bardziej że dzisiaj na zmianie opatrunku chirurg Mu powiedział że jutro chyba da mu antybiotyk, bo to otwarta rana i żeby nie wdało się zakażenie ani żadne paskudztwo :no: szkoda że Ty nie możesz teraz ze swoim M posiedzieć, ale pamiętaj że on to wszystko robi dla Was, żeby zrobić Ci wspaniały Mikołajkowy prezent! Więc należą mu się buziaki od Żonki :-):tak:

A co do tej wódki..:-D Mój M zamierza zaprosić swoich najbliższych kolegów, brata, mojego brata i jeszcze kogoś tam na pępkowe do jakiegoś lokalu, tzn zamóić stolik gdzieś na mieście, bo stwierdził że lepiej tam sobie pójść wypić za zdrowie Syna, niż tych wszystkich ludzi do domu ciągnąć i robić zamieszanie :-D

Patrysia cieszę się że dobrze się czujesz, bardzo! :-)

Royannko no ja myślę że umowa stoi! :-D A ja chyba wiem jak Twój M ma na imię :) Bo napisałaś wcześniej o dacie 11.11 :) I chyba Twój M ma tak na imię jak mój brat i mojego M brat :-)

Dzień dobry
205661_31.jpg

Pyszczek, Gosia, Royanna ale się Ci Wasi synkowie zmówili ;-):tak::-D dużo cierpliwości zatem życzę :tak::-)​

Paula, super, ze infekcja przechodzi:tak:, a czy @ przyszla:confused:??? Moze bys zatestowala jeszcze raz???
PAULA i jak @ jest troche się bawi z toba noooo chyba że fasolka:-)
Royanna, Patrysiu no niestety @ przyszła dziś w nocy :-( z jednej strony to dobrze bo taki dziwny miałam ten cykl, do tego ta infekcja a teraz zaczynam spokojnie nowy cykl :tak: i niebawem nowe staranka mam nadzieję tym razem owocne ;-):tak::-)

Zmykam narazie bo zaraz idziemy do fryzjera z Kacperkiem....później napisze więcej :tak:

Anufifi często o Tobie myślałam ale wiedziałam że nas podczytujesz i jesteś obecna duchem :tak: gratuluje podjęcia decyzji :-) i życzę aby wszystko dobrze się ułożyło!!! :tak: Buziaczki!

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia! :-)

PYSZCZKU I GIE-OSKA codziennie zagladam specjalnie zeby sprawdzic czy juz tulicie swoje malenstwa;-)a tu jeszcze "wash&go" 2w1;-)ale juz niedlugo...tak Wam zazdroszcze:-)

Paula no jednak przylazła @, ale tak jak piszesz możesz już spokojnie zacząć kolejny cykl i razem z Kingą i Dzastiną się starać :tak: życzę Wam żebyście wszystkie 3 zaszły, a potem tak jak ja, Gosia i Royannka razem czekały na poród :) Buzki :-)

Pati heheh widzę że ostatnio emocji co nie miara przez nas na naszym forum :-D Pati i Ty juz masz swoją fasoleczkę i ani się nie obejrzysz a też będziesz się szykowała do porodu! :tak:

Dziewczynki ja spadam porobić coś pożytecznego :) Potem zajrzę

reklama
Royanna, Patrysiu no niestety @ przyszła dziś w nocy :-( z jednej strony to dobrze bo taki dziwny miałam ten cykl, do tego ta infekcja a teraz zaczynam spokojnie nowy cykl :tak: i niebawem nowe staranka mam nadzieję tym razem owocne ;-):tak::-)
nie smuć się bynajmiej możesz spokojnie zacząć nowy cykl co szybko czas @ minie i staranka:tak:

PATI a jak ty się czujesz jak fasolka:-)

Do góry